VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij vragen over de nieuwsbrief, over downloads en projecten? Over materialen en Freebies? Over mijn workshops en meer? Kijk dan hieronder of jouw vraag er al bij staat.

algemeen

Deze vind je steeds terug in één van de recente nieuwsbrieven. Ontvang je de Makerista nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan.

Voor het gebruik van de downloads van de Freebies pagina gelden de volgende regels:

1- de ontwerpen mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor enig commercieel gewin, productpromotie of klantenbinding. (Dus ook niet voor een workshop)

2- voor het gebruik van de downloads t.b.v. het werven van fondsen voor een goed doel maken we soms een uitzondering. Neem in dat geval contact met ons op via hallo@makerisme.nl

Karin Joan biedt vooralsnog geen persoonlijke workshops aan. Wellicht is dat iets voor in de toekomst, maar voorlopig zijn de online workshops de enige mogelijkheid.

We hebben een overzicht van de verkooppunten in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Deze vind je hier: verkooppunten Karin Joan.

Mocht jij een (web)shop hebben en producten van ons verkopen, maar sta je niet op de lijst? Stuur dan een mail naar hallo@makerisme.nl, dan passen wij het aan.

membership

De online workshops achter de login zijn alleen beschikbaar voor betalende members van Maker is me. Je kan hier dus niet inloggen met het wachtwoord voor de freebies.

Ben je member en lukt het niet om in te loggen? Stuur dan een mail naar members@makerisme.nl en vermeldt in het onderwerp dat het gaat om inlogproblemen.

Je kan ook proberen je wachtwoord te resetten, dit kan via de volgende link: https://makerisme.nl/login/?action=lostpassword

Als je betalend member van Maker is me bent kan je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen: https://makerisme.nl/login/?action=lostpassword

Je beëindigt jouw abonnement heel eenvoudig door even een mailtje te sturen naar members@makerisme.nl met het verzoek het abonnement stop te zetten.

Verzend de email uiterlijk 5 werkdagen voor de dag van de afschrijving, zodat de eerstvolgende termijn niet wordt afgeschreven. Je behoudt altijd toegang tot de workshops tot het einde van de reeds betaalde termijn (dus tot 1 maand na de datum van de laatste betaling).

Dat kan uiteraard! Helaas kan je dat niet zelf regelen, maar wij helpen je graag. Je kan ons mailen op members@makerisme.nl met de aanpassing, dan zorgen we dat dit voor je geregeld wordt.

Materialen & technieken

Kijk of jouw vraag terug te vinden is op de website www.transfermarker.nl.

Mocht je er toch niet uitkomen kan je contact opnemen met de huidige leverancier van de Transfermarker (dat doen wij niet zelf): www.lapajarita-nederland.nl

Op deze speciale pagina vind je uitgebreide informatie en instructie voor het gebruik van de letterliner.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben én je bent Maker Member: stel jouw vraag dan gerust in de Maker Member Facebookgroep.

Een aantal van onze favoriete (web)shops zijn:

Hobbyshop-online
Handlettering doen we zo
Doeading
Cloud 9 crafts
Pipoos

Op de pagina met verkooppunten vind je een uitgebreide lijst met (web)shop waar de collecties van Karin Joan worden verkocht, maar uiteraard ook nog veel meer andere creatieve materialen.

De twee kleine penseelstiften die graag gebruikt worden voor het letteren van kleine letters zijn de Pentel Sign Pens die niet watervast zijn maar wel in een aardig kleuren pallet verkrijgbaar zijn. En de Tombow Fudenosuke die wel watervast zijn, maar verkrijgbaar in minder kleuren.

Van ouds af aan worden kleine letters gekalligrafeerd met een dipping pen. 

Op de speciale Missees pagina vind je alle informatie over de producten en mogelijkheden van deze bijzondere productlijn! Hier is ook een overzicht te vinden met alle verkooppunten (wereldwijd!).

We hebben een overzicht van de verkooppunten in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Deze vind je hier: verkooppunten Karin Joan.

Mocht jij een (web)shop hebben en producten van ons verkopen, maar sta je niet op de lijst? Stuur dan een mail naar hallo@makerisme.nl, dan passen wij het aan.

Een overzicht van de favoriete producten van Karin Joan om mee te werken, vind je terug op de pagina Tools & Medium.

De verkoop van de producten van Karin Joan ligt niet in onze handen, dit verloopt via onze partner Studio Light. Wij hebben dan ook geen invloed op voorraden en beschikbaarheid van producten.

Mocht je specifiek iets zoeken, neem dan vooral contact op met jouw favoriete hobbywinkel/-webshop. Bij voldoende vraag kiezen ze er wellicht voor om jouw favoriete materiaal in te kopen!

een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Het kan een tijd duren voordat je antwoord hebt, maar je kunt mailen naar: hallo@makerisme.nl

Scroll naar boven