vimeo-video-thumbnail

KIEZEN HOEFT NIET

Je krijgt het allemaal!
Ik vertel je meer in deze video

Meer dan 900(!) Creatieve Nederlandse Online Video's

En steeds meer...

Online workshops

Toegang tot ALLE
Maker is Me Online Workshops
zo lang als je maar wilt…

€ 19,50 eenmalig

Eindigt automatisch
1 maand toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

€ 15 per maand

MEEST GEKOZEN
Doorlopend toegang tot ALLE Maker is Me online workshops

€ 150 per jaar

2 maanden GRATIS!!
t.o.v. maandabonnement per jaar
Doorlopend toegang tot ALLE Maker is Me online workshops

METEEN TOEGANG TOT ALLE WORKSHOPS

Creatief leren wordt een stuk leuker als je toegang hebt tot alles. Bepaal zelf of je wilt beginnen bij het begin of misschien ergens in het midden. Het kan allemaal.

JIJ BEPAALT HOE JE WILT LEREN

Fluffy Cow 1 by Karin Joan

BEPAAL ZELF HET TEMPO

Kies of je eerst een workshop helemaal afrondt of halverwege uitstapt naar een andere workshop. Spoel video’s terug, sla delen over of zet de video even stil. Jij bepaalt het tempo.

Gleu and gold featured image

VOORDELEN

van Online Workshops

− je kunt de workshops vanuit het comfort van je eigen huis doen
− of meenemen op vakantie, als je er maar internet hebt
− je kunt de lessen op eigen tempo doornemen: spoel de video’s door, terug of zet ze even stil

NOG MEER VOORDELEN

van Online Workshops

− iedereen bij jou thuis kan meedoen! Dus ook leuk voor de kinderen
− video’s maken dat je altijd op de eerste rij van dichtbij mee kunt kijken
− je kunt steeds weer terug naar een project om je geheugen op te frissen of extra te oefenen

Peony - Karin Joan 1
cute pony

Hoe werkt het?

Na aanmelding ben je Maker Member en krijg je een inlogcode.
Daarmee krijg je toegang tot alle beschikbare Maker is Me online workshops.

Log in en kies de workshop waar je aan wilt werken.
Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Pak je spullen en doe lekker mee!

creativity

DE WORKSHOPS

Dit is een klein deel van de workshops waar je als Maker Member toegang toe hebt.

Ijsjes overzicht thumbnail 800x485

Watercolor IJsjes

SLW-800x485 overzicht thumbnail

Single Leaf Watercolor

BLME-voor top overzicht

Brushlettering made easy

Easy Watercolor: Gebruik slimme technieken om watercolor bloemen op eenvoudige wijze te kunnen maken, zonder ervaring met aquarel. Leer zelf stempels maken.

Single Leaf Watercolor: In deze workshop schilderen we mooie klassieke botanische bladeren in watercolor. Verbaas je over jouw eigen werk.

Brushlettering Made Easy:  Vanaf de eerste lijntjes: Leer dansende letters en Flourishing. Leer hoe je composities maakt en letters in elkaar doet passen en nog veel meer.

WSS-background overzicht thumbnail 800x485

Watercolor Summer Stamping

warme winter wensen vogeltje 800x485 overzicht thumbnail

Warme Winter Wensen

Naturalroses featured image 2800x485

Rozen schilderen

Watercolor Summer Stamping: Leer zelf watercolor stempels maken en gebruik slimme technieken om fruit op eenvoudige wijze zonder ervaring te kunnen schilderen in watercolor.

Warme Winter Wensen: We maken samen kerstkaarten in diverse technieken die je in de Maker Member workshops leert: van stempels maken tot Delfts Blauw in watercolor

Rozen Schilderen: Leer watercolor rozen en pioenrozen schilderen, van de eerste stapjes tot hele boeketten. Met meer live workshops in 2022

€ 19,50 eenmalig

Eindigt automatisch
1 maand toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

€ 15 per maand

MEEST GEKOZEN
Doorlopend toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

€ 150 per jaar

2 maanden GRATIS!!
t.o.v. maandabonnement per jaar
Doorlopend toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

Per maand, per jaar of een losse maand?

Kies je voor een maand- of jaarabonnement, dan blijf je Maker Member totdat je opzegt. Opzeggen doe je eenvoudig weg door even een email te sturen. Kies je de optie '1 maand' dan stopt het lidmaatschap automatisch na 1 maand.

Samen

− Als Maker Member ben je welkom in de Maker Member facebookgroep
− Kom kijken wat de anderen Maker Members maken
− Laat zien wat jij hebt gemaakt
− Gezellige live sessies
− Challenges
− En op leuke beurzen en events ontmoeten we elkaar ook graag in het echt!

afbeelding5

VEELGESTELDE VRAGEN

De projecten hebben relatief weinig materialen nodig. De meeste materialen zijn te vinden in Nederlandse hobbywinkels, warenhuizen of bij de kringloop. Bekijk het project dat je wilt doen voordat je de materialen aanschaft.

Om de projecten van deze workshops te kunnen maken, heb je niet veel nodig. Vaak heb je het al in huis of is het vrij eenvoudig te vinden. Omdat ik ernaar streef de projecten laagdrempelig te houden, heb je ook geen dure specialistische materialen en gereedschappen nodig. We houden het simpel! Zo blijft het leuk en haalbaar voor bijna iedereen (vaak ook voor kinderen)

Je betaalt een maandelijks bedrag. Klik hier voor de exacte kosten. Kies voor betaling per maand, per jaar of voor 1 losse maand, afhankelijk van jouw budget. Je kunt op ieder moment opzeggen.  Je betaalt geen inschrijf- of opstartkosten.

Als member kun je meteen bij alle workshops en je bepaalt zelf hoe lang je daarmee door wilt gaan. Je kunt op ieder moment opzeggen en altijd weer terug komen, wanneer het jou weer uitkomt. Je bepaalt dus zelf hoe lang je eraan vast zit.

Per maand: Je hebt steeds een maand lang toegang vanaf het moment van betaling. Ook wanneer je tussentijds het abonnement opzegt, houd je toegang voor de periode waar je voor betaald hebt.

Per jaar: Je hebt steeds een jaar lang toegang vanaf het moment van betaling. Ook wanneer je tussentijds het abonnement opzegt, houd je toegang voor de periode waar je voor betaald hebt.

De optie voor 1 losse maand kun je betalen via ideal, bancontact of via overschrijving. De optie per maand betaal je altijd via automatische incasso. Dit kan niet middels overschrijving worden voldaan. 

De optie voor een membership van 1 maand, stopt vanzelf na 1 maand.

De optie voor een doorlopend maandelijks abonnement: Je beëindigt jouw abonnement heel eenvoudig door even een mailtje te sturen naar members@makerisme.nl met het verzoek het abonnement stop te zetten.

Verzend de email uiterlijk 5 werkdagen voor de dag van de afschrijving, zodat de eerstvolgende termijn niet wordt afgeschreven. Je behoudt altijd toegang tot de workshops tot het einde van de reeds betaalde termijn (dus tot 1 maand óf 1 jaar na de datum van de laatste betaling).

Het abonnement is geldig voor het hele huisgezin.

Iedereen die bij jou thuis woont, mag gebruik maken van het abonnement. Samen wordt het nog leuker!

 

Je ontvangt toegang alle beschikbare workshop content ineens.

Je bepaalt zelf hoeveel maanden je het
abonnement afneemt.

Je kunt op jouw eigen tempo werken. Neem de tijd of ga er supersnel doorheen. Dat bepaal je zelf! Je kunt de video’s terugspoelen, doorspoelen of even stopzetten. (probeer dat maar eens bij een live workshop, haha) En je kunt van de ene les naar de andere springen en zo leuke technieken met elkaar combineren.

Heb je genoeg gezien en geleerd? Zet dan gewoon het abonnement stop. Zo betaal je nooit teveel en gebruik je alleen wat je nodig hebt. Je kunt altijd weer terugkomen op een later tijdstip in het jaar. (extra handig met de feestdagen!)

Voor technische, creatieve en helpdeskvragen is er mail contact mogelijk binnen kantooruren. In de facebookgroep helpen we elkaar de hele dag door.

Je kunt direct contact leggen gewoon in het Nederlands met echte mensen (dus geen computer). Meestal met mij (Karin Joan) zelf en anders een lieve assistente.

In de facebook groep weten we met elkaar nog veel meer en krijg je vaak al snel antwoord of lieve adviezen en tips.

Maandelijks worden er nieuwe projecten toegevoegd, zonder dat de prijs wordt verhoogd.

Je ontvangt steeds nieuwe inspiratie met video’s voor nieuwe projecten, die je kunt maken. We bouwen daarin voort op technieken die je in de workshops tot je beschikking hebt, of we gaan aan de slag met nog meer leuke creatieve technieken.

De projecten van Maker is Me zijn in het Nederlands en de gebruikte producten zijn veelal gewoon in Nederland verkrijgbaar. 

Wanneer alles in het Nederlands uitgelegd wordt, is dat wel zo makkelijk. Ook als je een keer vragen hebt en bijvoorbeeld email contact wilt. De spulletjes die ik laat zien in de projecten komen van Nederlandse hobbywinkels of andere Nederlandse winkels. En omdat ik zelf ook in Nederland woon, is de kans groot dat ik jou ook eens in het echt kan ontmoeten op een beurs of event, gewoon in ons eigen kikkerlandje! Gezellig toch?

