SSFL Scripted Title copy
Crea Weekend Hardenberg 2024

Mini-Workshop SKETCH Stencils
8 en 9 maart 2024
.

Kom jij naar Crea Weekend in Hardenberg? Dan heb jij de SKETCH Stencils primeur! Kom maar kijken en uitproberen hoe het werkt. Ik geef op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart demo’s met mijn SKETCH Stencils en je kunt ook zelf in mini-workshops aan de slag om te ervaren hoe leuk en handig SKETCH Stencils werken. 

Je tekent al snel zelf de mooiste bloemen: van elegante line-art tot intrinsieke watercolor artwork. Welke stijl past het beste bij jou? Kom het bij mij uitproberen.

Doorlopend demo’s en mini-workshops
Reserveren niet nodig, schuif maar aan als er plaats is. Wil je meer weten over SKETCH Stencils? Ga dan naar SKETCHStencils.com.

Kaartjes met korting

Ga je ook naar Crea Weekend? Gebruik code KarinV24


Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief. Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog veel meer workshops

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand, KLIK HIER.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven