Missees by Karin Joan

Missees product overzicht

Missees Friends header
youtube-video-thumbnail

De Missees collectie groeit, er komen meer Missees bij en Missees krijgen steeds meer vrienden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Missees producten per collectie. Klik en bekijk hieronder wat er verkrijgbaar is!

In de allereerste Missees collectie maak je kennis met Betty, Tasha en Carol. Maar ook met Melanie, Tatjana en Miranda! In totaal zijn in de eerste Missees collectie 26 producten verkrijgbaar. Bekijk ze allemaal hieronder.

 

In deze collectie vind je Primarina, Anna & Bella, Missees Pets, clear stamps en de paper pads 'Blissful'en 'Terra More'.

Klik op het plaatje om elk product beter te bekijken:

In deze nieuwste collectie vind je Missees' Man Andrew en Brian, de Building Pets: Kitty Cat, Donny Dog, Funny Bunny, Benny Bear en de bijbehorende accessoire set Heroes Pack. Ook is de collectie Pets & Sweets verkrijgbaar met Coffee Bunny, Donut Dog, Sweet Cat en Sweet Table. Gebruik de twee nieuwe paper pads Ice Cream Pop en Summer Time met lieve zoete kleuren en patronen bij de rest van deze nieuwe collectie. Er zijn 13 nieuwe producten verkrijgbaar!

Missees Building Pets by Karin Joan

Missees Pets and Sweets collection by Karin Joan

Klik op het plaatje om elk product beter te bekijken:

Wil je meer informatie per collectie, ga dan naar onderstaande pagina's.

1e generatie missees

2e generatie missees

Missees & Friends

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail. Of gebruik de volgende hashtags:

#missees, #misseesbykj, #misseespets, #misseesman

Missees & Friends are designed by Karin Joan for Studio Light

Missees.com banner1
Scroll naar boven