Je krijgt toegang tot AL mijn beschikbare Maker is Me workshops: je krijgt met 1 inlog toegang tot al die  workshops en tot de nieuwe projecten die steeds worden toegevoegd.

Je hoeft niet te kiezen. Werk met al mijn projecten en technieken: van brushlettering tot watercolor stempels maken en zoveel meer.

Je krijgt technieken om eigen ontwerpen te maken. We maken projecten op verschillende niveaus.

Je hoeft niet te blijven bij de sjablonen en voorbeelden die ik geef. Het is juist extra leuk om jouw eigen draai aan een project te geven.

Ik geef je graag veel extra tips en trucs, materiaalkennis en richtlijnen om aan de slag te gaan met jouw eigen ontwerpen.

We beginnen in iedere techniek makkelijk, maar ik daag je graag uit om te groeien en steeds moeilijkere en mooiere projecten te maken.

Ben je aangemeld als Maker Member, dan kun je op elk moment opzeggen. Stuur simpelweg even een email naar members@makerisme.nl Jouw abonnement stopt dan aan het eind van de lopende termijn. (Verzend de email uiterlijk 5 werkdagen voor de dag van de afschrijving, zodat de eerstvolgende termijn niet wordt afgeschreven)

 

De meeste tijd in het zelf maken zit hem in het bedenken, ontwerpen, proberen en falen. Ik help jou graag om tijd te besparen. De projecten in de worskhops zijn daarom goed doordacht en veel heb ik voor jou al voorontworpen. Werkbladen en sjablonen zorgen ervoor dat je de projecten eenvoudig en vlot ook zelf kunt maken. Je kunt in de video’s precies  zien hoe je te werk kunt gaan en hoe je met de sjablonen en werkbladen tot soortgelijke resultaten kunt komen. Het grootste werk is al gedaan. Jij kunt nu genieten van het proces.

Bovendien bepaal je zelf wanneer je aan de projecten werkt en hoe lang je erover wilt doen. Spoel de video’s door, speel ze sneller of langzamer af of sla delen over als je haast hebt.

Als je niet gelijk vast wilt zitten aan een membership kan je je aanmelden voor 1 maand. Zo kan je rustig kijken of het bij je past! Meld je nu meteen aan en je kunt over een paar minuten al bij al mijn Maker is Me online workshops. Jouw abonnement eindigt automatisch na 1 maand, je hoeft hier niets voor te doen.

De videolessen blijven beschikbaar zo lang als mijn website online staat.

Je kunt steeds terug naar de video’s. De MisM-online workshops zijn een bron van inspiratie en technieken waar je steeds weer naar terug kunt om nog eens te kijken hoe je die letters ook alweer moest schrijven, hoe je dat project ook alweer moest maken en om je technieken weer op te frissen.

Alle lessen zijn voorzien van video’s.

Je kunt leren door te horen en te lezen, maar als je ziet hoe het moet, dan leer je nog veel meer. Daarom vind je bij alle workshops videos die je gewoon kunt bekijken, terugspoelen, doorspoelen of stop zetten.

Handig toch?

Het meest leer je door zelf ook mee te doen. Dus pak lekker je spullen, zet de video aan en laten we samen aan het maken gaan. (hey! dat rijmt, hihi)

Nieuwe technieken worden vanaf de eerste streepjes duidelijk uitgelegd. En van daaruit breiden we de workshops uit in gestructureerde opeenvolgende stappen. In iedere fase krijg je video’s, sjablonen en werkbladen om je te helpen.

Ook zonder enige ervaring, kun je met de workshops starten. Een superleuke kans om nieuwe dingen te leren op jouw eigen tempo.

Omdat ik 18 jaar lang leerkracht ben geweest, weet ik hoe ik zelfs moeilijkere processen en technieken kan hakken in kleine eenvoudige stappen zodat het voor bijna iedereen goed te doen is. Met sjablonen en werkbladen help ik je tot resultaten te komen, waar je trots op kunt zijn. Maar ik vind het ook belangrijk dat iedere stap leuk is!

€ 19,50 eenmalig

Eindigt automatisch
1 maand toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

€ 15 per maand

MEEST GEKOZEN
Doorlopend toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

€ 150 per jaar

2 maanden GRATIS!!
t.o.v. maandabonnement per jaar
Doorlopend toegang tot ALLE
Maker is Me online workshops

Vragen?

Heb je nog vragen of hulp nodig?
Wij helpen jou graag de juiste keuze te maken: hallo@makerisme.nl

Mism-KJ logo juni 2018 2 kopie
karin joan
Scroll naar boven