Let's get creative new Scripted Title copy
Crea Weekend Hardenberg 2023

Workshop 3D Double Liner Floral Art Cilinders
10 en 11 maart 2023

Heb jij nog niet eerder met de edding 3D Acrylic Double Liners gewerkt? Of weet je niet wat je ermee aan moet? Kom dan naar Crea Weekend Hardenberg op 10 en 11 maart 2023. Op mijn stand (inspiratieplein in hal1) zal ik daar workshops en demo’s geven met deze Double Liners.  Je leert van mij dan hoe je stap voor stap dit soort 3D Double Liner Floral Art zelf maakt.

 

Kies voor een transparante versie met witte lijnen of een in frisse lentekleurtjes. Op de stand zal  ik ook de 3D Double Liners verkrijgbaar hebben, zodat je thuis nog veel meer kunt maken.  De 3D Double Liners zijn ook verkrijgbaar bij Hobbyshop-Online of bij Be Creative Shop (gebruik daar de kortingscode karinjoan).

Reserveren Workshop

Ik zal de workshop 3x geven op vrijdag om 11:00, 13:00 en 14:45 en op zaterdag om  13:00 en 14:45. Je kunt jouw gewenste tijdstip kiezen tijdens het bestellen.

– mogelijkheid tot bestellen is verlopen –

LET OP!

Het toegangskaartje voor de beurs, moet je nog kopen op de website van Creaweekend Hardenberg, KLIK HIER. Gebruik daar de kortingscode Karin2023 voor een leuke korting op je kaartjes.

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief . Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de Allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog Veel Meer workshops

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand, KLIK HIER.

 

*Sommige linkjes op deze pagina zijn affiliate linkjes. Het kost jou niets extra’s, maar als je via deze linkjes koopt krijg ik een kleine bijdrage. Dankjewel voor je steun!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven