oude info Serious Lettering

LET OP!!

de info op deze pagina is verlopen: de acties gelden niet meer en zijn allemaal succesvol afgerond in dec 2017.

Lees het verslag en bekijk de foto’s hier


Welkom op de info pagina over het Serious Lettering event van 22 en 23 dec.

Wat is het?!

 
Op 22 en 23 dec. gaan wij: het Serious Lettering Team van jouw favoriete Lettering Creatives, midden in Apeldoorn in het winkelcentrum de Oranjerie (enkele straten van het glazen huis vandaan) LIVE LETTEREN voor JOU!! En dat alles in het kader van het goede doel van het Serious Request event van 3FM. Maar ook in deze weken tot aan kerst, mag je uitzien naar mooie online win-acties met Lettering spullen van onze gulle donateurs.

vrijdag 22 dec. 12:00 – 19:30

zaterdag 23 dec 12:00 – 16:30

Oranjerie Apeldoorn

 

This is Serious Lettering from Karin Joan on Vimeo.

 

Wij schrijven voor jou / op jouw spullen

in je nieuwe agenda of Bullet Journal door jouw favoriete Lettering Creative. Of laat jouw favoriete tekst schrijven op je tas of op je etui. Jij roept, wij schrijven!
Wij schrijven op die dagen juist ook speciaal voor kinderen hun naam op hun eerste kerstbal of in hun foto-album, naambordje of waar je dan ook op wilt.
Wij schrijven graag op papier, zoals op/in jouw Notitieboek, Speciale Kerstkaart, Receptieboek etc. Maar we kunnen ook schrijven op allerlei andere dingen, zoals kerstballen, flessen, tassen, houten bordjes, mokken, potten, krijtborden etc. Kies uit de mooie dingen die we zelf meenemen of neem zelf iets mee waar wij op kunnen schrijven. Een unieke gelegenheid om jouw cadeaus heel persoonlijk te maken of voor een cadeautje voor jezelf. En zo help je ons helpen in de missie van het Rode kruis. 

Laat bijvoorbeeld een houten bord schrijven door Pieter Snijders van Bold Statements!

meer info hier

Deze diashow vereist JavaScript.

maar ook ONLINE  hebben we leuke acties. Blijf lezen!

Lettering Loterij promo

Wil je niets missen?! 

meld je dan aan voor de Serious Lettering nieuwsbrief. 

Ja! ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Handlettering

Handlettering is hot en trendy. Je vindt het steeds meer terug in branding en in merchandise. En menig creatief-liefhebber wil het zelf leren. Het ontwerpen, inspireren en aanleren van Handlettering, dat doen wij: Lettering Creatives.
 

Het goede doel

Wij zijn een gelegenheidsteam van Lettering Creatives die de handen ineen slaan om op 22 en 23 december 2017 geld in te zamelen in het kader van de actie van 3FM Serious Request (het glazen huis). Het goede doel van dit jaar is voor het Rode Kruis om kinderen te herenigen met hun ouders, na verwijdering door rampen of oorlogen. Lees meer hier
 
 

Serious Lettering Team 

Ons Serious Lettering Team bestaat uit meer dan 20 Lettering Creatives.

Wie ken jij al?!

Of misschien nog leuker: wie ken jij nog niet?!  
(in alfabetische volgorde)
 

Apart met Krijt  Babette Schrijft  Bas Petter  Bold Statements  Carla Kamphuis  Dutch Descender  FranwiththePen  Gouden Lijntjes  Handletters  Inkerbell Design  Karin Joan  Kellygrafie  Letterhand  Letter.type  Lili Lettering   Marieke Maakt  Marijke Tekent  Marjoleins Creations  Memories of Ink Studio Met Marjet  Nes.Sketch  Paperfuel  Studio Patchoeli   Studio Rosanne  Studio Suikerzoet  Typotini

 
 Voor het eerst werken we samen in een lettering team van dit formaat en wel om een bijdrage te leveren aan het werk van het Rode Kruis. Zo willen ook wij ons steentje bijdragen in de hereniging van de verscheurde families.  
Wil jij helpen als vrijwilliger? klik hier
 
SLT-promo materiaal1
 

Online Acties 

Maar ook online zullen we leuke acties hebben waarbij je werk van ons kunt winnen en kopen. Met dank aan alle bedrijven waar we ook mooie give aways van zullen verloten.  De opbrengst gaat naar het goede doel. Volg op social #seriouslettering
We houden je op deze website en via de nieuwsbrief graag op de hoogte, zodat je niets mist! 
Lettering Loterij promo
 
 

We zien je graag terug op facebook en instagram  (#seriouslettering)

en natuurlijk op 22 of 23 dec. in Apeldoorn!!

Groetjes,

het Serious Lettering Team 

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios

Powered by WishList Member - Membership Software