Ecoline Technieken scripted title
Ecoline Technieken

Heb jij Ecoline brushpennen en/of potjes in huis, maar je doet er te weinig mee? Of wil je beginnen met Ecoline, maar je weet niet waar?  Dan ben je van harte welkom in mijn online workshop Ecoline Technieken.

Met Ecoline zijn er zoveel technieken mogelijk. Simpele technieken en meer geavanceerde. Maar hoe krijg je nu die spetterende resultaten of die dromerige effecten? Ik laat het jou graag zien in de online workshop Ecoline Technieken.

Doe jij mee?!

Meld je dan aan als Maker Member klik hier

 

Ik vertel je graag meer…

 

wat:
Je leert 20 Ecoline technieken in 20 kleine projecten

wanneer: 
op jouw tijd! de lessen staan al voor jou klaar

waar:
op je telefoon / tablet / pc, als je maar internet hebt.

wie:
Jij (en iedereen die bij jou thuis woont mag ook meedoen) en ik en mijn enthousiaste Maker Members facebookgroep (niet verplicht)

 

Doe jij mee?!

Meld je dan aan als Maker Member klik hier

 

 

Wat heb je nodig:
(scroll ook naar beneden voor alternatieven)
– Ecoline brushpennen (diverse kleuren)
– Ecoline blenderpen
– Ecoline potjes (diverse kleuren + goud en wit)
– Sakura Gelly Roll glaze 3D glossy transparant (model XPGB800)
– Aquarelpapier
– Witte gelpen
– Watervaste zwarte fineliner
– Penseel of waterbrush (ronde zachte)
– Potlood, gum, liniaal
– Printer

Plus toegang tot ALLE Makerisme online workshops!!

Als jij je nu aanmeldt, dan krijg je niet alleen de online workshop Ecoline Technieken maar krijg je ook meteen toegang tot ALLE Makerisme online workshops!!

 

Dus volledige toegang tot de online workshops:

– Watercolor Flower Collage
– Brushlettering made Easy
– Rozen schilderen
– Blaadjes in Watercolor
– Schrijven met Penseel
– Easy Watercolor (zelf stempels maken!)
– Feestelijke Ecoline Technieken
– Monoline Lettering

Ofwel: toegang tot meer dan 200 project video’s!!

 

Doe jij mee?!

Meld je dan aan als Maker Member klik hier

 

Blijf op de hoogte van mijn workshops en meer

 

Mijn nieuwsbrieflezers (Makeristas) zijn de leukste mensen van het internet! En daarom krijgen zij toegang tot mijn Freebies ( Gratis Downloads) Nog geen Makerista? Meld je gezellig even aan.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Heb je nog vragen over de online workshop Ecoline Technieken?

Kijk dan hieronder bij de Veelgestelde vragen. Kun je jouw antwoord daar niet vinden? mail dan: hallo@makerisme.nl

DEEL jouw werk met #kjsecotech
TAG mij: op Instagram @karinjoan en op Facebook @Karin Joan

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke alternatieve materialen kun je gebruiken?

– Ecoline brushpennen: Je kunt ook Tombow ABT markers of Edding Brushmarkers gebruiken. Maar Ecoline brushpennen zijn wel het sappigst.
– Ecoline potjes (diverse kleuren + goud en wit) – Je kunt ook andere vloeibare inkt gebruiken.
– Ecoline blenderpen: de Tombow ABT blenderpen werkt ook wel, maar niet zo effectief als de Ecoline blenderpen
– Sakura Gelly Roll glaze 3D glossy transparant (model XPGB800) – ik ken geen alternatief voor deze bijzondere gelpen. Met maskeervloeistof kun je sommige effecten ook verkrijgen
– Aquarelpapier: Ieder merk reageert weer een beetje anders. Ecoline Watercolor paper werkt heel goed.  Soms is stevig tekenpapier ook afdoende. Werk met wat je hebt.
– Witte gelpen: maakt niet uit welk merk. Mijn favoriet is de Uniball broad of de witte gelpen van Sakura
– Watervaste zwarte fineliner: maakt niet uit welk merk, als het na het drogen, maar niet vloeit door water .
– Penseel of waterbrush (ronde zachte): diverse maten zijn fijn, maar met 1 kom je ook al heel ver. Platte zachte penselen erbij zijn ook prettig voor grotere oppervlakken.
– Potlood, gum, liniaal
– Printer – geen printer? dan kun je de voorbeelden ook natekenen.

Kan ik langer member blijven?

Ja hoor, dat kan. Je kunt zo lang Maker Members zijn als je wilt. Heb je gekozen om 1 maand lid te worden, dan zal ik jou voordat het einde van jouw workshop periode eindigt, uitnodigen om langer lid te blijven als je dat wilt. Je betaalt dan per maand totdat je opzegt.

Welke Ecoline kleuren heb ik nodig?
Dat bepaal je zelf, op grond van jouw voorkeur.
Mijn adviezen: Heb je nog geen ecoline? Start dan met de potjes set van 5 primary en de brushpennen set van 15 of 20 stuks. Goud en wit koop je altijd apart en zijn er alleen in potjes. Vul verder kleurtjes aan naar eigen smaak.

Verder adviseer ik om niet alleen pastellen te hebben. Een donkere kleur kun je altijd lichter maken door er water aan toe te voegen. Maar een pastel kleur kun je niet donkerder maken.

 

Doe jij mee?!

Meld je dan aan als Maker Member klik hier

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

158 reacties op “Ecoline Technieken”

 1. Wat is het verschil tussen de twee opties(eind juni of eind juli)
  Leer je meer technieken of kun je langer terugkijken,??

  1. Toen ik je mail kreeg bloeide ik helemaal op, hoe lekker zou het zijn weer eens aan de slag te gaan.
   Met een jong gezin en een kleintje op komst is het rennen de ballen hoog te houden en geen tijd, of ik gun mezelf geen tijd, het.l creatieve (waardoor ik zo ontspan) op te pakken.Hoe leuk zou een avondje (en vervolg daarvan) ontspannen zijn, welkome afleiding!
   En misschien wel inspiratie voor een geboortekaartje?

  2. Gwenn van Haren

   Hoi Karin.
   Het lijkt me supergaaf om een maand (of 2) intensief met ecolinetechnieken te oefenen en mooie werkstukken te maken.
   Het euvel bij mij is dat ik moeite heb om alleen te beginnen aan een project. Met jouw sessies zou ik makkelijker mee kunnen doen. En als de coronaregels versoepelen, kan ik gezellig een vriendin uitnodigen. Ik sta al te popelen….
   Hoe dan ook: alvast veel plezier en succes met de workshops!
   Groetjes Gwenn

  1. Ik wil graag winnen, waarom? Omdat ik vorige week 65 jaar ben geworden en ik het niet eens heb gevierd!

 2. Wat zijn de kosten van vast member zijn? En kan je dan altijd nog bij de cursus of alsnog enkel in de actie periode? Ik weet van mijzelf dan ik het meestal niet in korte periodes redt eerder een meer jaren plan 🤭

   1. Dit lijkt me supergaaf, ik heb de spullen allemaal in huis maar (schaam!) Ik doe er bijna niks mee! Zeker de potjes ecoline, ik weet niet wat ik er mee kan! Zou dus top zijn om dit te leren!

 3. Ah wat zou het tof zijn om dit te winnen. Ik heb zeker weten ecolinemarkers die ik hiervoor kan gebruiken. Ik zou graag jouw inspiratie gebruiken om weer vaker creatief aan de slag te zijn. Sowieso een goed idee omdat ik alleen woon en door de corona maatregelen minder vaak de deur uit ben als anders.

  1. Ik wil heel graag de workshop winnen om samen met mijn dochter van 14 samen creatief bezig te zijn! Samen nieuwe dingen leren en samen creeeren! Dus heel graag voor mij en onze dochter! De vorige online workshops van jou hebben we ook samen gevolgd en waren erg leuk en inspirerend❤️

  2. Oehh, dit zou ik heel graag willen winnen! Ik ben op dit moment zwanger van een tweeling en aanstaande donderdag gaat mijn verlof in. Heerlijk om in deze thuis-tijd lekker creatief bezig te kunnen zijn en geïnspireerd te worden en misschien wel leuke creaties te kunnen maken voor de babykamer en/of het geboortekaartje!! Nu al helemaal zin in!

 4. Oh my god! Hoe leuk is dat niet! Je maakt onwijs prachtige dingen. Wat wou ik daar ook zo graag wat van leren. Nu staan mijn ecolinepotjes in het stof weg te rotten. En als ik ze dan toch eens gebruik weet ik ,meestal niet hoe aan iets te beginnen. Het zou zo gaaf zijn dit te winnen!

 5. Wat doe ik graag mee voor een kans.. Ik heb potjes, pennen.. Zelfs een paar flessen van een liter gekregen.. Waar ik ook weer potjes van maak en weggeef. Maar ik moet er toch met me kunnen dan wat vlekken maken 🤔
  Want dat is tot nu eigenlijk wat ik ermee doe meer niet
  Dus maak graag een kans

 6. Heeel erg graag! Mijn creativiteit ligt op dit moment een beetje stil en hoewel ik het onwijs mis, lukt het me even niet de inspiratie te vinden. Normaal ga ik regelmatig naar een beurs of workshop met 2 vriendinnen of plannen we creatieve middagjes in waarin we elkaar dan weer mini workshops geven van dingen die we pas zelf weer hebben ontdekt of geleerd, zo helpen we elkaar dus ook.
  Dit zou voor mij een heeeel fijn duwtje in de goede richting zijn en vervolgens om die creativiteit en het enthousiasme weer te kunnen delen met mijn lieve vriendinnen.

  1. Trudy Van Roekel

   Ik heb eerder workshops online van je gevolgd. Dat doe je echt leuk. Ik zou graag kans maken op een gratis workshop zodat ik weer enthousiast in de brushpennen kan klimmen en nieuwe dingen leren om al die mooie kleuren op papier te krijgen. En inderdaad leuk om met mijn dochter te doen, allebei maar druk met ons eigen ding. We bedenken steeds dat we samen iets moeten gaan doen…. hoe leuk zou dit zijn . Samen aan tafel creatief te zitten zijn.

 7. Beste Karin,
  Wat doe ik graag een keer samen met mijn dochter mee aan 1 van jouw workshops. Mijn dochter heeft heel veel Ecoline producten en maakt hele mooie dingen, voor een meisje van 15. Kijk maar eens op handlettering by Jade.
  Tot bij jouw Workshop.
  Groetjes,
  Monique Belluz

 8. Wat een gave actie! Ik gun mijzelf dit soort dingen vaak niet. Kan altijd nog wel dingen voor mijn gezin, mijn klas of de kerk doen. Mijzelf geef ik dan geen prioriteit, dit zou helpen om mij even helemaal te kunnen focussen op ontspannen want dat is wel wat handletteren voor mij is.

 9. Ik wil wel graag mijn kans wagen om deel te nemen aan de online workshop ecoline technieken. Ik vind de werken die je maakt zooo mooi, dit was ook een extra reden dat ik me heb ingeschreven voor de Tutorial thusday😊.
  Ik ben een enorme liefhebber van de watercolor techniek, ik kom hier helemaal tot rust.
  Duimen dus👍🏻

 10. Wat een super winactie!
  Ik zou graag meer technieken met ecoline en ecoline stiften willen leren!
  Want 20…. ik kan er maar 2 verzinnen!!!!
  Ook de andere workshops zou ik geweldig vinden.
  Wie weet bevalt het zo goed en blijf ik wel hangen 😀

 11. Letters.Nikki

  Het lijkt me heel gaaf om nog meer te leren over hoe ik mijn ecoline brushpennen en watercolors kan gebruiken! En deze workshop is daar perfect voor!!

 12. Oh ik zou dit voor mijn dochter willen winnen. Ze is al vanaf medio maart keurig thuis gebleven En omdat het hbo nog wel even doorgaat met thuisonderwijs kan deze ijverige eerste jaars studente wel wat afleiding gebruiken🍀

 13. Wat leuk dat je er gratis weggeeft, ik volg graag workshops om te blijven leren en nieuwe dingen te proberen. Dus ik loot graag mee. 😁 groetjes Anita.

  1. Rianne de Jong

   Wat super leuk dat je er 2 weg geeft!! Ik zou er heel graag 1 winnen.. Ik heb ecolinestiften én potjes, maar nog nooit gebruikt, omdat ik eigenlijk niet goed weet hoe ik het kan gebruiken, dus het zou heel tof zijn als ik zou winnen! Groetjes Rianne

 14. Ellen van der Veen

  Zoooo leuk. Doe heel graag mee! Weet veel te weinig nog over ecoline terwijl het echt mooi materiaal is! 😍

 15. De Brauwer Carina

  Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen gewoon bijleren van iemand die prachtige dingen maakt

 16. Al een paar jaar geleden hebben wij (mijn dochter) en ik ons staan verwonderen aan jouw mooie technieken, telkens verras je weer met iets nieuws en moois. Het zelf leren met al die brush pens (en aquarel) die hier nu niet tot hun recht komen zou zo tof zijn!

 17. Hoi Karin,
  Wat superlief dat je workshops weggeeft!
  Het lijkt mij zo leuk om meer te kunnen met de spullen die ik nu thuis heb!

