Workshop Easy Watercolor

banner workshop easy watercolor - Karin Joanpromo1

In de online workshop Easy Watercolor maken we samen mooi Aquarel werk van planten en bloemen, maar met een eenvoudige techniek. Op deze manier lukt het veel makkelijker om te komen tot die resultaten die je altijd al zo bewonderde op Pinterest of Instagram.

Deze diashow vereist JavaScript.

In deze online workshop leer je in video’s hoe je zelf eenvoudige stempels maakt en deze gebruikt icm de inkt van stiften en zo komt tot mooie watercolor kunst. Je krijgt sjablonen en stap voor stap instructies om te komen tot dezelfde resultaten als je in de voorbeelden ziet. Maar je krijgt ook genoeg tips en trucs om in een vrije vorm tot uniek werk te komen.

 

Je maakt in deze workshop 6 stempelsetjes die we in 6 projecten zullen toepassen. Werk op jouw eigen tempo de video’s door, want je hebt een jaar lang toegang. 

Je hoeft niets in te leveren als werk, het is een hele ontspannen workshop. Maar alles wordt natuurlijk wel leuker als je je werk laat zien. Daarom koppel ik mijn workshops altijd aan een facebook groep. Maar mailen van je werk mag ook altijd, gewoon omdat ik het super vindt om te zien wat je ervan maakt. 

Easy Watercolor neem de tijd

 

 

 

Het zou supertof zijn als je mee wilt doen.

€23,50

BESTEL Heb je nog vragen?
Mail gerust: info@makerisme.nl

Hartelijk dank voor het vertrouwen!
Ik zie jou heel graag terug in de vervolgworkshop Easy Watercolor.
Tot dan!!

Email handtekening KJ okt 2018 kopie

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios

Powered by WishList Member - Membership Software