Rozen scripted title2
Gold Foiled Monogram Bouquets

Dit is één van mijn workshops voor mijn Maker Members. Ik laat je in deze video graag een impressie zien.

 

Vind je het leuk om mee te doen?
Meld je dan even aan en je kunt over een paar minuten al beginnen.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden.

 

Dreamy Roses

Het houdt niet op voor de Maker Members en dat maakt het ook zo leuk! Als Maker Member heb je namelijk ook de workshop Dreamy Roses. Daarin leer ik je uit de losse pols romantische rozen schilderen. Dit is een vervolgles van de serie Rozen schilderen. Je kunt daar nu al mee beginnen, want die lessen staan al klaar in de Maker Members omgeving.

ONLINE WORKSHOP Watercolor Rozen schilderen

Word jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Watercolor Rozen schilderen (zie foto’s hierboven) en nog zoveel meer (meer dan 700 video’s van allerlei workshops!!). Leuk toch?! Genoeg keuze. Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden.

Wat heb je nodig

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Een zacht rond penseel met een punt, watercolor verf (=waterverf / aquarelverf) en aquarelpapier (of stevig tekenpapier) is genoeg om mee te doen.

 

 

DEEL JOUW WERK

Ik zie heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven