Rozen scripted title2
Floral Monograms

Wat leuk dat je komt kijken. Ik vertel je in dit bericht over de live workshop die ik geef op woensdag 23 juni en de workshop serie over Monogrammen met bloemen: Floral Monograms. Bekijk de foto’s hieronder en scroll voor meer informatie over deze workshops.

 

 

Ik vind het heerlijk om jou te leren wat ik weet. En dat doe ik graag middels (online) workshops.  . De Monogrammen met glitter en goud krijg je in mijn Maker Members online workshop omgeving. Op 29 juni volgt daar de live workshop met Pioenrozen (zoals de monogram letter A in de foto’s). Deze live workshop komt exclusief beschikbaar voor iedereen die Maker Member is op uiterlijk 29 juni!

Word jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops en ook tot de nieuwe workshshops die ik voor mijn Maker Members maak (iedere 2 weken weer een nieuw project!) Je leert dan Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Zo leuk!

KLIK HIER voor meer info en om aanmelden

 

Instagram Workshop Floral Monogram

De Live workshop met de donkere letter geef ik op het instagram account van @Art_Inspirations_nl op woensdag 23 juni om 20:00.

 

Het Elegante font Pistilli Roman leent zich perfect voor een Floral Monogram. In deze workshop laat ik jou zien hoe je deze met watercolour realiseert in een spel van contrasten in kleur en vorm.

 

Wil je live meedoen? Gebruik dan , met bronnen om deze en nog meer mooie letters te kunnen gebruiken. Of zoek zelf een letter uit en print die uit op gewoon printerpapier op ongeveer 12 cm hoogte. 

 

Verder gebruiken we 

watercolour papier (W&N professional watercolour block  330 gs 22,9 x 30,5cm)
watercolor penselen (Serie7 nr5 en nr2)
watercolour verf (licht oranje, Permanent Rose, Quinacridone Magenta, Paynes grey)
Potlood (HB)
En een gum (kneedgum)
Water en keukenpapier

Leuk als je meedoet en jouw werk deelt met #karinjoan

Workshop Rozen schilderen

Wil jij zelf rozen en bloemen leren schilderen in deze stijl? Dan ben je welkom in mijn Makerisme workshops. Meld je aan en wordt nu Maker Member  Je krijgt dan een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Dus pak je spullen en doe lekker mee!

 

.

NOG VEEL MEER ONLINE WORKSHOPS

Maar je krijgt nog veel meer. Want als jij member bent van mijn workshops, dan krijg je toegang tot AL mijn beschikbare workshops

Wordt jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops en ook tot de nieuwe workshshops die ik voor mijn Maker Members maak (iedere 2 weken weer een nieuw project!) Je leert dan Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Zo leuk!

KLIK HIER voor meer info en om aanmelden

Wat heb je nodig voor de workshop Rozen schilderen?

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Een zacht rond penseel met een punt, watercolor verf (=waterverf / aquarelverf) en aquarelpapier (of stevig tekenpapier) is genoeg om mee te doen.

 

 

NOG VEEL MEER ONLINE WORKSHOPS

Wordt jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven