Corona Marathon

“De strijd is nog lang niet gestreden, dit is geen sprint maar een marathon”. De woorden van de spoed eisende hulp arts Gor Katchikyan

Ben jij een van de helden die in de zorg deze marathon doorgaat? Dan wil ik naar jou toe  diep respect en grote dankbaarheid uiten. Of je nou wel of niet met corona patiënten werkt, jij bent onmisbaar voor ons. En gelukkig beseffen wij dat in deze tijd beter dan ooit.

Werk jij niet in de zorg of een ander vitaal beroep? Laten wij die in deze marathon aan de zijlijn staan, de zorgwerkers en andere helden blijven aanmoedigen. En laten wij doorgaan met iemand een hart onder de riem te steken en de mensen om ons heen moed inspreken. Een lief woord, een mooie kaart, een beetje aandacht in deze spannende tijd.

Mag ik jou daar weer een beetje mee helpen.?
Met een Freebie

Freebie

Ik heb een aantal tekst kaartjes ontworpen die je juist in deze tijd goed kunt gebruiken op jouw kaartjes. Ik noem ze: corona courage teksten, omdat ze gericht zijn op iedereen die moed (courage) toont en moed wil vatten in deze spannende tijd.

De download kun je nu binnenhalen!
Ga naar de Freebies pagina

(het wachtwoord staat zoals altijd in jouw meest recente nieuwsbrief)

Mijn Freebies zijn alleen beschikbaar voor Makeristas: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers.  Je kunt je hier aanmelden:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Mini Workshop Live

Ik gaf op Youtube een live mini workshop waarin ik liet zien hoe je deze bloemen zelf kunt maken. Helaas is de video door een technisch probleem niet meer terug te zien. Maar als troost kun je hier wel wat van het proces zien

Watercolor Flower Collage Workshop

 

Dit is wat heb je nodig hebt:

  • Aquarelpapier of tekenpapier
  • zacht rond penseel met punt
  • glas water
  • papieren doekje
  • velletje plastic (bv insteekhoesje) of een wit bordje
  • schaar
  • lijm
  • evt. 3D tape
  • de uitgeprinte download (print bv op tekenpapier)

Verloting  Full Membership

Ik verlootte in de live uitzending ook 2x een Full Member abonnement van een maand. De winnaars hebben toegang gekregen tot AL mijn betaalde  Maker Member workshops.  Volgende week verloot ik onder de Maker Members  nogmaals deze prijs. (tja… mijn Members zijn nu eenmaal extra special!!)

Je leest alles over het Full Member abonnement en de workshops hier

 

Makerista werk!

SUPERTROTS ben ik op al mijn geweldige Makeristas die al met de Freebies aan de slag gaan. Heb jij al iets gemaakt met de download…? Dan zou ik jouw werk heel graag toevoegen aan deze gallery? Mail jouw foto naar hallo@makerisme.nl

Deel jouw foto’s ook op instagram (tag mij @karinjoan / #karinjoan) , facebook (@karin joan) of mail (hallo@makerisme.nl)

 

Nog meer projecten

Meer video’s en downloads met bloem illustraties vind je op mijn BLOG

 

 

VOOR GROEPEN

wil je mijn downloads voor een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top