Christmas Blessing 2022

Het jaar is alweer bijna om en wat een jaar was dit zeg! Ik wil je bij deze een heel gezegend kerstfeest toewensen en een heel mooi 2023. Geniet van alle lieve mensen om je heen en ik bid dat je goede gezondheid mag hebben.

Mijn kerstkaart voor dit jaar heb ik verwerkt in een video.  Je ziet hoe ik de bloemen en blaadjes heb geschilderd in verdunde gouache. je kunt dezelfde technieken ook uitvoeren in watercolor, maar dan beter op wit papier omdat watercolor niet dekt op donkere ondergronden.

 

De tekst heb ik buiten beeld geschreven met een kleine penseelstift in zwart op wit papier. Deze heb ik vervolgens mbv Photoshop in okergeeel overgebracht op de foto. Als je graag zou willen leren hoe je dat zelf ook kunt doen, mail mij dan gerust.

Dit is de verkorte versie van de video (2 minuten).  Maker Members hebben toegang tot de uitgebreide video van 45 minuten waarin ik alles laat zien.

 

 

Heel veel liefs van mij en tot volgend jaar!

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven