AGENDA

Op deze pagina vertel ik je  wat ik allemaal op de planning heb staan: online workshops en live workshops  door het land.

Maker Members krijgen om de ene week een nieuw workshop project online. Al deze Maker is Me online workshops blijven beschikbaar om terug te kijken, zodat je de workshops op je eigen tijd door kunt gaan. Er staan al meer dan 800 video's klaar en onderstaande Maker is Me projecten komen daar in de komende tijd dus ook nog bij.

Het zou superleuk zijn om je in een of meer van onderstaande projecten te mogen verwelkomen.

 

Christmas at Home

Vanaf 14 november 2023

Breng de kerstsfeer in huis met kaarsen, kandelaars, ornamenten en allerlei woonaccessoires die je stijlvol bij elkaar plaatst in mooie composities. Maar dat kan dus ook op papier in deze online workshop: Christmas at Home. Teken met pen en schilder met watercolor om zo te komen tot trendy stillevens, uniek van je eigen hand.

Meedoen?
Deze workshop kun je afzonderlijk doen zonder Maker Member te worden. Klik HIER voor meer informatie.

Maker Member worden?
Bekijk hier alle opties om Maker Member te worden. Deze workshop krijg je erbij als je Maker Member wordt.

 

Wild Flowers in Ink & Water

In deze workshop gaan we met elkaar wilde bloemen en plantjes tekenen in pen en deze kleur geven met watercolor van de inkt van brushmarkers.

Meedoen?
Deze workshop is inclusief voor al mijn Maker Members. Wil je ook Maker Member worden? Bekijk hier alle opties.

 

Watercolor Summer Stamping

In deze online workshop leer ik jou hoe je zelf eenvoudig stempels kunt maken en deze met watercolor technieken om kunt toveren tot artwork van jouw eigen hand. Deze workshop is superleuk voor beginners, maar biedt ook heel veel mogelijkheden voor gevorderden. Ik daag je graag uit met deze leuke technieken.

Gebruik de stempels in jouw favoriete projecten. Of het nu journaling, kaarten maken of schilderen is. Als er watercolor bij past, dan werken deze technieken er ook mee.

Ook geschikt voor de herfst, want ik leer je ook pompoen stempels te maken.

Meedoen zonder membership?
Deze workshop kun je afzonderlijk doen zonder Maker Member te worden. Klik HIER voor meer informatie.

Maker Member worden?
Bekijk hier alle opties om Maker Member te worden. Deze workshop krijg je erbij als je Maker Member wordt.

 

En Profil Ladies

En profil is de term die we gebruiken wanneer we een gezicht van zij-aanzicht tekenen. En ik leer jou in deze workshop hoe jij dat zelf ook kunt.

Wat gaan we doen?
We tekenen en schilderen het profiel van diverse dames en combineren de beelden met bloemen. We starten met potlood en stiften en gaan uiteindelijk naar watercolor en/of gouache. Je bepaalt zelf jouw eigen kleurencombinaties en je geeft de dames het kapsel en de kleding die jij het leukst vindt

Hoeveel?
Je ontvangt 3x een workshop sessie. En ik voeg ook extra lessen toe met extra teken tips.

Meedoen?
Deze workshop is inclusief voor al mijn Maker Members. Wil je ook Maker Member worden? Bekijk hier alle opties.

 

Whimsical Flowers

Je schildert samen met mij bloemen uit de losse hand in gouache op donker papier. We maken ons werk af met letters in gouden inkt geschreven. Met een beetje oefening en mijn tips en trucs, wordt jouw werk net een uitnodiging voor een bruiloft.

Alleen voor Maker Members. KLIK HIER om Maker Member te worden.

 

Nog meer...?!

Jazeker! ik heb namelijk nog veel meer ideeen, haha! Dus ik behoud mij het recht voor om tussendoor nog wat extra's te delen. In mijn Maker Members omgeving of op youtube. Blijf mijn Makerista Nieuwsbrief in de gaten houden, dan houd ik je op de hoogte.

Scroll naar boven