let's get creative -mism-scripted-title
edding floral shapes

Op Kreadoe 2022 gaf ik de workshop Floral Shapes voor Be Creative Shop, waarin edding acrylic markers de hoofdrol speelden. Ik geef jou graag hier ook een aantal projectvideo’s met deze edding acrylic markers. Geniet ervan!

Kerstboom met bloemenslinger

Orden de bloemetjes netjes op een rij en je schept de illusie van een slinger in de kerstboom.

Baniertjes met teksten

Hoe krijg je dat 3D effect? En hoe krijg je de teksten netjes in het midden?

Veel Meer workshops

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand en word nu Maker Member!

Floral Shape Letters

Extra leuk om in de letter van de jarige een kaart als deze te maken:

Hieronder nog wat foto’s van het HIMI project van Kreadoe: Floral Shapes

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief. Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven