scripted title Blooming
collectie voor Studio Light

Ik hoop dat ik je met de Blooming lijn mag inspireren om zelfs nog meer te doen dan kaarten maken.

 

De producten in de Blooming lijn zijn mooi om te verwerken in kaarten. Maar je kunt er nog zoveel meer mee. De Die-Cuts zijn ideaal om cadeautjes even snel mee op te leuken. De Rub-Ons werken op allerlei ondergronden, zelfs op glas.

 

Gebruik de elementen om een notitieboekje mee op te leuken en maak zelf mooie kunstwerkjes met opbouwende teksten om thuis neer te zetten of nog leuker: om weg te geven en jouw wereld een stukje mooier te maken.

 

In de foto’s hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen. In de komende tijd voeg ik graag de video’s toe aan mijn website, zodat je kunt zien hoe ik te werk ben gegaan. 

Ben jij geabonneerd op mijn nieuwsbrief? Dan krijg je als Makerista updates over komende video’s.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

In de Blooming collectie vind je

2x Paperpads

4x set Clear stamps

2x set Stamps & Dies

2x Die Cuts blocks

2x set Rub Ons

2x set Washi Tape

2x Letter Liner

2x Watercoloring Pad met magic white ink

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

28 gedachten over “Kaarten, cadeautjes en woonaccessoires”

 1. Wouw Karin wat is dit een mooie lijn ,volgens mij kan niemand 1 onderdeeltje kopen en worden het er waarschijnlijk veel meer ,je mag echt trots zijn op jezelf ,het is een genot om naar alle werkjes te kijken ,het een nog mooier dan het ander lieve groet Wilma 💝

 2. Ik ben ook helemaal verliefd op je nieuwe lijn en ook al e.e.a. in huis, maar nog niet alles. Tja kan ook niet ineens hé? Misschien maak ik een kans nu…..
  Hoop dat er nog meer komt van jou hand. Ik ben fan…..
  Gr. Anita

 3. Nicolle van de Beek

  Karin wat een mooie voorbeelden staan hier om te maken met die mooie collectie van je. Wordt er een beetje hebberig van. 😊

 4. Hoi Karin, wat een gewéldige lijn heb je ontworpen! Eindeloos combineren met stempels en cut-outs of rub-ons of al die andere onderdelen in deze lijn.
  Heerlijk, ik kan denk ik niet maar ééntje kopen…..
  Groetjes, Inge

 5. Ik kan beslist onderschrijven wat Wilma zegt. Ik begon met het bestellen van twee setjes clearstamps, gevolgd door de letterliners. Maar die rub-ons en de die-cut blocks zijn ook al zo mooi. Veel te leuk hoor deze lijn, niet meer doen 😆😉

 6. Wow ,🥺 wat een mooie lijn, als ik een gledboompje had, dan wist ik het wel.
  1 ding is zeker ik weet wel al wat er op mijn verjaardag lijstje komt te staan 😃
  Ik blijf je volgen!

 7. Super mooie lijn. Ben al zo’n bofferd geweest dat ik wat van deze mooie producten heb mogen ontvangen van je lieve Karin en heb ook al wat op de Knotsgekke Kaartendagen gekocht. Als ik wat gemaakt heb ermee zal ik het zeker posten! Liefs en groetjes, Betha

 8. Super leuk die Blooming lijn, ik ga dit gebruiken voor de aankleding van mijn bruiloft.
  Wordt ontzettend mooi, ik keek er al naar uit, maar met dit nog meer.

 9. Hoi Karin,
  Wat een mooie lijn is dit.
  Ik wil graag een fotoboek maken over mijn overleden zusje.
  Ga ik zeker ook van deze lijn voor gebruiken.
  Gaat er dan vast mooier van worden.
  Groetjes,
  Yvonne

 10. Hoi Karin,
  Wat een mooie lijn is dit.
  Ik wil een fotoboek maken over het leven van mijn overleden zusje.
  Ga ik zeker ook van deze lijn voor gebruiken.
  Gaat er dan vast mooier van worden.
  Groetjes,
  Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven