let's get creative -mism-scripted-title
Gratis Download Cadeaulabels

Meer dan ooit is het van belang om elkaar te geven: aandacht tijd en hier en daar misschien ook wel een cadeautje. Om jou daarbij te helpen, heb ik voor jou een 3 sets Cadeaulabels ontworpen, die jij gratis kunt downloaden. Ik vertel je graag hoe je aan deze cadeau labels komt. Lees lekker door 

 

Rozen, Takjes en blaadjes

De afbeeldingen op deze labels heb ik bijna allemaal getekend en geschilderd in workshops voor mijn Maker Members. In het afgelopen jaar hebben we oa rozen, tropische bladeren en andere planten geschilderd in Watercolor en Gouache. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die Maker Member is of wordt. Ook jij kunt meedoen! Maak dan meteen gebruik van de kortingen tijdens de actie weken (tot 15 december 2021) KLIK HIER

Zo krijg  je de cadeau labels

Mijn Freebies zijn voor de allerleukste mensen op het internet: mijn Nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas! Meld je even aan hier onder en je wordt ook Makerista en krijgt meteen toegang tot de cadeaulabels en al mijn voorgaande beschikbare freebies.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat kun je allemaal met de labels?

Dat liet ik zien in een gezellige live sessie die ik gaf. Je kunt het terug zien hieronder

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven