let's get creative -mism-scripted-title
Brands & Creative World Frankfurt

Supertof dat je hier komt kijken.

Ik laat je graag zien wat ik voor moois heb ontdekt, omdat ik het leuk vind om je te inspireren om aan de slag te gaan met de producten die je vindt in de hobbywinkels of die je nog hebt liggen op de plank.

In januari 2019 bezocht ik zoals ieder jaar weer de grootste creatieve vakbeurs: Creative World in Frankfurt. Ik laat jou in video’s op deze pagina graag zien wat ik daar heb ontdekt.

Winkeliers

Ben je winkelier of heb je een shop? Vraag dan gerust om meer info, wellicht kan ik je met de juiste personen in contact brengen.

Introductie

In deze eerste video geef ik je een snel overzicht van alle andere video’s hieronder. Bekijk deze eerst (als je het nog niet had gezien) dan weet je welke video’s je daaronder nog wilt zien. Heb je vragen opmerkingen, dan zijn die heel welkom op mijn Youtube, Facebook of Instagram.

 

TIP!!

Sla deze pagina op, want deze lijst wil je niet meer kwijt raken.

Alcohol brush markers – Tombow

Tombow komt met een nieuwe marker op de markt: Een ALCOHOL marker! Op het eerste gezicht lijkt deze op de vertrouwde Dual Brush ABT marker die we van hen kennen, maar de schacht is lichtgrijs van kleur.  Bovendien heeft de marker, naast de vertrouwde penseelpunt ook een beitelpunt. En wat je ermee kunt? Dat zie je in de video gedemonstreerd door Melanie Robinet @fraeuleinsuessholz.

De Tombow ABT Pro zal naar verwachting vanaf mei 2019 verkrijgbaar zijn.

Metallic Watercolors Rembrandt & Van Gogh – Royal Talens

Royal Talens presenteerde haar hoge kwaliteit metallic watercolors van de Rembrandt lijn. In 1 woord: prachtig! Gedemonstreerd door Julia Barminova.

Ook de Van Gogh metallic watercolors kon je er zien, gedemonstreerd door May & Berry

 

Gratis Print voor jou!

Krijg jij mijn nieuwsbrief al?!

Mijn nieuwsbrieflezers krijgen toegang tot mijn GRATIS downloads. Bijvoorbeeld deze print met de tekst: Tel wat je hebt, niet wat je mist. Je bent van harte welkom om je aan te melden.

Pouring & Cementverf & Glitterverf  – La Pajarita

La Pajarita is een Spaanse producent van verf en meer. Zij maken tevens de Transfermarker. Dat was voor ons het moment van contact. Ik leer steeds meer van hun producten kennen en heb inmiddels de afspraak met hen dat ik jou zo nu en dan wat van dat moois demonstreer in video’s. Dus blijf lekker volgen!

In deze video hun nieuwste aanwinsten: Pouring Medium om die mooie gemarmerde effecten te verkrijgen. Glitter in liners en vernis. En cementverf.

De nieuwe producten zullen naar verwachting vanaf maart 2019 verkrijgbaar zijn.

Bullet Journals Gouden Lijntjes – Papicolor

Helemaal enthousiast ben ik over de nieuwe Bulletjournals ontworpen voor Papicolor door de talentvolle en superleuke Anne Jorinde Kuipers van Gouden Lijntjes.

Maar ook mooie nieuwe producten van Karlijn vd Wier en Carla Kamphuis stonden gepresenteerd.

Stempels, Markers & Art by Marlene – Studio Light

Sommige mensen stralen zo mooi! En dat zie je ook meteen bij de gezellige Marlene van Art by Marlene. Zij demonstreerde haar nieuwste artjournaling producten op de stand van Studio Light.

