scripted title Cutify
Maak jouw tekening superschattig

Ik vertel je graag over mijn Online Workshop CUTIFY, waarin ik jou leer hoe je dingen schattig kunt tekenen. Maar de verdere invulling daarvan mag helemaal bij jouw eigen stijl passen. Ik zal in deze workshop zelf ook verschillende media in de hand nemen.

.

Wat heb je nodig voor de workshop CUTIFY?
Jouw favoriete spullen! of dat nou Watercolor is of alcoholmarkers zijn. Of het nou gouache is of dat je graag mee doet op een canvas of iPad of op een Tshirt. Het kan allemaal! Het wordt een creatief en schattig avontuur.

 

Deze workshop is een van de vele workshops waar mijn Maker Members toegang toe krijgen. Wordt jij ook Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops. Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.

Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

1 gedachte over “Cutify”

  1. Hallo Karin,
    Ik was nog niet bekend met deze website, wat ik zie ik hier veel leuke dingen voorbij komen. Ik kwam hier terrecht door je live video op YouTube van gisteravond over de nieuwe missees collectie. Deze schattige tekeningen doen me denken aan de sweetables pets uit de nieuwe collectie. Zo leuk dat je ook een workshop geeft op zelf zo’n plaatjes te leren tekenen. Ik ben niet zo goed in zelf tekenen, meer in papercrafting met bestaande stempels en stansen. Maar het lijkt me heel erg gaaf om dit te kunnen. Ik ga lekker verder met je pagina bekijken en natuurlijk volg ik je al op andere socials. Liefs Daisy-I5YM10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven