AGENDA

Op deze pagina vertel ik je  wat ik allemaal op de planning heb staan: online workshops en live workshops  door het land.

Maker Members krijgen om de ene week een nieuw workshop project online. Al deze Maker Members online workshops blijven beschikbaar om terug te kijken, zodat je de workshops op je eigen tijd door kunt gaan. Er staan al meer dan 800 video's klaar en onderstaande Maker Member projecten komen daar in de komende tijd dus ook nog bij.

Het zou superleuk zijn om je in een of meer van onderstaande projecten te mogen verwelkomen

 

En Profil Ladies

7 en 21 juni + 5 juli 2023
online workshop voor Maker Members

We tekenen en schilderen het profiel van diverse dames en combineren de beelden met bloemen. Bepaal zelf jouw eigen kleurencombinatie in watercolor en/of gouache en geef de dames het kapsel en de kleding die jij het leukst vindt. We starten met een live les op 7 juni. De lessen daarna krijg je als publicatie.

alleen voor Maker Members. KLIK HIER om Maker Member te worden

 

Whimsical Flowers

19 juli 2023
online workshop voor Maker Members

Deze workshop zal een live sessie zijn. Je schildert samen met mij bloemen uit de losse hand in gouache op donker papier. We maken ons werk af met letters in gouden inkt geschreven. Met een beetje oefening en mijn tips en trucs, wordt jouw werk net een uitnodiging voor een bruiloft.

alleen voor Maker Members. KLIK HIER om Maker Member te worden

 

Nog meer...?!

Jazeker! ik heb namelijk nog veel meer ideeen, haha! Dus ik behoud mij het recht voor om tussendoor nog wat extra's te delen. In mijn Maker Members omgeving of op youtube. Blijf mijn Makerista Nieuwsbrief in de gaten houden, dan houd ik je op de hoogte.

Scroll naar boven