let's get creative -mism-scripted-title
Droom Doe Bloei

Ik heb voor jou deze Droom Doe Bloei Freebie download gemaakt, waar je veel leuke dingen mee kunt. Tijdens een  YouTube live uitzending heb ik met deze download gewerkt en liet ik jou zien wat je ermee kunt. (video hieronder)

Vooral in deze tijd van de corona crisis, kun je deze download goed gebruiken om iemand anders een hart onder de riem te steken.  Met deze download kun je nog meer lieve attentie’s maken voor diegenen die nu alleen thuis zijn of geen bezoek mogen ontvangen. Of voor onze helden in het land die wel aan het werk zijn in de zorg, in het onderwijs en op andere vitale plekken.

 

FREEBIES

Ik heb deze prints voor jou ontworpen en ik geef ze weg als Freebies voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Zo maak je het

Print de Doe Droom Bloei download uit op wat steviger papier, knip de bloemen, blaadjes en teksten uit met een wit randje en spelen maar!

 

 

Iedereeen die in reactie op mijn facebook bericht korte teksten heeft aangeleverd: BEDANKT!!

 

Download de korte teksten printable hier

 

De video die ik in de live uitzending laat zien, kun je  hier bekijken

 

Makerista werk!

SUPERTROTS ben ik op al deze geweldige Makeristas die voor of tijdens de live workshop al met de download aan de slag zijn gegaan.

Suzanne Creatief heeft er zelfs 2 video’s over gemaakt op haar youtube kanaal.

Je vindt de download van het doosje op  Suzanne haar blog.

Ook de download van het pop up doosje vind je terug op het blog van Suzanne Creatief

Maar er zijn nog veel meer Makeristas die aan de slag zijn gegaan met de download. Staat jouw foto er nog niet tussen? Mail het dan naar hallo@makerista.nl

Deel jouw foto’s op instagram (tag mij @karinjoan / #karinjoan) , facebook (@karin joan) of mail (hallo@makerisme.nl) Wie weet komt jouw foto hier onderin de Makers-gallery te staan.

VOOR GROEPEN

wil je mijn downloads voor een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

3 gedachten over “Droom Doe Bloei”

  1. Wat heb je toch super leuke ideeën.
    Ik wil natuurlijk ook wel zo’n mooi pakketje winnen, maar ja…. Ik ben natuurlijk niet alleen. ? Ik zou het willen winnen om even lekker m’n gedachten te kunnen verzetten (ik werk op de CCU/IC) in deze onzekere en spannende tijden. En wat is nu lekkerder dan ontspannen en samen met je dochter heerlijk knutselen en freubelen. Wij zijn morgenavond weer van de partij. ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven