creativity
Chocoladewikkels 2014

Ze waren niet meer beschikbaar, maar er werd zoveel om gevraagd, dat ik besloten heb ze terug te brengen. Mijn chocoladewikkels van 2014. In de video kun je zien hoe ik in het begin met penseel schreef. Met elkaar zijn we inmiddels heel veel stappen verder, maar toch blijft deze zelfs nu nog leuk. Dus bij deze, terug van weg geweest: Mijn chocoladewikkels gratis download om te printen en eenvoudig zelf een chocoladereep om te toveren in een luxe cadeautje.

Jeremy toen hij nog 6 jaar was.

Hoi

Ik heb een leuk cadeautje voor al mijn Makeristas! Ga naar de Freebies pagina hier. Het wachtwoord staat zoals altijd in jouw meest recente Makerista Mail

Nog geen toegang?! Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten jouw eigen PaperBaggies al maken.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Er is bijna niets zo verleidelijk en zoet als chocola! Dus een goed cadeautje voor al die speciale mensen in jouw leven, om op 14 februari (of ieder ander moment in het jaar) extra te laten weten hoe bijzonder ze voor je zijn.

Leuke chocoladereepwikkels die je in een paar minuten maakt. Ik laat je in dit filmpje graag zien hoe dat moet. Ik hoor heel graag wat je van het filmpje vindt, want het is even een stuk anders dan wat je tot nog toe van mij gewend was.

 

 

Ik schreef het woord Chocola groot met een penseel en ecoline op papier (zie video) Dit heb ik overgebracht in Photoshop en deze wikkels ontworpen.

Ik heb 4 ontwerpjes voor je gemaakt: een zoete roze, een stoere vintage, een frisse blauw/groene en een met een romantisch roosje. Voor ieder wat wils!

Ik heb ze momenteel in alle kleuren op mijn bureau staan en het is zoooo moeilijk om er vanaf te blijven! Met die mooie wikkeltjes zien ze er nog veel aantrekkelijker uit! mjam!!

Ik heb 2 maten wikkels gemaakt: voor een reep van 75 gram en voor 100 gram. De Verkade repen zijn bijvoorbeeld 75g en die van de Albert Heijn zijn 100g.

Je kunt de bestanden downloaden vanaf mijn downloadpagina (toegankelijk voor mijn Makeristas!). Even printen, beetje lijm of dubbelzijdig tape en je hebt een cadeautje binnen no time! Leuk toch?!

Ik wil in de toekomst best nog meer snoepwikkels maken. Ik weet alleen niet zo goed waarvan. Heb jij nog een leuke suggestie? Leuk als je een reactie achter laat

Vergeet niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief, dan kun je de chocoladewikkels meteen downloaden.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

6 reacties op “Chocoladewikkels 2014”

 1. Margo Laeremans

  Deze zijn echt superleuk Karin !
  Misschien wikkels voor tiktak of mentos ?
  Of een pakje kauwgom ?
  Groetjes
  Margo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top