let's get creative -mism-scripted-title
Gratis Download Cadeaulabels

Meer dan ooit is het van belang om elkaar te geven: aandacht tijd en hier en daar misschien ook wel een cadeautje. Om jou daarbij te helpen, heb ik voor jou een 3 sets Cadeaulabels ontworpen, die jij gratis kunt downloaden. Ik vertel je graag hoe je aan deze cadeau labels komt. Lees lekker door 

 

Rozen, Takjes en blaadjes

De afbeeldingen op deze labels heb ik bijna allemaal getekend en geschilderd in workshops voor mijn Maker Members. In het afgelopen jaar hebben we oa rozen, tropische bladeren en andere planten geschilderd in Watercolor en Gouache. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die Maker Member is of wordt. Ook jij kunt meedoen! Maak dan meteen gebruik van de kortingen tijdens de actie weken (tot 15 december 2021) KLIK HIER

Zo krijg  je de cadeau labels

De set met de rozen  ontvang je op vrijdag 19 november via de link in mijn nieuwsbrief. Nog niet aangemeld? Meld je dan even aan. Je wordt dan Makerista (dat zijn mijn geweldige nieuwsbrieflezers) en krijgt meteen toegang tot al mijn voorgaande beschikbare freebies.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

De andere 2 sets krijg je HIER

Maar daar heb je wel een wachtwoord voor nodig. Deze ontvang je in de live sessie van woe 24 nov. Ik ga dan live op YouTube met een leuke mini workshop. Daarin laat ik jou zien hoe je zelf een van de groene takjes kunt schilderen in Watercolor. En wat je nog meer met de labels kunt doen.

Houd mijn nieuwsbrieven in de gaten, dan mis je hier niets van. Ik hoop je te mogen zien in de live workshop op 24 november om 20:00 uur. 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top