 18. Nou, als ik de lijst zo doorlees dan ontbreekt het alleen aan inspiratie bij mij. Materialen genoeg in huis, maar niet de kennis , dus die wil ik samen met Bianca van Ierland Gidding graag op doen en uit proberen

 19. Ja wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee! Jij bent zo’n inspirerende vrouw. Daarnaast word ik gewoon heel blij als ik jou aan het werk zie. Het geeft mij veel inspiratie en ik heb nog veel te leren. Daarnaast deel ik dan mijn kennis en inspiratie graag over aan de kids in de klas. 🤞🏻 Zou super leuk zijn om jouw workshop te winnen en daarnaast al jouw andere workshops ook te mogen bekijken. ☺️

 20. Hey Karin,
  Wat lijkt mij dit superleuk om te winnen!
  Dankzij een workshop in Schinnen al wat technieken geleerd. Toen ook al kennis gemaakt met t superfijne ecoline printpapier.
  Nu ik wegens omstandigheden thuis zit, zou t zeer fijn om wat om handen te hebben.
  Gelukkig bestaan er online cursussen. Want in deze tijd is t extra moeilijk om erop uit te gaan.
  Lieve groetjes

 21. Brenda Poismans

  Wat een super gave actie! Ik waag heel graag een kansje om eindelijk gebruik te kunnen maken van mijn nu verstoffende potjes (zelfs nog een aantal oude potjes staan).

 22. Ohh wat zou ik dit graag winnen, ik heb alle kleuren ecoline brushpennen en een aantal potjes maar deze liggen nu werkloos in de kast te wachten tot ik eindelijk weet wat ik ermee kan doen.

 23. Dit zou echt super zijn om te winnen, heb zoveel moeite om te verzinnen wat ik met mijn ecoline brushpennen kan doen terwijl je er zoveel leuke dingen mee kan.

 24. Het lijkt me ontzettend leuk om de ecoline workshop te volgen!
  Ik heb aardig wat brushpennen en een paar potjes van Ecoline maar ik merk dat ik ze toch vaak laat liggen omdat ik toch niet zo goed weet wat ik er mee moet maken…deze workshop zou dan ook erg van pas komen 🤩

 25. Wat leuk een give-away van jou techniek.
  Ik heb best wat Ecoline brushmarkers maar gebruik ze allen voor inkleuren en niet voor ‘schilderen’ zoals jij dat zo mooi unt.
  Ik zou graag meer kunnen met de markers, dus doe graag mee.
  Groetjes
  Anita Corsten

 26. Ja super leuke actie waar ik graag aan mee doe. Zou een leuk verlaat verjaardagscadeau zijn. En nu maar duimen.

 27. Wat een fijne actie. Ik kijk graag naar waterverf/ecoline-creaties, maar vind zelf niet de inspiratie om er aan te beginnen. Ik twijfel dan of ik wel het juiste papier gebruik of het juiste penseel of, ….. Eigenlijk moet je het gewoon doen, toch? Deze workshop is misschien het zetje dat ik nodig heb om er helemaal van te kunnen genieten. Daarnaast zou het een mooi verjaardagscadeau zijn (5 juni). 🙂

 28. Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik ecoline brushpennen heb, maar vaak inspiratieloos ben wat ik er allemaal mee kan. Ook vind ik het supertof om ze te gebruiken en nieuwe dingen ermee te leren!!

 29. Dieuwke Buist

  Het lijkt me ontzettend leuk om dit te winnen, dan kan ik samen met mijn (pleeg) dochters aan het knutselen! Lijkt me echt heel mooi! Groetjes Dieuwke

 30. Altijd leuk om iets bij te leren en nog veel leuker omdat samen met mijn schoondochter te doen, die ik inmiddels ook al aangestoken heb met dit KJ virus!😊💕🌸
  Good luck🍀
  Groetjes, Shelley

 31. Echt te gek weer.. ik word altijd zo vrolijk als ik jouw workshops zie! zeker in deze tijd.. tijd genoeg.. de grens zit nog dicht dus ik kan niet naar mijn kids en familie in Nederland maar dit soort dingen maakt het een beetje goed!! En natuurlijk doe ik mee… een kans op een plaatsje laat ik niet schieten!!

 32. O dit lijkt me zo leuk om samen te doen met mijn dochters van 16 en 19 jaar! Zeker nu we niet op vakantie gaan en ik iets leuks zoek om samen thuis te doen, mijn dochter van 16 is super kreatief en mijn dochter van 19 wil graag samen wat doen, vooral nu ze het uitgaan zo mist.

 33. Ik doe graag mee voor de winactie! Met Creative Life, Paper Passion en Mega Workshop Event dat niet doorgaat (of waarop ik op de nieuwe datum niet kan) en waar ik allemaal kaartjes voor had zou dit een enorme creatieve opsteker zijn!
  Groeten, Marleen Kousemaker

 34. Super leuk! Ik heb al erg lang ecoline brush pens in de kast liggen, maar vind het toch moeilijk wat ik er precies mee kan doen. Dus ik zal er veel baat bij hebben! Daarnaast is het fijn om even wat afleiding en tijdsbesteding te hebben aangezien m’n studie stil ligt terwijl ik volgende maand eigenlijk zou afstuderen.. 🙁 Lekker creatief bezig zijn wordt ik echt helemaal relaxed van!

 35. Amarens van der Meulen

  Yes! Ik doe heel graag mee aan deze actie. Want ja….. prachtige potjes ecoline die zelfs nog nooit geopend zijn. Dus: ik leer graag wat ik ermee kan doen. Leuk! Groetjes Amarens

 36. Thijs van Lohuizen

  Mijn moeder is binnenkort jarig en ik wil haar verassen met deze super leuke workshop!! Ik heb haar namelijk vorig jaar de ecoline brushpennen aan haar cadeau gedaan. Ze houdt erg van tekenen en ze heeft alle benodigdheden!

 37. Tiny van der Wal

  Ha Karin Joan, deze workshop zou ik graag willen winnen. Ik doe veel te weinig met mijn ecoline potjes en pennen. Dus ik kom graag in aanmerking. En ik vind jou een fijne workshopleider. Met je enthousiasme en leuke ideeën.

 38. Thijs van Lohuizen

  Ik wil mijn moeder deze workshop cadeau doen! Ze houdt erg van tekenen en ze heeft alle benodigdheden klaar staan! Vorig jaar heb ik jaar de brushpennen cadeau gedaan

 39. Wauw, ik wist niet eens dat er 20 verschillende dingen met ecoline konden! Ik heb zowel de brush pennen als de potjes, dus ik zou heel graag deze cursus winnen in optimaal gebruik te kunnen maken van de technieken en materialen!

 40. Thijs van Lohuizen

  Oeps😬 ik heb per ongeluk mijn reactie 2 keer geplaatst… Ik dacht namelijk dat hij niet verstuurd was maar blijkbaar wel. Sorry

 41. Ik doe mee voor mijn zusje Fiona. Ze is weg van Karin Joan, gek op tekenen en een te gekke tante, die altijd klaar staat als mijn pubers me grijze haren bezorgen. 🤣

 42. Ik zou deze workshop heel graag winnen! Nieuwe technieken en mooie kleuren… even alle hectiek en zorgen vergeten en wat tijd voor mezelf. Weer groeien en bloeien!

 43. o wat lijkt me dit geweldig……ik ben niet zo creatief en nogal faalangstig maar zou het zo heel erg graag willen leren…

 44. Wat een toffe winactie! Ik teken heel graag, maar ecoline herriner ik me eigenlijk alleen uit mijn jeugd. Ik heb nog wel een paar potjes ecoline staan, maar wat zou het leuk zijn om daar weer mee aan de slag te gaan! Experimenteren met nieuwe materialen is een van de leukste dingen om te doen! Een feestje! En al helemaal een feestje als ik het zou winnen! Zo leuk! Ik ben enthousiast! 😃 Mooie workshop! Mag je trots op zijn!
  Groetjes, Ricky

 45. Kristel stuifzand

  Leuk om weer nieuwe technieken te leren, zodat ik straks in mijn zwangerschapsverlof heerlijk aan de slag kan gaan met je leuke ontwerpen 😁🖌

 46. Mirjam Geerdink

  Oh super om ook weer meer met Ecoline aan de gang te gaan. Ik ben full member maar twee maand kado krijgen is natuurlijk fijn.
  Liefs Mirjam

 47. Patricia Jonkeren

  Oh wauw… super… Zie altijd zulke mooie dingen voorbij komen, maar geen idee hoe dit aan te pakken. Dit geeft me volgens mij een mooie basis. En kijk er nu al naar uit wat “me-time” momenten. Door omstandigheden mezelf wat opzij gezet en dit gaat me zeker een moment van rust geven: oordopjes in, even afzonderen van de rest en bezig met wat mij energie geeft 🥰🍀☀️

 48. Eileen Deliot

  Gaaf dat we een kans hebben om dit te winnen. Ik zou graag meer leren over het gebruik van de pennen. groetjes

 49. Ik heb de inkt en de stiften, maar gebruik ze bijna niet…jammer toch, wil heel graag meer leren als letteren!!!

 50. Rineke Steenhoven

  Ha Karin Joan,
  Ik loot heel graag mee.
  Je hebt het al vaak gehoord, maar je inspireert me zó ontzettend.
  Je hebt voor ieder probleempje wel een oplossing, dat stimuleert mij mijn creativiteit ook te gebruiken.
  Ook wil ik je een compliment geven over hoe je voor je geloof uitkomt. Ik heb een ander geloof als jij, maar ik kan wat van je leren in dit opzicht.
  Bedankt Karin Joan.
  Groetjes,
  Rianne

 51. Dag Karin,
  Wat zou het ontzettend leuk zijn! Ik heb al Ecoline-papier en brushpennen in huis, en nog wat andere benodigdheden. Ik zou enkel de potjes ecoline nog moeten aanschaffen. Ik weet totaal niet waar en hoe ik zou moeten beginnen, dus dit winnen zou een mooi steuntje in de rug zijn. Je maakt erg mooie dingen!

 52. Corina van Es

  Hallo Karin.
  Wat zou het leuk zijn om eens een keertje iets te winnen. Ik word altijd al blij als ik een mail van jou binnen krijg en krijg dan al gelijk de kriebels om iets te maken. Het zijn de kleine momentn van vreugde in het het leven. Ook maak jij het mij zo makkelijk en prettig om aan iets nieuws te beginnen. Dank daarvoor . Lieve groet Corina

 53. Anita Starre

  Al een langere tijd de ecoline pennen liggen, maar nog nooit echt mee kunnen werken.
  Lijkt me super om via jou deze technieken te kunnen leren doormiddel van deze workshop.
  Lieve groetjes,
  Anita

 54. Anneleen De Rynck

  Oooo wat leuk!!! Dat thuiszitten begint stilaan heeeel erg saai te worden. Een setje Ecoline brushpennen aangeschaft om de tijd te doden, maar weet nu al niets nieuws meer te verzinnen. Zo kwam ik na lang zoeken op jouw website terecht en ben helemaaaaaal weg van jouw werkjes! 😍
  En nu ook nog een winactie! Wat zou het leuk leuk LEUK zijn om dit te winnen en wat van jouw fijne technieken te leren! 🤞🏻

 55. Nicolle van de Beek

  Wat een leuke workshop lijkt me dit weer Karin. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter Mandy, zei heeft sinds kort de ecoline ontdekt ( eerder op school heeft ze er ook wel eens mee gewerkt) maar nu heeft ze een aantal potjes en kleuren en ik denk dat zij dit geweldig zou vinden. Ik denk dat ik zelf ook mee ga doen..
  Groetjes Nicolle

 56. Hallo Karin,
  Ook ik wil graag meedoen voor een plekje! Zoveel overuren gemaakt de laatste tijd, dat ik verplichte vakantie op moet nemen in die tijd, haha!! Mooie gelegenheid om mezelf eindelijk de tijd te gunnen om van jou te leren!! Helaas geen facebook of instagram, maar ik las net dat ik via youtube ook mee kan doen??? Tot snel weer!!
  Groetjes, Karin.

 57. Lijkt me super leuk om te winnen. Ik heb vandaag ecoline potjes besteld. Nog niet de goud en de andere materialen 🤔 Maar heb al ecoline brushpennen, waar k nog weinig mee kan. Dus ben benieuwd naar de mogelijkheden.

 58. Sharon Cornelissen

  Wat leuk! Laatst heb ik meegedaan met de live sessie rozen maken. De brushpennen kwamen na 2 jaar eindelijk uit de la. Deze workshops volgen lijkt me heerlijk om te doen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Liefs, Sharon

 59. Wow wat een superkans, ik heb een heleboel ecoline stiften en zou graag willen leren wat ik er allemaal mee kan, vooral door KarinJoan. Zo gezellig en relaxed.

  Liefs Heidi

 60. Maria van der Horst

  Wat heb je weer n superleuke actie, daar die ik graag aan mee!
  t lijkt me superleuk om samen met mijn dochter de technieken te leren. Heb al lang de pennen/stiften in huis maar op een of andere manier lukt t ons niet om ermee overweg te kunnen.
  Veel succes!

 61. Ook wil graag meedoen met deze actie om meer technieken onder de knie te krijgen voor de opvang. Zodat ik de mooie tekeningen van de kinderen kan ondersteunen met kaartjes. Omdat ik dankbaar ben dat ik als gastouder (binnenkort opvang eigenaar) en dat ook naar ouders getoond mag worden naar de ouders.

 62. Wat een superlieve actie Karin, ik zou heel graag mee doen aan je online workshop. Ik heb een aantal brushpennen liggen, maar er nog nooit iets mee gedaan, ben benieuwd wat voor mogelijkheden ze hebben.

 63. Wat leuk! Ik zou supergraag willen winnen. Ik heb ecoline markers van mijn dochter gekregen en heb ze nog niet veel gebruikt. Zou fijn zijn om er workshops mee te kunnen doen.

 64. Hallo Karin ,
  Ik zag je berichtje ook op Facebook. Maaike onze dochter van 18 jaar vind het ontzettend leuk om met brushpennen en ecoline te werken. Ze is daarmee hard aan het oefenen. Het zou voor haar ontzettend leuk.
  groetjes Mieke

 65. Yes ik doe ook graag mee! Zoals ik al op insta reageerde: ik heb een hoop staan en speel er graag mee, maar haal er misschien nog niet alles uit wat erin zit. Het lijkt me super gaaf om het door jouw ogen te ontdekken en wie weet vind ik zo de vertaalslag van ecoline-creaties naar stof en borduurwerk 🥰

 66. Marja de Bresser

  Ik zou graag meedoen met de loting van de workshop om weer nieuwe ideetjes en inspiratie op te doen. Die ik dan hopelijk na deze corona tijd kan delen met mijn creatieve vriendinnetjes. Die ook deze Ecoline brush stiften hebben liggen.
  Groetjes Marja,

 67. Maria van der Horst

  wat n leuke actie heb je weer! daar doe ik graag aan mee.
  het lijkt me superleuk om dit samen met mn dochter te gaan doen, ik heb de potjes, stiften( brushpennen) al lang in huis maar op een of andere manier lukt t ons niet om ermee overweg te kunnen en om dan van jou diverse manieren te kunnen leren lijkt mij/ons geweldig!
  Nu maar duimen!
  Jij veel succes met alle creatieve ideeën!🍀

 68. Goedenavond Karin Joan,

  Ik hoop dat het goed met u gaat. Ik wil graag mee doen met de give away. Ik heb mij inmiddels al ingeschreven maar ik mis een aantal spulletjes om volledig mee te kunnen doen als ik zou winnen kan ik met dat geld de rest kopen. Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit om uw technieken te leren. Bedankt voor het delen van uw talent met ons!
  God zegen u.

  Tamara (Tami Loquita)

 69. Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen. Ik leer graag nieuwe dingen en ik heb aardig wat potjes ecoline staan wat ik niet zo goed weet te gebruiken! Dus de tips die we van jou krijgen zijn super!!

 70. Super leuk! Ik ben het laatste half jaar steeds vaker op een creatieve manier bezig qua cadeautjes inpakken en kaartjes maken. Deze workshop leert mij om mooie dingen met ecoline te maken. Verder zal het mij inspiratie geven bij nieuwe projecten 😊

 71. Wat een super Winactie. Ik wil graag meer leren over over ecoline en werken met de brushpennen en dit lijkt me een hele goeie workshop om dit te doen.

 72. Bianca de Jong

  Oh ik doe heel graag mee! Ben weliswaar full member maar nog lang niet uitgeleerd. Wel bekend met de ecoline brushpennen maar weet zeker dat ik er nog lang niet alles uit haal. Heb ook de gewone potjes ecoline staan maar nog niks mee gedaan. Niet aan toegekomen, soort van plankenkoorts voor het onbekende! Of ik wil er mee gaan beginnen en dan komt er weer wat tussen haha. Kortom, jaaaa, heel graag!!!!
  Super leuk weer Karin!😘

 73. Wat super gaaf! Ik ben een enorme fan van ecoline en van Jou ( Karin Jaon). Ik vind het super tof om nieuwe technieken uit te proberen en dan kan Ik met de technieken die ik heb geleerd leuke kaartjes en andere mooie dingen maken voor oudere mensen! Ik doe dus graag mee!🤩😁

 74. Ook hier staan de brushpennen en potjes werkloos toe te kijken. Wil zo graag meer technieken leren. Ben al een aantal keren aan het snuffelen geweest bij je workshops en het full member abonnement. Maar twijfel of ik het kan. Hoop er 1 te winnen. 🙏🏻

 75. Anja Liefting

  Hoi Karin Joan, wat zou ik het gaaf vinden om te winnen! Ik werk in een verzorgingstehuis en heb ontdekt dat de bewoners het heerlijk vinden om te kijken welke creaties ik nu weer tevoorschijn tover dankzij jouw tutorials. De winactie zou nog meer plezier in mijn werk betekenen en des te meer plezier voor de bewoners ♥️

 76. yvonne dekker

  ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder, ik ben zelf al full member en samen met mijn dochter doen we mee met de workshops. Hoe leuk is het als oma in deze tijd met ons mee kan doen vanuit haar huis. 3 generaties samen aan de slag met ecoline!!

 77. Joke van Brugge

  Dolgraag doe ik mee om jouw workshops te winnen. Lijkt mij heerlijk om meer met ecoline te kunnen doen dan het inkleuren van eenvoudige ontwerpen.

 78. Tof initiatief dat je workshops weggeeft. Ik leer steeds graag iets bij. Door de coronacrisis en een zware risicopatient als echtgenoot, ben ik daar dit jaar nog niet toe gekomen. Daarom doe ik graag mee om zo weer iets nieuws te leren en mijn wereld weer een beetje te verruimen. Super om mijn gedachten te verzetten en tegelijkertijd iets moois te kunnen maken. Groetjes, Karine

 79. Ilona van Soest

  Ik waag ook een kansje. Mijn moeder, mijn schoonzusje, mijn dochter en ik zijn echte knutselaars. Ik zou graag samen met mijn meisje meedoen om dan vervolgens via beeldbellen mijn moeder en schoonzusje ook weer uitleg te kunnen geven. Deze vorm van ontspanning is zooo nodig nu. Lief dat je de mogelijkheid biedt!

 80. Oh wat een supergaaf winactie,
  Ik heb ecoline potjes en stiften maar ik gebruik ze praktisch nooit!
  Zou supergraag deze workshop winnen, wedden dat ik dan mijn voorraad aan ga vullen met meer kleuren ❤️

 81. Super gaaf dat willen we toch allemaal! Fijn creatief bezig zijn en door “juf Karin” 😊 les krijgen..dat is top! Heb er zo’n zin in!

 82. Ik zou dit super graag willen winnen omdat ik de rust in mijn hoofd kan gebruiken en creatief bezig zijn helpt. Bovendien leer je zoveel geweldig mooie dingen maken.

 83. Ja wat zou ik graag mee willen doen! Na het zien van jouw filmpjes op YouTube was ik zo enthousiast dat ik onder andere de brush pennen heb aangeschaft, maar mijn eerste probeersels mislukte helaas. Het lijkt me heel leuk om dit ook samen met mijn kinderen te kunnen doen. Mijn zoontje vindt de pennen reuze interessant maar ik weet helaas niet waar het mis gaat. Deze workshop helpt me vast op weg 🌸

 84. Ik zou heel graag willen winnen. Na een jaar geleden mijn pols naar gebroken te hebben ( schrijf- en tekenhand), kreeg ik 2 maanden later acute leukemie. De afgelopen 2 maanden ben ik ( en met mij vele anderen) bezig geweest om goodiebags te maken voor de patiënten van de afdeling waar ik 2 keer een maand gelegen heb. Er zitten veel creatieve dingen in. Deze ga ik deze week naar het ziekenhuis brengen. Ik heb mezelf beloofd dat ik nu eerst iets voor mezelf ga doen. De Ecoline pennen en een paar potjes staan nog vrijwel ongebruikt in de kast. Beginnen is lastig.

  groetjes, Ans

 85. Volgens mij werd mijn eerste reactie niet geplaatst, maar ook ik zou graag deze workshop willen winnen. Ben het laatste half jaar steeds vaker op een creatieve manier bezig met het inpakken van cadeautjes en het maken van kaarten. De workshop ecoline leert mij werken met iets nieuws en geeft mij inspiratie om creatief bezig te blijven!

 86. Christina van Lienden

  Hallo Karin
  Lijkt me super leuk om verschillende dingen te leren met mijn Ecoline Brushpennen. Gebruik ze te weinig .
  Dus ik wil wel een kansje wagen😊

 87. Geertje Aikema

  O wat leuk!!! Ik doe graag mee. Heb al een jaar de ecolinepotjes in huis, maar nog nooit wat mee gedaan.
  Groetjes Geertje

 88. Hoi Karin, Wat leuk dat je een give away doet! Ik zou graag willen winnen, omdat ik geniet van al het moois wat je maakt en daarnaast omdat de vastgestelde tijden van de workshops me een goed excuus geven om tijd voor mezelf te maken. 😉

 89. Wat zou het super zijn als ik deze workshop zou mogen winnen! Jij bent zo inspirerend en ik kan nog zoveel van je leren. Fingers crossed!!
  Groetjes, Silke

 90. Ik wil de workshop heel graag winnen omdat ik pas een set prachtige ecolinepennen heb aangeschaft in pasteltinten. Ik kan goed een steuntje in de rug gebruiken…

 91. Wat gaaf! Ik loot graag mee. Ik ben samen met een ernstig ziek meisje de creatieve wereld aan het ontdekken en we zijn nu net ecoline en aquarelverf aan het uitproberen. Ze vind het nu al super leuk en we leren graag bij! Het geeft haar een stukje ontspanning en rust en merk dat ik dat zelf ook zo ervaar. Dus zou voor ons te gek zijn!

 92. De workshops ‘Brushlettering Made Easy’ en ‘Feestelijke Ecoline Technieken’ heb ik met veel plezier gevolgd, en ik ben heel benieuwd naar de 20 Technieken. Ik zou het leuk vinden om deze verschillende technieken te combineren in kaartjes voor vrienden en familie.

 93. Wat een leuke actie. Zou graag wat geinspireerd raken om weer wat met mijn ecoline te doen. Heb een aantal potjes en een aantal brushpennen maar doe er weinig mee en dat is super zonde.

 94. Wat zou ik het gaaf vinden om dat plekje in de workshop te winnen! Ik heb al heel veel materialen aangeschaft, maar ik ga er maar niet mee aan de slag. Ik blijf maar in de denkmodus zitten. Deze workshop helpt mij misschien wel om in de doemodus te komen :-))

 95. angélique Kop

  Ik doe graag mee met deze aktie omdat ik wel de ecoline Brush pens heb maar deze wel gebruik, maar niet waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Al twijfel ik of ik het letteren wel onder de knie kan krijgen. Vind dit erg lastig en heb van mezelf een vreselijk handschrift. Ben ook zeer benieuwd wat je nog meer met deze pennen en potjes ecoline zou kunnen doen. Ben zééééér benieuwd!

 96. Graag maak ik ook kan op de workshop!
  Ecoline vind ik zo mooi. De kleuren zijn zo mooi helder. Ik zou heel graag veel meer mogelijkheden zien wat je ermee kan doen.
  Dus ik kom graag in aanmerking voor de give away.
  Vrolijke groet Merel

 97. Wat een super leuke actie!! Vooral voor mijn Ecoline producten, die vervelen zich namelijk ontzettend 🙈. Ik heb zoveel ecoline stiften en potjes en gebruik ze eigenlijk nooit 😱. Dit zou de perfecte manier zijn om ze aan het werk te krijgen 🤣 en ik zou dan ook iets te doen hebben!
  Groetjes Hedy

 98. Tja, wie wil dat nu niet winnen.
  Ik heb alle brushpennen en die liggen nu stof te vergaren in een doos. Hopelijk is dat gauw voorbij na die workshop

 99. Paula Tadema-roelofs

  Ha, ik had al gemeld dat ik graag een ecoline live sessie wilde , want ik doe veeeel te weinig met mijn ecoline pennen en potjes. Dus ik ben heel benieuwd naar de 20 technieken…
  Ik ben al full member, maar loot toch graag mee, kan ik nóg langer lid blijven

 100. Hallo Karin,
  Dat zou ik echt superleuk vinden! Wat ontzettend leuk dat je kans kan maken om mee te doen.
  Heerlijk om te kunnen ontspannen na het werk. Ik ben druk bezig met oefenen om mooi te kunnen schrijven met de brushpennen. Maar het zou erg leuk zijn om dit nog beter onder de knie te krijgen en het te kunnen combineren met die prachtige bloemen die ik altijd voorbij zie komen. Ik leer altijd veel door te zien hoe je het kunt aanpakken.

 101. Linda Belsen

  Ik zag dat je deze workshop ging geven en werd gelijk heel enthousiast. Ik wil al zolang wat doen met de ecoline die ik nog uit mijn jeugd (35 jaar terug) heb staan. Dat ik heel benieuwd ben naar je ideeen (en de kwaliteit van die oude ecoline) dat ik zeker mee ga doen. Ik ben al full member want ik vind al je ideeen zo leuk en uitvoerbaar 🤗🤗

 102. Ik heb al wat ecolinespullerjes en zou heel graag met mijn dochter (van 9) wat meer technieken willen leren, lijkt me superleuk!

 103. Ik ben sinds kort een beetje aan het experimenteren met waterverf en heb net een setje ecoline brush pens gekocht. Deze workshop is de ideale manier om er meteen mee aan de slag te gaan en veel nieuwe ideeën op te doen! Hoe gaaf zou ’t zijn als ik dit zou winnen😊

 104. Ik wil namelijk mijn superdappere adoptiedochter van 10 nomineren. Zij is zo dapper.. ze is pas 1,5 jaar hier met haar kleine broertje. Zoveel veranderingen. Maar ze heeft het knutselen, handletteren, kleuren, brushen nu ontdekt en gaat weer stoer aan de slag. Ik ben zo trots op haar (en haar kleine broertje) en gun haar de workshop!
  Grtn Daphne

 105. Virny Kortekaas

  Ik zou dit graag voor mijn dochter winnen. Ze heeft diverse potten en brushpennen van ecoline. Ze zou graag leren er meer mee te doen. In het land waar wij wonen wordt er helaas niets aangeboden op het gebied van ecoline of brushlettering. Het zou leuk zijn als ze zo via internet kan leren.

 106. Ik doe graag mee met de give away ecoline technieken. Veel ecolinestiften in huis maar ik doe er te weinig mee. Deze online workshops lijken mij een goede stap in die richting. Technieken ophalen en bijleren wat wil je nog meer.

 107. Nora El-Mazloum

  Hi Karin! Ik ben een beginner en ik ben recent begonnen met jou te volgen op Instagram en vind het erg leuk hoe je alles uitlegt! Ik heb nooit eerder iets met lettering of ecoline gedaan. Ik wist eerlijk gezegd ook niet of het iets voor mij zou zijn. Mijn schoonmoeder volgt jou al een lange tijd @hartjesenletters en rade mij aan om te beginnen met jou workshops! Nu vind ik vooral watercolour super leuk! Als beginner heb ik niet veel tools maar met deze winactie zou ik een hoop nieuwe technieken kunnen proberen . Dit zou vooral leuk zijn samen te oefenen met mijn schoonmoeder ❤️

 108. Het lijkt me super om deze workshops te winnen, een leuk creatief doel voor de komende weken! Eindelijk eens leren hoe ik die markers die al tijden in de kast liggen goed kan gebruiken. Super leuk dat je dit allemaal online organiseert!

 109. Gaaf! Ik zou creatief bezig zijn met brushpennen weer op willen pakken! Aantal nieuwe hobby’s na mn bevalling… Maar handlettering enz is een beetje vervaagd…
  Eventueel dat ik deze workshop samen met mijn schoonzus kan doen!

 110. Angelique Huizenga

  Doordat ik nu nietkan/mag werken heb ik eindelijk tijd om deze hobby, die maar niet van de grond komt, op te gaan pakken. Hoe leuk is het dan om dit te winnen om een vliegende start te maken!

 111. Dees Engelbert

  Wat een superleuk idee deze ecoline workshop Karin Joan. Er staan hier veel ecolinepotjes en stiften die nooit van hun plek komen…😉. Eigenlijk omdat ik geen idee heb wat ik er allemaal mee zou kunnen. Liefs Dees

 112. Wat zou het gaaf zijn om toegang tot deze cursus te winnen! 😍 Ik heb alle materialen in huis, maar weet niet zo goed wat ik er allemaal mee kan. Wat inspiratie en info over technieken zou dus fantastisch zijn! Nu helemaal. Ik kamp al jaren met depressies en angstklachten maar die zijn behoorlijk verergerd door de hele coronatoestand, waardoor mijn creativiteit ook in een dip zit. Terwijl lekker creatief bezig zijn juist zo’n goed ‘medicijn’ is! Hopelijk kan zo’n leuke workshop van jou me een duwtje in de goede richting geven.

 113. Nathalie Heath

  Graag win ik een plekje voor de ecoline workshop! Ik ben in december begonnen met letteren. De ecoline brush pens waren mijn eerste setje. Zes maanden verder heeft het letteren een hele positieve invloed gehad op mijn welzijn. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een creatieve uitlaat tekort kwam. Ook gunde ik mezelf nooit de tijd om een nieuwe hobby op te pakken. De brush pens zijn laagdrempelig en liggen nu permanent op m’n keukentafel. Zodra ik een vrij moment heb ga ik zitten en heerlijk ontspannen. Ik kan m’n verstand op nul zetten en heerlijk genieten van het spelen met de kleuren en vormen. Een aanrader voor iedereen!

 114. Jaaaaaa! Ook hier doe ik een poging! Ik wil zeker kans maken op deze workshop… al flink aantal met liefde gevolgd en veel van geleerd.
  Ook deze staat op m’n lijstje!!
  Ik wacht met spanning af 🙌

 115. Betha Horsmeier-Bouter

  Super leuke actie, loot graag mee. Ik heb diverse kleurtjes ecoline in potjes en ook wat markers. Heb 2 jaar geleden in Ede bij jou een workshop Ecolinetechnieken gevolgd en dit was geweldig. Nu vergeet ik soms dat ik dat ook nog heb maar vind het wel erg leuk om te doen.

 116. Wat een leuke win-actie! De afgelopen jaren heb ik flink wat hobby spullen, waaronder ecoline potjes en markers, verzameld. In combinatie met een jong gezin en mijn nieuwe baan/opleiding als verpleegkundige kom ik helaas al maanden nauwelijks toe aan leuke en creatieve projecten. Jammer, want juist de creatieve momenten zorgen er vaak voor dat ik even kan ontspannen en opladen. Met jouw workshops hoop ik weer geïnspireerd en gemotiveerd te worden om vaker lekker creatief aan de slag te gaan. Ik loot dus heel graag mee 🙂
  Lieve groetjes,
  Chantal

 117. Margriet Vermeltfoort

  Hallo Karin.
  Leuk dat je iets met inkt gaat doen.
  Ik werk als vrijwilliger bij de bejaarden,maar dat gaat nu even niet.
  Maar ik kan ze wel blij maken met een leuke kaart , volgens jouw lessen.
  Ik kijk uit naar jouw leuke lessen.

  Lieve groeten.
  Margriet Vermeltfoort.

 118. Marleen Vermeulen

  Ik zou het heel leuk vinden om deze workshop te winnen! Ik ben graag creatief bezig en ik hand- en brushletter graag! Ik gebruik daarvoor ook Ecoline brushpennen. Momenteel gebruik ik ze eigenlijk te weinig en ben wel heel benieuwd wat je nog meer kunt met deze pennen. Zou graag de verschillende technieken willen leren!

 119. Oh wat mooi !!
  Inderdaad verschillende flesje ecoline hier staan en zou er wel eens iets mee willen doen dan shadowpainten.
  We wachten de winactie af , voor iedereen die mee doet succes en duimen maar

 120. Astrid van beusekom

  Vresijk leuk deze aktie. Ik en mijn vriendin corrina van der horst zouden hem graag winnen in deze tijd van social distance. Ik zie momenteel ook niemand omdat mijn man zeee ziek is dus iets te doen is leuk

 121. Ik wil héééél graag meedoen omdat ik zelf kaartjes maak. In deze gekke tijden stuur ik ze vooral naar mensen die (voorlopig) geen of weinig bezoek mogen ontvangen (in het plaatselijke rusthuis bvb). Wat zou het dus leuk zijn om ze eens te verrassen met een totaal ander kaartje! Los daarvan wil ik ook altijd bijleren, dus nieuwe technieken: laat maar komen! Stilstaan is achteruitgaan, da’s mijn motto.

 122. Fiona Oss-Kerkhof

  gaaf, ik zou dol graag mee doen aan de win actie, ik heb alle ecoline markers en nog paar potjes, het blijft leuk om daar mee uit te proberen. ik zal ook zeker nog niet alle tegnieken goed onder de knie hebben of weten dus ja en als karin fan zou ik dit dus dubbel zo leuk vinden.

 123. Anita van 't Veer

  Gaaf! Mocht ik dit winnen, zou het me stimuleren om weer meer tijd te betreden aan hobby-en. Nu mijn vriendin al weken niet over de vloer mag komen om samen te hobby-en, ben ik er weer helemaal aan toe!
  Groetjes Anita

 124. Zou heel graag dit winnen. Heb wel ecoline spullen maar wat meer ideeen wat ik hier mee kan doen zijn altijd welkom.

 125. Wel doen, niet doen, wel doen, niet doen…. Ik doe eigenlijk nooit mee met dit soort Give A Ways omdat ik dit anderen gun. En eerlijk gezegd heb ik ook niet eens tijd om hiermee aan de slag te gaan, om weer een nieuw product te testen. Maar… toch trekt dit al heel erg lang aan mij om het eens te gaan proberen, ik zou ook graag meer willen leren van Brushlettering en de Ecoline. Misschien als ik dit win dat het een teken is dat ik hier gewoon tijd voor MOET maken en dit niet langer uit moet gaan stellen 🙂 …

  De cursus ziet er heel gaaf uit!

  Liefs Jenine

 126. Oehw! Ik zou heel graag willen winnen! Ik heb al een tijdje Ecoline in de kast staan, maar weet niet zo goed wat ik er mee kan. Ik zit door de corona en ziekte al een paar maanden thuis(sinds half februari 🥴) dus ik kan wel wat afleiding gebruiken 😉

 127. Leuk leuk leuk 😀 ik ben al makerista, maar ik zou heel graag meer van jou willen zien. Jij bent zo’n inspirerende vrouw. Alle materialen heb ik in huis. Dus zou heel graag de workshop willen winnen. Maar Wie wilt dat nu niet? 🤞🏻🍀 succes iedereen

 128. Oh wat zou ik die giveaway graag winnen. Tijdens corona tijd is mijn kinder hobby weer helemaal opgebloeid. Kaartjes maken! Ik ben naar mijn moeder gerend om al mijn oude knutsel spullen uit de kast te halen. Helaas ontbreekt het me 20 jaar aan ervaring dus ik wil graag alles horen wat je me ook maar kan leren.

 129. Josien Heesen-Tammes

  Hoi Karin, wat gebeurt er nu? Ik was van plan om te stoppen, omdat ik het op dit moment niet zo veel doe om in het najaar weer terug te komen. En nu ga je de cursus geven met mijn meest favoriete kleuren, die sprankelen en de brushpennen die vloeien! En waar ik heel graag aan mee wil doen. De eerste cursus is precies op mijn verjaardag. Ik weet niet of ik er dan bij ben. Mijn familie liet mij zelf de keus. Wat lief! Gelukkig heb je een herhaling op de 4e juni. Je blijft altijd weer prikkelen en ons entertainen lieve Karin. Dankjewel hiervoor. Voor iedereen die nog niet om is, om een member te worden. Karin is altijd opgewekt en dat werkt heel aanstekelijk! En ze maakt prachtige dingen die jij ook kan maken. Dankjewel Karin voor het geven van deze cursus ik kijk er naar uit om deze te volgen. Veel liefs, Josien

 130. Agnes Houtriet

  Hoi Karin Joan,
  Zo leuk dat je ons beginnende creatielingen extra stimulans geef om mooie dingen te maken naar jouw topvoorbeelden en duidelijke uitleg. Met mijn jongste dochter al enkele workshops online bij je gevolgd en dat vraagt om meer. Met ruimere tijd om terug te kijken in eigen tempo, krijg ik vast ook mijn andere dochter zover om mee te doen. Qualitytime met mijn pubers! Ik wil graag volledig member worden, maar moet van mezelf eerst die boeken af hebben voor ik weer meer geld uitgeef, dus als ik het win, heb ik een goed excuus en nog betere stimulans!! 😊
  Creatieve groetjes en succes met de workshops en kiezen wie gratis mee mag doen!
  Agnes en mijn dochters Ellemijn en Melissa 👩‍👧‍👧

 131. Als ik aan ecoline denk, dan denk ik aan vroeger. Aan de tekeningen die ik op school maakte met een wit krijtje en dan met ecoline er over. Dat vond ik zo geweldig. Het was net magie. Inmiddels zijn we vele jaren verder en heb ik ecoline brushpennen en een aantal potjes ecoline inkt. Maar wat nu? Naast het handletteren kun je zoveel meer met ecoline brushpennen en ecoline. Een cursus als de jouwe is gewoon erg prettig, omdat ik dan op één plekje allerlei leuke tutorials kan vinden. En ook nog eens in een stijl die mij erg aanspreekt. 😊 Als ik een plekje zou kunnen winnen, zou ik dat heel fijn vinden! En dan samen met mijn zus leuke dingen maken!

 132. Ellen van de Klok

  Oh wat zou ik graag de online workshop willen winnen. Op de school waar ik werk zou ik het kunnen gebruiken voor onze atelierlessen. Deze lessen op donderdag en vrijdag middag worden gegeven in de groepen 3 tm 8. Kinderen krijgen hier creatieve vaardigheden als, tekenen, drama, dans, koken, schilderen, techniek, handvaardigheden etc. Ik (als administratief medewerkster) help hier ook vrijwillig bij. Erg leuk om te doen en mijn creatieve input wordt erg gewaardeerd. Ik zou de ecoline technieken goed kunnen gebruiken in deze lessen, we werken al wel met ecoline maar vaak in combi met vetkrijt, of rietje en het lijkt mij zou leuk om dat uit te breiden en mijn andere collega’s ook enthousiast te maken op een creatieve teambijeenkomst.

 133. Wauw… Dat zou een mooi cadeau zijn voor mijn verjaardag… In deze bizarre tijden… Fantastisch leuk deze giveaway!

 134. Oh wat een mooie en leuke actie!
  Ik heb al heel lang op mijn wensenlijstje staan om te leren werken met Ecoline. Daarom al lang geleden voor sinterklaas en verjaardag diverse sets met Ecoline en goed aquarelpapier gekregen. Alleen mezelf nog nooit echt de tijd gegund om het onder de knie te krijgen. Misschien ook een beetje angst om ‘lelijke’ dingen te maken of te verprutsen terwijl je natuurlijk eigenlijk alleen maar leert door te doen.
  Dit zou wel een fantastische stok achter de deur zijn om nu eindelijke eens te starten en een leuke cursus voor als ik binnenkort met verlof ga!

 135. Roos Korevaar

  Duimen duimen duimen ❤️ het lijkt me geweldig om dit uit te voeren met m’n huisgenootje, die door de hele crisis nu zonder huis zit. We hebben plek genoeg maar dit zou heel erg leuk zijn om de avondjes te vullen met elkaar 👏🏻👏🏻

 136. Wat zou ik dit graag winnen. Ik heb een paar potjes ecoline en een paar stiften. Maar ik gebruik ze veel te weinig. Ik zou dan lekker met mijn nichtje van 10 creatief aan de slag gaan met deze workshop 😃

 137. Truus Verspuij

  Hoi Karin
  Als ik zie hoeveel mensen hebben gereageerd ben ik geneigd om te denken..dat ga ik nooit winnen. Maar goed..nier geschoten i is altijd mis😉
  Dus wat zou ik get leuk vinden om te winnen. Heerlijk aan de slag om mensen een leuke kaart te bezorgen in deze tijd. Tenminste als het ook om kaarten gaat 🤔 Groetjes Truus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top