Studio Light is van Nederlands bodem en voert allerlei card-making producten van eigen ontwerp en gast ontwerpers zoals Marlene. Maar ze hebben ook een lijn Markers: de Light Markers. Die heb ik natuurlijk uitgeprobeerd en ik was verrast! Ik heb ook een setje mee naar huis om verder mee te experimenteren. Dus blijf volgen!

Meer van Studio Light vind je op mijn Studio Light pagina hier.

Glitter inkt & TriPlus alcoholmarkers – Spectrum Noir

Op de stand van Spectrum Noir demonstreerde Marianne Swijnenburg de nieuwe water reactive inkten: Metallic en Sparkle. Je kent ze in de brushpennen, maar nu dus ook in potjes en dat geeft hele leuke nieuwe mogelijkheden. Ik kreeg een potje transparant mee om uit te proberen. En dat zal ik graag met jou delen. Dus blijf volgen.

De metallics zijn al verkrijgbaar. De Sparkles zullen naar verwachting vanaf maart 2019 verkrijgbaar zijn.

Verder laat Marianne in de video de nieuwe 3-voudige alcohol markers van Spectrum Noir zien: de TriBlend. Met 3 kleurtonen van 1 kleur, hoef je met deze marker niet meer te zoeken naar bijpassende kleuren om schaduw effecten te maken. Meer in de video.

Nano Tack dry Adhesive & Gelli Arts

Helemaal enthousiast ben ik over de Nano Tack dry Adhesive! Een droge lijm op vellen die je niet hoeft te knippen! Kijk maar in de video. Het zal naar verwachting vanaf maart 2019 verkrijgbaar zijn (importeur = Colourstock).

Ook bezocht ik de stand van Gelli Arts. Echt leuk om naar te kijken, maar tot nog toe hoefde ik het niet perse zelf te doen. Maar de charmante Marsha Valk heeft me nu denk ik wel overgehaald. Je kunt meer zien in de video’s van Gelli Arts op Youtube.

Screenprinting & Watercolor textiel verf – Marabu

Op de stand van Marabu Creative werd een laagdrempelig systeem voor screenprinting gedemonstreerd. Daarmee kun je meerdere afrukken van eigen ontwerp vlot aanbrengen op bijvoorbeeld T-shirts.

Verder vond ik er Textiel Watercolor paint. Daarmee kun je aquarel effecten verkrijgen op textiel. Dat vind ik nou echt helemaal te gek!

De nieuwe Marabu producten zullen naar verwachting vanaf april 2019 verkrijgbaar zijn.

Kalligrafie met sjabloon v Paul Antonio – Spellbinders

De meester Kalligraaf Paul Antonio schreef mijn naam in prachtige gouden letters. Maar het grote roze Hi woord, is een folie druk van een metalen sjabloon dat hij heeft ontworpen. Het werkt met een Spellbinders drukpersje. Kijk maar.

Flower Clay & Epoxy Resin & Rozen van structuur pasta

Flower clay is een klei soort die je heel verfijnd en dun kunt boetseren. Het droogt op als kunststof en lijkt goed sterk te zijn. Ik kreeg een demo van de lieve Thaise dames op de stand Nara. Bovendien kreeg ik een leuke set van diverse klei mee om thuis eens mee te spelen. Mijn ervaringen deel ik tzt graag met jou, dus blijf volgen!

Epoxy Resin is een soort vloeibaar plastic dat in een dag hard wordt en dan oogt als glas. Je kunt er van alles in mengen: verf, glitter, zand, bloemen. Op de stand van het Italiaanse bedrijf Reschimica.

Fascinerend was het om te zien hoe de Iranese kunstenares Sharareh Tabatabaei  van Artinova Gallery rozen maakte van textuur pasta. Kijk maar eens in de video hoe ze dat doet.

Wordt vervolgd

Ik heb van diverse fabrikanten mooie producten meegekregen om eens mee te werken. Als ik dat doe, dan deel ik dat natuurlijk weer graag met jou.

Superleuk als je blijft volgen!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top