let's get creative -mism-scripted-title
Botanic Watercolor Stamping - Kreadoe 2019

Voor het 3e jaar stond ik op de Kreadoe voor Tombow. Ik gaf dit jaar mijn workshop Botanic Watercolor Stamping aan zo’n 275 deelnemers in 20 sessies. Ik vertel je erover in mijn vlog en ik geef jou de workshop in video’s met een Freebie  sjabloon!

 Ik hoor graag van jou of je ook naar de Kreadoe bent geweest. Welke workshops je hebt gevolgd en of je ook zo’n leuke shopper hebt. Laat een reactie achter!

Ik laat je in de volgende video’s graag zien hoe je zelf ook aan de slag kunt met Botanic Watercolor Stamping. We maken in deze workshop ook zelf de stempels die we gebruiken. En dat is makkelijker dan je zou denken.

Zoals beloofd deel ik met jou hier de workshop Botanic Watercolor Stamping, Kijk mee in de video en maak jouw eigen versie. Deel het op social met #tombowtalent en tag mij: @karinjoan

 

Wil je veel meer van dit soort workshops?! Bekijk dan mijn online workshop Easy Watercolor. Dan maken we samen nog veel meer stempels en creëren we de mooiste projecten. Meld je even aan HIER en je kunt meteen komen kijken.

Zoals je hebt gezien maak je de stempel voor dit project heel makkelijk zelf. Je hebt dus Craft Foam (knutsel foam) nodig. Je vindt het bij jouw hobbywinkel en soms in speelgoed winkels. Bestel het anders bij de Foamtastische Huiskamer of Google op Craft Foam/ knutsel foam

Gebruik het sjabloon dat je in de video ziet om dit project zelf ook te maken.
Ga naar de Freebies pagina hier. Het wachtwoord staat zoals altijd in jouw meest recente Makerista Mail

Nog geen toegang?! Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten al beginnen aan jouw eigen project

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

In de volgende video laat ik je zien hoe je besjes toevoegd en hoe je met fineliner extra detail aan jouw werk kunt aanbrengen.

Superleuk dat je langs bent geweest. Ik hoop je geïnspireerd te hebben meer te doen met jouw Tombow ABT markers.  Heb je nog vragen of ideeen, dan hoor ik het heel graag van jou. Reacties hieronder zijn zeer welkom. Alvast bedankt!

Ben je op zoek naar de Tombow ABT markers of de waterbrushes? Vraag ernaar in jouw hobbywinkel. Verkoop jij zelf producten die je in de mijn project hebt gezien? Laat dan zeker even een berichtje achter zodat mijn lezers jou kunnen vinden.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

18 gedachten over “Botanic Watercolor Stamping – Kreadoe 2019”

  1. Prachtige nieuwsbrief!! En wat veel inspiratie voor ons… super mooi! Dank je!! En ja…de shopper was super leuk. Binnenkort lekker creatief aan de slag met deze heerlijke inspiratie en ik kijk uit naar je volgende nieuwsbrief ?.

 1. Dat heb je allemaal weer leuk bedacht Karin Joan. Allemaal leuke inspiratie en prachtige kleuren.
  Ik kijk uit naar het downloaden volgende keer. Wat goed dat je denkt aan de mensen die niet in staat waren de CreaDoe te bezoeken w.o. ik zelf.
  Warme groet
  Syta

 2. Net je filmpjes bekeken, Leuk om de impressie van de Kreadoe te zien, moest wel ff big smilen om die lange rij mensen die graag de workshops wilde doen.
  Weer een super uitleg met mooie resultaten Karin Joan.

 3. Heb gekeken naar je enthousiaste verslag van de Kreadoe.
  Het was voor mij niet mogelijk om daar te zijn maar door jouw verslag heb ik genoten van je workshop.
  Je bent een prachtmens-blijf aub zoals je bent!
  Goed weekend
  groetjes, Trijntje Huppel

 4. Hallo KarinJoan,
  Wow, heel wat nieuws kwam er dit keer weer voorbij, een erg leuke nieuwsbrief. Weet al waarmee ik dit weekend mee aan de slag ga. Dankjewel voor het videoverslag van de beurs, voor ons die het niet hebben kunnen bijwonen is het fijn nog even te kunnen zien hoe het daar was. Ook fijn dat je ook steeds nieuwe items presenteert zodat we up to date blijven van al het nieuws. Kijk nu al uit naar je volgende nieuwsbrief!
  veel liefs vanuit de tropen…,
  groetjes Inez

  1. Hoi Inez, bedankt voor je leuke reactie! Ik hoop je een keer hier in Nederland in het echt op zo’n leuke beurs te kunnen ontmoeten. Laat het me zeker weten als je een keer deze kant op komt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven