Ecoline-mism-scripted-title
Ecoline Algemeen: Pipet potjes en Brushpennen

60 Nieuwe Ecoline potjes en 30 nieuwe Ecoline Brushpen kleuren. Dat is heel wat! Hoe maak je hier goede keuzes in? En wat kun je er eigenlijk allemaal mee?

Ik help jou in de onderstaande video’s om dat voor jezelf te bepalen.

 

Je vindt de beloofde video’s hieronder en op de pagina Ecoline Technieken.

Ecoline Technieken

 

(De Give away actie is verlopen!)

Organisatie Ecoline Potjes

Vanaf februari 2018 zijn de oude getrouwe vierkante inktpotjes van Ecoline vervangen door nieuwe ronde potjes met pipette.

Voor velen was dat even schrikken en het gemis van de vertrouwde vierkante potjes is best groot.

Een van de uitdagingen is de organisatie. Op de vierkante potjes zat zo’n mooi vlak op het dopje, waar je een kleurenstaal op kon plakken. Dat is bij de ronde pipet-potjes wel even anders. Maar ik geef je daar graag een leuke oplossing voor, met download.

Hoe meer kleuren je hebt, hoe overzichtelijker je die wilt kunnen hebben. Ik laat je graag zien hoe ik 60 kleuren zo opberg dat ik ze makkelijk kan pakken om mee te werken en steeds de juiste kleur kan vinden. Bovendien geef ik je kleurkaarten die je kunt invullen met de Ecoline kleuren die je hebt. Bekijk de video en scroll verder.

Vragen of opmerkingen? Ik hoor graag wat je hiervan vindt.

DEEL jouw werk met #ecolineinkt. TAG mij: op Instagram @karinjoan en op Facebook @Karin Joan en PRAAT MEE in de Facebookgroep Ecoline Inkt.

 

Freebies (Gratis downloads)

Ga naar de Freebies pagina hier. Het wachtwoord staat zoals altijd in jouw meest recente Makerista Mail

Nog geen toegang?! Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten jouw eigen PaperBaggies al maken.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

DENK MEE!!

Hoe kun je de Ecoline Brushpennen op een handige manier liggend opbergen, zodat je ze ook makkelijk kunt pakken om te gebruiken? In de video liet ik je zien wat ik bedacht had, maar het kan beter! Samen bedenken we meer, laat jouw ideeen hieronder achter en lees wat anderen al bedachten.

DEEL jouw werk met #ecolineinkt. TAG mij: op Instagram @karinjoan en op Facebook @Karin Joan en PRAAT MEE in de Facebookgroep Ecoline Inkt.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

8 gedachten over “Ecoline Algemeen: Pipet potjes en Brushpennen”

  1. hoi Michelle, kijk altijd hoe ze in de winkels hangen of liggen of staan. Dat zijn de richtlijnen van de fabrikant en die weet het het beste 🙂 Over het algemeen is dit de regel: stiften met inkt als kinderstiften: het maakt niet uit of ze liggen of staan (bv Ecoline, Tombow ABT, Edding brushmarkers) Alle andere markers wil je bij voorkeur liggend bewaren. Vooral acrylmarkers en alcoholmarkers. Maar als je voor veilig wilt gaan: laat alles dan lekker liggen 🙂

 1. Blij te vernemen dat het al wat beter gaat en stilaan het gewone terug te kunnen oppakken.

  Veel plezier verder met alles, spijtig dat het voor ons zò ver is om een workshop mee te pikken. Maar door de blogs komen we al ver.
  Het beste.

  1. Yvette - Team Maker is Me

   Hallo Madelief,
   Deze download was tijdelijk beschikbaar voor onze nieuwsbriefleden en is momenteel niet te downloaden.
   Ik zal kijken of we deze wellicht binnenkort kunnen toevoegen op de pagina met freebies.
   Groet Yvette – Team Maker is Me

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven