Op 10 januari heb ik een geplande buikoperatie gehad. Na een paar dagen hele fijne zorg in het Ikazia ziekenhuis mocht ik naar huis. Alles goed en wel, maar ik zit even in een herstelperiode en dat is best een uitdaging voor een bezig bijtje als ik.

Gelukkig word ik omringd door veel liefde en aandacht van mijn mannen hier thuis en vanuit de kerk en vriendinnen. Dan ontdek je aan den lijve hoeveel een kaartje en een bloemetje kan betekenen. Dat wil ik zelf vaker doen naar anderen toe.

Naast een overdosis aan Netflix en heel veel slapen heb ik deze dagen ook veel geleerd.

 

 

Kostbaar waren de afgelopen 2 weken van rust en momenten van bezinning. Extra tijd met God en de bijbel waar ik een heleboel smiles van kreeg. Lekker dicht bij de Vader en Jezus beter leren kennen.

 

Mijn herstel gaat gelukkig voorspoedig. Maar ik heb nu nog meer respect voor iedereen die te kampen heeft met een toestand die niet zo makkelijk over gaat. In het ziekenhuis leerde ik een mevrouw kennen die daar al heel vaak geweest was en ook voor lange tijd. Maar wat een leuk en vrolijk mens was dat zeg! Ze zei steeds: het komt goed! Voor haar maakte ik deze watercolor. (want zodra ik wat meer kon zitten heb ik Fred gevraagd mijn penselen en stiften naar het ziekenhuis te brengen , haha)

Een wandeling maken of autorijden gaat nog niet. Maar ik heb het grote voorrecht dat ik nu weer achter mijn laptopje aan het werk kan. Dus ik hoop weer steeds meer mooie dingen met jou te delen.

ONLINE WORKSHOPS

In mijn workshop Blaadjes in Watercolor leer ik jou ook om zo te schilderen. Je kunt het gratis uitproberen. Kijk maar hier

FREEBIES

Mijn nieuwsbrief is voor de allerleukste mensen van het internet, ofwel Makeristas! meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

32 gedachten over “In het Ziekenhuis”

 1. Och lieverd,

  Ik hoop dat je snel herstelt bent! En het goed met je gaat.

  Ook mijn complimenten voor de nieuwe collectie en nu bij Studio Light, wat is het prachtig! Ik ga hem opzoeken in Frankfurt.

  Dikke knuffel en veel beterschap
  Carla Derks

 2. Heel veel sterkte én geduld gewenst! En zoals je zelf al schrijft; dan is er nu tijd voor andere dingen…’ voor alles is een tijd’ staat in Prediker.( vind ik altijd zo’n troostende en relativerende tekst. Hoop dat jij dat ook zo mag ervaren

  Lieve groet,
  Nel Reitsma
  @taalenteken

 3. Live Karin, Ik ben super blij voor jou dat je je eigen lijn met stempels, papier en meer heb, ik weet zeker dat het een succes wordt, gewoon omdat het zo mooi is, maar eerst moet je concentreren op beter worden, ik heb een paar buik operaties gehad en weet hoe belangrijk het is. Bedankt voor de inspiratie en jouw geweldig ideeën, ik bid voor jouw gezondheid!

  1. Superlief van jou Avigail. Goed voor mij om van een ervaringsdeskundige te horen dat ik mij moet richten op het herstel. Vind ik best moeilijk, haha. Bedankt voor jouw gebed 🙂

 4. Lieve Karin,
  Heel veel beterschap. Ik hoop dat je spoedig hersteld bent. ?
  Ik heb je nieuwe bloemen lijn inderdaad op sociale media gezien. Wat een geweldige lijn, heerlijk die bloemen en die kleuren.
  Daar word je helemaal blij van. Ik krijg gelijk zin in het voorjaar ?

  Lieve groetjes van Anneke

 5. Déshanira (made.by.dees)

  Heel veel beterschap! En prachtig weer die dingen die je hebt gemaakt. Fijn dat je je steun ook uit de bijbel kan halen. Één van mijn favoriete teksten is jesaja 41 vers 10 en 13. Misschien geeft t jou ook een warm gevoel :). Veel liefs!

 6. Wat een mooi en inspirerend verhaal, wanneer iedereen zo in het leven zou staan, ziet de wereld er toch weer een stukje fraaier uit. Beterschap en een voorspoedig herstel Karin! Succes met je nieuwe lijn ook! Liefs, Ira

 7. Cari van der Spek

  Beste Karin,

  Je hebt, zo te lezen, een pittige tijd achter de rug..!
  Mooi om te lezen dat de Heere God zo dichtbij je was in het Ziekenhuis!
  Van HARTE BETERSCHAP nog verder!

  Met een CreAtieve groet,
  Cari van der Spek
  (van zendingswinkel CreAtelier, Moerkapelle)

 8. Dag Karin,

  Heel veel sterkte met herstellen van je operatie.
  Wauw wat maak je mooie dingen. Geniet er elke keer weer van.
  Wens je een fijn weekend toe.

  Zonnige groet

  Alida

 9. Marilyn Moolhuijzen

  Fijn te lezen en zien dat je mooie lessen hebt kunnen leren tijdens een toch erg vervelende periode. Daarnaast heb je zelfs ook nog prachtige projecten kunnen maken om anderen een glimlach te brengen. Je bent een mooi mens 🙂 Hoop dat je snel weer volledig hersteld bent! Alle gezondheid en liefde toegewenst!

 10. Catrina Hindriks

  lieve Karin,

  een spoedig herstel gewenst. en dat komt helemaal goed met zoveel liefde van onze Vader en alle mensen om je heen.
  be blessed!
  Liefs, Catrina (clc den haag)

 11. Ik wens je een voorspoedig herstel en ondertussen rustig aan proberen te doen he? Maar zoals je zegt is dat voor een bezig bijtje lastig. Je bent een mooi, creatief mens. Ik geniet van je en van alles wat je maakt. Ik bid voor je… Liefs, Carla

 12. Jolanda Mouchart

  Wat superfijn om in de nieuwsbrief te lezen dat t weer beter gaat.
  Hoop je snel weer ergens life te zien.
  ?groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven