scripted title Blooming
Letter Liner, wat is dat?!

De Letter Liner is een soort liniaal voor letters. Met de Letter Liner kun je zonder meten, letters en teksten handig in het midden van een compositie plaatsen. Daarbij bepaal je met de Letter Liner  ook eenvoudig de onderlinge afstand tussen de letters of andere elementen.

 

De Letter Liner is ideaal voor Handlettering,  maar kan ook gebruikt worden in Bullet Journaling, kaarten maken, stempelen, illustreren en meer.

De Letter Liner is er in 2 formaten: een kleine en een grote. In samenwerking met Studio Light hebben we de Letter Liner uitgebracht in de Blooming lijn.

De flexibiliteit van de letterliner maakt het zelfs goed bruikbaar op gebogen oppervlakken. Schrijf teksten op potten, vazen of zelfs ronde palen.

Op grond van het aantal letters dat je wilt schrijven, kies je voor zijde vd de even numbers: even nummers of de odd numbers: oneven nummers. Bij ‘charachters per color’ vind je het maximum aantal tekens per kleur.

In het midden vd Letter Liner staan er zwarte pijlen die je helpen om de LL en daarmee de tekst te centreren op jouw project. Vanuit het midden lopen er diverse gekleurde lijnen naar weerszijden. Iedere kleur heeft weer een andere ruimte verdeling. Kies de kleur die past bij de breedte van jouw tekst.

Steeds weer opnieuw beginnen of van tevoren meten hoeft niet meer. Met de Letter Liner, lijn je jouw letters snel en precies uit waar je ze hebben wilt.

Ben jij geabonneerd op mijn nieuwsbrief? Dan krijg je als Makerista updates over komende video’s.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Meer van de Blooming lijn

In de Blooming collectie vind je

2x Paperpads

4x set Clear stamps

2x set Stamps & Dies

2x Die Cuts blocks

2x set Rub Ons

2x set Washi Tape

2x Letter Liner

2x Watercoloring Pad met magic white ink

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top