Let's get creative new Scripted Title copy
Curly Girl Notebook

 

Hoi lieve Makerista!

Ik heb voor jou een nieuwe download en video om zelf van printerpapier eenvoudig notitieboekjes te maken. Maar dat is nog niet alles! Je kunt met deze download ook bijpassende potloden, pennen en gummen maken. Superleuk als setje om weg te geven.


 

De tekening

Deze illustratie heb ik gemaakt in een van de workshops voor mijn Maker Members, in de serie Bloemenmeisjes. Ik leer jou in deze workshop van start tot eind hoe je zelf zulke schilderijtjes maakt. Ook meedoen? KLIK HIER

 

Wat heb je nodig?

Om het notitieboekje en toebehoren te maken heb je niet zoveel nodig. Ten eerste: De download. Je vindt die bij de Freebies. Je hebt het wachtwoord nodig dat je in de laatste nieuwsbrief vindt. Heb je die nog niet? Dan kun je even snel aanmelden. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele andere Freebies. Mijn Freebies zijn alleen voor de Allerleukste mensen van het internet: MAKERISTAS ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Verder heb je nodig:

Printerpapier, nietmachine of naald en draad, A4 printbaar stickerpapier of lijm, snijmat, mesje.

 

Zo maak je het

In de onderstaande video laat ik je zien hoe je het boekje zelf kunt maken. Doe je met mij mee?

 

Wil je het liefst zelf leren om zulke bloemenmeisjes te schilderen in aquarel? Dat kan! Want als Maker Member krijg je toegang tot de lessen van de Bloemenmeisjes en nog veel meer. Ik vertel je graag meer hieronder. KLIK HIER om de prijzen te zien en aan te melden.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven