AGENDA

Maker Members krijgen om de ene week een nieuw workshop project online. Al deze Maker is Me online workshops blijven beschikbaar om terug te kijken, zodat je de workshops op je eigen tijd door kunt gaan. Er staan al meer dan 800 video's klaar en onderstaande Maker is Me projecten komen daar in de komende tijd dus ook nog bij.

Het zou superleuk zijn om je in een of meer van onderstaande projecten te mogen verwelkomen. Wil je op de hoogte blijven van de mijn nieuwe workshops, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Bolle Bloemen...

Een workshop waarbij je in gracieuze penseelstreken in de juiste richting, mooie bolle bloemvormen schildert in monochromatische kleur paletten. Informatie volgt binnenkort...

.

Bloemen in Pentekening

14 mei - 11 juni 2024

In deze workshop serie tekenen we bloemen in zwarte lijnen met veel detail. Ik help je om vanaf een foto te komen tot een mooi klassiek resultaat dat je verder kunt verwerken in diverse producten.

Deze workshop serie komt los verkrijgbaar. Maar als je Maker Member bent, dan krijg je deze workshop er automatisch bij.

Wil je op de hoogte blijven van de lancering van deze workshop, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Abstract Landscapes

Deze workshop serie staat voor jou al klaar als je Maker Member bent.

In deze online workshop Abstract Landscapes, schilderen wij landschappen in grote kleurvlakken. We maken daar mooie kleurtinten voor die we zelf mengen uit primaire kleuren. We creëren zo trendy kunstwerken die je helemaal passend maakt voor jouw interieur of dat van een vriendin.

We maken in deze serie zelfs een uitstapje naar het maken van textuurpasta, om een waterval mee te creeeren.

Ook enthousiast geworden? Word Maker Member! Je kunt ook voor één maandje Maker Member zijn, na die maand wordt het automatisch opgezegd, je hoeft er niets voor te doen. Zou leuk zijn je bij één van de live sessies te zien!

 

Bloementak op Transparant

Februari 2024

In dit project neem ik je stap voor stap mee in het proces van het tekenen van een vrij complexe bloementak. Ik laat jou zien hoe je zo’n bloementak opbouwt en vult met diverse bloemen. En als je dan toch zo’n tekening hebt gemaakt, dan is het extra leuk om deze te gebruiken voor een mooi project van witte lijnen op transparant plastic.

 

Prioritise met bloemen

Januari 2024

 

Meedoen?

Mijn Maker Members krijgen toegang tot al deze workshops. Wil je ook Maker Member worden? Klik hieronder voor meer info.

Er zullen ook een aantal workshops vrij komen, los van het abonnement. Houd mijn nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Nieuwsbrief

Ontvang je mijn nieuwsbrieven nog niet? Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief. Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA'S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog meer...?!

Jazeker! Ik heb namelijk nog veel meer ideeen, haha! Dus ik behoud mij het recht voor om tussendoor nog wat extra's te delen. In mijn Maker Members omgeving of op YouTube. Blijf mijn Makerista Nieuwsbrief in de gaten houden, dan houd ik je op de hoogte.

 

Scroll naar boven