Op deze pagina geef ik je graag meer info over de Edding producten die ik gebruik.

Edding Creatives – Watercolor met Brushpennen
Live online workshop

 

 

Wist je al dat edding een nieuwe Facebook groep heeft? Edding Creatives!
En wist je dat je daar gratis toegang toe krijgt?
En wist je ook dat er daar workshops van Carla Kamphuis, Karin Luttenberg en Nienke Vletter voor jou klaar staan?
Allemaal vrij toegankelijk als je lid bent van deze Facebook groep.

 

En ik gaf er  een live workshop: Watercolor technieken met Brushpennen. Heb jij de live workshop gemist? Bekijk het in de facebook groep van Edding Creatives, KLIK HIER 

 

Opdracht voor Edding Creatives

Maak een ballonnen schilderij in watercolor. Gebruik de inkt van jouw Brushpennen. Kies zelf jouw kleuren en de technieken die je toepast. Gebruik de download en/of maak je eigen stempel van craftfoam. Handletter / print een tekst uit en knip die met ruime marge uit. Plak die op jouw werk (eventueel met 3D plakkers voor een zwevend effect) Deel jouw werk in de Edding Creatives facebookgroep. Maar ook op instagram en facebook met #karinjoan Dan kom ik graag kijken en misschien verschijn je dan ook in mijn stories / verhalen op instagram en facebook.

Ik deel mijn gratis downloads graag met mijn nieuwsbrieflezers ofwel mijn Makeristas!  De ballonnen download vind je bij mijn Freebies.

 

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Brushlettering met Edding

 

 

Ik vind De Edding 1340 Brushpennen  heel fijn schrijven en ze zijn super om waterblending en markerblending technieken mee uit te voeren. Ik laat het je graag zien in deze video.

Wil jij leren Schrijven met Penseel?
Ga naar mijn Online Workshops

Colour Happy Box 70

In de volgende video open ik voor het eerst de Edding 70 Colour Happy Box. Ik laat je vooral zien hoe de Brushpennen mij bevallen. Welke kleuren er zijn, hoe ze reageren op water en meer. Deze probeer ik uit op Strathmore Mixed Media papier, Watercolor en Visual Journal.

Metallic Gelpennen en Markers

In de volgende video laat ik je graag de Edding Metallic markers en Gelpennen zien in een klein project dat jij ook kunt. Of je nou graag aan brushlettering, handlettering doet of liever tekst uitprint.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top