Let's get creative 4 Scripted Title copy 2
Glossy Christmas Ornaments

 

Ik maakte deze ornamentjes door te tekenen op  transparante acryl schijven. Tekenen deed  ik met de Edding Glossy Paint Markers en ik gebruikte mijn sjabloon met bloemen om vlot te kunnen werken. Kijk maar even mee hoe ik dat deed, dan vertel ik jou hoe je aan het sjabloon kunt komen.

 

FREEBIES

Het sjabloon is dus een Gratis Download, ofwel Freebie. Ben jij al Makerista nieuwsbrieflezer? Dan heb je al toegang. Ga maar naar de Freebies Pagina. En anders meld je even aan voor mijn nieuwsbrief en je krijgt straks ook meteen toegang.

 

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Give Away op Instagram

– Afgelopen –

Het is NOVEMBER!! ?? Buiten donker en koud, binnen warm en gezellig. Het perfecte moment om alvast vooruit te kijken naar de feestdagen?. Kerst is wat mij betreft het mooiste feest van het jaar. En daar hoort heel veel creatiefs bij.??

@edding_nl viert nu #feesttekenweken

En ik mag daarom een setje van hun Glossy Paint Markers weggeven. Plus drie van deze transparante ornamenten die je kunt versieren zoals jij wilt. Doe jij mee?!? Ga dan naar Instagram (ja, helaas, alleen op Instagram 🙂 )

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven