online workshops

Toegang tot ALLE
Maker is Me Online Workshops
zo lang als je maar wilt…

Meer dan 200 Creatieve Nederlandse Online Video's.

Plus iedere maand nieuwe workshops

KIEZEN HOEFT
NIET MEER

Je krijgt het allemaal!
<-- Bekijk de video

€ 0,00

48 uur toegang
als Full Member

€ 9,95 per maand

Toegang tot ALLE
online workshops

€ 12,95

1 maand lang
Toegang tot ALLE
online workshops

METEEN TOEGANG TOT ALLE WORKSHOPS

Creatief leren wordt een stuk leuker als je toegang hebt tot alles. Bepaal zelf of je wilt beginnen bij het begin of misschien ergens in het midden. Het kan allemaal.

JIJ BEPAALT HOE JE WILT LEREN

afbeelding1

BEPAAL ZELF HET TEMPO

Kies of je eerst een workshop helemaal afrondt of halverwege uitstapt naar een andere workshop. Spoel video’s terug, sla delen over of zet de video even stil. Jij bepaalt het tempo.

afbeelding2-1

VOORDELEN

van Online Workshops

− je kunt de workshops vanuit het comfort van je eigen huis doen
− of meenemen op vakantie, als je er maar internet hebt
− je kunt de lessen op eigen tempo doornemen: spoel de video’s door, terug of zet ze even stil

NOG MEER VOORDELEN

van Online Workshops

− iedereen bij jou thuis kan meedoen! Dus ook leuk voor de kinderen
− video’s maken dat je altijd op de eerste rij van dichtbij mee kunt kijken
− je kunt steeds weer terug naar een project om je geheugen op te frissen of extra te oefenen

afbeelding3
afbeelding4

Hoe werkt het?

Na aanmelding ben je Maker Member en krijg je een inlogcode.
Daarmee krijg je toegang tot alle beschikbare Maker is Me online workshops.

Log in en kies de workshop waar je aan wilt werken.
Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Pak je spullen en doe lekker mee!

creativity

DE WORKSHOPS

Dit is een deel van de workshops waar je als Maker Member toegang toe hebt.

SMP-voor top overzicht

Schrijven met Penseel

BLME-voor top overzicht

Brushlettering made easy

ewc

Easy watercolor

Easy Watercolor: Gebruik slimme technieken om watercolor bloemen op eenvoudige wijze te kunnen maken, zonder ervaring met aquarel. Leer zelf stempels maken.

Brushlettering made easy:  Leer dansende letters en Flourishing. Leer hoe je composities maakt en letters in elkaar doet passen en nog veel meer.

Nieuwe workshops: Iedere maand ontvang je nieuwe projecten met nieuwe video’s van nieuwe workshops. Deze workshops blijven ook daarna beschikbaar zodat je er steeds naar terug kunt.

SMP Basic Love

SMP Basis

SMP Alfabet

SMP Alfabet

SMP Creatief

SMP Creatief

Schrijven met Penseel Basis: Leer de beginstelen van het Schrijven met Penseel en basistechnieken om kleur aan te brengen aan jouw schrift.

Schrijven met Penseel Alfabet: Leer in een handige volgorde alle letters en cijfers. Duik dieper in de mogelijke materialen.

Schrijven met Penseel Creatief: Doe veel meer met jouw penseelschrift. Leer technieken als blending, krullen en doodles in jouw letters aan te brengen. Maar leer ook schrijven met metallics en op glas, stof en meer.

€ 0,00

48 uur toegang
als Full Member

€ 9,95 per maand

Toegang tot ALLE
online workshops

€ 4,95 per maand

Beperkt toegang
tot de online
workshops

Full Member of Basic Member?

Ben je Full Member, dan heb je toegang tot alle workshops plus bonus projecten.
Kies je voor Basic Member, dan heb je beperkt toegang tot de workshops.
Wil je precies weten welke workshops? Klik hier

Samen

− Als Maker Member ben je welkom in de Maker Member facebookgroep
− Kom kijken wat de anderen Maker Members maken
− Laat zien wat jij hebt gemaakt
− Gezellige live sessies
− Challenges
− En op leuke beurzen en events ontmoeten we elkaar ook graag in het echt!

afbeelding5

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat heb ik nodig? Welke materialen?

De projecten hebben relatief weinig materialen nodig. De meeste materialen zijn te vinden in Nederlandse hobbywinkels, warenhuizen of bij de kringloop. Bekijk het project dat je wilt doen voordat je de materialen aanschaft.

Om de projecten van deze workshops te kunnen maken, heb je niet veel nodig. Vaak heb je het al in huis of is het vrij eenvoudig te vinden. Omdat ik ernaar streef de projecten laagdrempelig te houden, heb je ook geen dure specialistische materialen en gereedschappen nodig. We houden het simpel! Zo blijft het leuk en haalbaar voor bijna iedereen (vaak ook voor kinderen)

Hoeveel kost het? Hoe lang zit ik eraan vast?

Je betaalt een maandelijks bedrag. Klik hier voor de exacte kosten. Kies voor Basic Member of Full member, afhankelijk van jouw budget. Je kunt op ieder moment opzeggen. En je kunt op ieder moment van Basic naar Full Member of andersom. Je betaalt geen inschrijf- of opstartkosten.

Als member kun je meteen bij alle workshops en je bepaalt zelf hoe lang je daarmee door wilt gaan. Je kunt op ieder moment opzeggen en altijd weer terug komen,wanneer het jou weer uitkomt. Je bepaalt dus zelf hoe lang je eraan vast zit. Je hebt steeds een maand lang toegang vanaf het moment van betaling. Ook wanneer je tussentijds het abonnement opzegt, houd je toegang voor de periode waar je voor betaald hebt.

Het membership betaal je altijd via automatische incasso. Dit kan niet middels overschrijving worden voldaan. 

Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Je beëindigt jouw abonnement heel eenvoudig door even een mailtje te sturen naar members@makerisme.nl met het verzoek het abonnement stop te zetten.

Verzend de email uiterlijk 5 werkdagen voor de dag van de afschrijving, zodat de eerstvolgende termijn niet wordt afgeschreven. Je behoudt altijd toegang tot de worskhops tot het einde van de reeds betaalde termijn. (dus tot 1 maand na de datum van de laatste betaling )

Kunnen mijn kinderen ook meedoen?

Het abonnement is geldig voor het hele huisgezin.

Iedereen die bij jou thuis woont, mag gebruik maken van het abonnement. Samen wordt het nog leuker!

 

Wat is het verschil tussen volledige toegang en beperkte toegang?

Ben je Full Member, dan krijg je volledige toegang tot alle beschikbare online workshops van Makerisme. Kies je voor Basic member, dan heb je beperkte toegang tot de workshops. Je hebt dan wel toegang tot de workshops, maar niet tot alle lessen van die workshops. Je kunt wel altijd de basislessen van die workshops doen.

Hoe snel gaan de workshops? Hoeveel tijd krijg ik ervoor?

Je ontvangt toegang alle beschikbare workshop content ineens.

Je bepaalt zelf hoeveel maanden je het
abonnement afneemt.

Je kunt op jouw eigen tempo werken. Neem de tijd of ga er supersnel doorheen. Dat bepaal je zelf! Je kunt de video’s terugspoelen, doorspoelen of even stopzetten. (probeer dat maar eens bij een live workshop, haha) En je kunt van de ene les naar de andere springen en zo leuke technieken met elkaar combineren.

Heb je genoeg gezien en geleerd? Zet dan gewoon het abonnement stop. Zo betaal je nooit teveel en gebruik je alleen wat je nodig hebt. Je kunt altijd weer terugkomen op een later tijdstip in het jaar. (extra handig met de feestdagen!)

Kan ik ergens vragen stellen? Is er support?

Voor technische, creatieve en helpdeskvragen is er mail contact mogelijk binnen kantooruren. In de facebookgroep helpen we elkaar de hele dag door.

Je kunt direct contact leggen gewoon in het Nederlands met echte mensen (dus geen computer). Meestal met mij (Karin Joan) zelf en anders een lieve assistente.

In de facebook groep weten we met elkaar nog veel meer en krijg je vaak al snel antwoord of lieve adviezen en tips.

Betaal ik extra voor nieuwe workshops?

Wekelijks worden er nieuwe projecten toegevoegd, zonder dat de prijs wordt verhoogd.

Je ontvangt wekelijks nieuwe inspiratie met video’s voor nieuwe projecten, die je kunt maken. We bouwen daarin voort op technieken die je in de workshops tot je beschikking hebt, of we gaan aan de slag met nog meer leuke creatieve technieken.

Het is zo jammer dat Creatieve video’s op internet meestal in het Engels zijn. Kan ik het ook in Nederland vinden?

De projecten van Maker is Me zijn in het Nederlands en de gebruikte producten zijn veelal gewoon in Nederland verkrijgbaar. Zelf woon ik in Zuid-Holland

Lekker alles in het Nederlands uitgelegd maakt het wel zo makkelijk. Ook als je een keer vragen hebt en bijvoorbeeld email contact wilt. De spulletjes die ik laat zien in de projecten komen van Nederlandse hobbywinkels of andere Nederlandse winkels. En omdat ik zelf ook in Nederland woon, is de kans groot dat ik jou ook eens in het echt kan ontmoeten op een beurs of event, gewoon in ons eigen kikkerlandje! Gezellig toch?

Welke van de workshops is het beste om te kiezen? Ik wil ze eigenlijk allemaal!

Je krijgt toegang tot al mijn Maker is Me workshops: je krijgt met 1 inlog toegang tot al mijn Maker is Me workshops en tot de nieuwe projecten die wekelijks worden toegevoegd.

Je hoeft niet te kiezen. Werk met al mijn projecten en technieken: van brushlettering tot watercolor stempels maken en zoveel meer.

Ik ben geen beginner meer

Je krijgt technieken om eigen ontwerpen te maken. We maken projecten op verschillende niveaus.

Je hoeft niet te blijven bij de sjablonen en voorbeelden die ik geef. Het is juist extra leuk om jouw eigen draai aan een project te geven.

Ik geef je graag veel extra tips en trucs, materiaalkennis en richtlijnen om aan de slag te gaan met jouw eigen ontwerpen.

We beginnen in iedere techniek makkelijk, maar ik daag je graag uit om te groeien en steeds moeilijkere en mooiere projecten te maken.

 

Zit ik ergens aan vast?

De proefversie is helemaal vrijblijvend. en je aangemeld als Maker Member, dan kun je op elk moment opzeggen. Jouw abonnement stopt dan meteen.

Ik heb helemaal geen tijd voor leuke workshops

De projecten in de worskhops zijn al doordacht en voorontworpen. Werkbladen en sjablonen zorgen ervoor dat je ze eenvoudig en vlot ook zelf kunt maken

De meeste tijd in het zelf maken zit hem in het bedenken, ontwerpen, proberen en falen. Het leuke van deze projecten is dat ze al voorontworpen zijn. Je kunt nu in de video’s precies kunt zien hoe je te werk kunt gaan en mbv de sjablonen en werkbladen tot soortgelijke resultaten kunt komen. Het grootste werk is al gedaan. Jij kunt nu genieten van het proces.

Bovendien bepaal je zelf wanneer je aan de projecten werkt en hoe lang je erover wilt doen. Spoel de video’s door of sla delen over als je haast hebt.

Hoe kan ik zeker weten of dit bij mij past?

Probeer eerst de Gratis proefperiode uit.

Je weet het pas als je het geprobeerd hebt. En daarom ben je van harte welkom om je aan te melden voor de gratis proefperiode. Zo krijg je
48 uur lang toegang tot alle workshops, als
een Full Member. Meld je nu meteen aan en je kunt over een paar minuten al, bij al mijn Maker is Me online workshops.

Hoe onthoud ik alles wat ik geleerd heb van de workshop?

De videolessen blijven beschikbaar zo lang als dat je ze nodig hebt.

Je kunt steeds terug naar de video’s. De MisM-online workshops zijn een bron van inspiratie en technieken waar je steeds weer naar terug kunt om nog eens te kijken hoe je die letters ook alweer moest schrijven, hoe je dat project ook alweer moest maken en om je technieken weer op te frissen.

Ik heb het nodig dat iemand het even voor doet

Alle lessen zijn voorzien van video’s.

Je kunt leren door te horen en te lezen, maar als je ziet hoe het moet, dan leer je nog veel meer. Daarom vind je bij alle workshops videos die je gewoon kunt bekijken, terugspoelen, doorspoelen of stop zetten.

Handig toch?

Het meest leer je door zelf ook mee te doen. Dus pak lekker je spullen, zet de video aan en laten we samen aan het maken gaan. (hey! dat rijmt, hihi)

Ik kan niet tekenen of handletteren

Nieuwe technieken worden vanaf de eerste streepjes duidelijk uitgelegd. En van daaruit breiden we de workshops uit in gestructureerde opeenvolgende stappen. In iedere fase krijg je video’s, sjablonen en werkbladen om je te helpen.

Ook zonder enige ervaring, kun je met de workshops starten. Een superleuke kans om nieuwe dingen te leren op jouw eigen tempo.

Omdat ik 18 jaar lang leerkracht ben geweest, weet ik hoe ik zelfs moeilijkere processen en technieken kan hakken in kleine eenvoudige stappen zodat het voor bijna iedereen goed te doen is. Met sjablonen en werkbladen help ik je tot resultaten te komen, waar je trots op kunt zijn. Maar ik vind het ook belangrijk dat iedere stap leuk is!

 

€ 0,00

48 uur toegang
als Full Member

€ 9,95 per maand

Toegang tot ALLE
online workshops

€ 4,95 per maand

Beperkt toegang
tot de online
workshops

Vragen?

Heb je nog vragen of hulp nodig?
Ik help je graag de juiste keuze te maken: members@makerisme.nl

Mism-KJ logo juni 2018 2 kopie
karin joan
Scroll naar top