let's get creative -mism-scripted-title
kreadoe 2022

Kom je naar Kreadoe? Zien we elkaar daar dan? Wat zou het leuk zijn om je eindelijk (weer) eens in het echt te mogen ontmoeten. Ik geef er twee masterclasses! Beiden op de stand van Be Creative Shop (voorheen Handlettering doen we zo) Ik vertel je graag een beetje meer.

Een mooi Pioenrozen boeket in watercolor in combinatie met 1 grote letter in glitter. Zou jij dat zelf ook willen leren maken? Voor jezelf of om weg te geven? Dat kan! Ik leer het jou graag in deze workshop. Ook voor beginners, want ik start bij het eerste begin. KLIK VOOR MEER INFO

 

Floral Shapes met edding Acrylic markers

Het is een hart of een peer of een andere vorm. En toch zijn het allemaal bloemetjes en blaadjes. Zo’n kunstwerkje maak jij in deze masterclass zelf, met de edding Acrylic markers op het speciale Acrylic papier van edding. Ik neem  jou stap voor stap mee in de methodiek van het tekenen van deze bloempatronen. Je gaat naar huis met een kaartje om trots op te zijn en een teken-techniek die je op nog veel meer vormen kunt toepassen.

Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Donderdag 27 oktober  11.45-12.30 + 12.45-13.30
Vrijdag 28 oktober  9.45-10.30  + 10.45-11.30
Zaterdag 29 oktober  14.45-15.30 + 15.45-16.30

Reserveer jouw plekje op de website van Be Creative Shop

Kerstkrans met glans; HIMI metallic gouache

Schilder zelf een mistletoe Kerstkrans met een prachtige glans. Die glans komt van de nieuwe metallic gouache verf van HIMI dat extra mooi tot zijn recht komt op gekleurd Paint On papier. Samen met mij ga je stap voor stap aan het werk en leer je hoe je de blaadjes schildert in artistieke penseelstreken en een schakering aan kleurtinten. Je maakt de krans mooi af met een elegante strik. Aan het eind van deze masterclass heb je een kunstwerkje van eigen hand met een glans die het licht heel mooi weerkaatst met iedere beweging

Deze workshop is ook geschikt voor beginners.

Woensdag 26 oktober  14.45-15.30 + 15.45-16.30
Donderdag 27 oktober  13.45-14.30

Reserveer jouw plekje op de website van Be Creative Shop

 

 

 

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top