let's get creative -mism-scripted-title
Mini Workshop Palmblaadjes Schilderen

Wil jij eens ervaren hoe het is om een workshoples van mij te krijgen? Doe dan mee op woensdag 24 november om 20:00 uur. Dan geef ik een mini workshop palmblad schilderen. Je kunt daaraan meedoen met een rond penseel + watercolor, Gouache of acrylverf of met een brushpen.

Tijdens deze workshop geef ik je ook een kijkje in mijn andere workshops. Handig als je overweegt om Maker Member te worden.

Kijk mee hieronder of chat mee op Youtube klik hier Ik hoop je te mogen zien in de live workshop op 24 november om 20:00 uur.  

 

Wil jij veel meer?

Meld je dan aan als Maker Member en je krijgt toegang  tot  mijn workshop-omgeving met meer dan 700 workshop video’s. Alles lekker op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd. Maar ook met gezellige live sessies om jou een extra creatieve stimulans te geven. Doe lekker mee, KLIK HIER

 

Van jouw zelf geschilderde palmblad kun je een kaartje of een cadeaulabel maken. Maar tijdens de workshop geef ik jou ook toegang tot het tweede deel van de cadeaulabels download die ik voor jou heb gemaakt. Je vindt het eerste deel al bij de Freebies. Kijk maar HIER

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top