Let's get creative new Scripted Title copy
Kreadoe Lentefestival 2023

Workshop Speelse Vaasboeketten – Penselen.nl
14 + 15 april 2023

 

Je vindt mij op deze vrijdag en zaterdag op de stand van Penselen.nl bij het KreaDoe Lentefestival 2023. Ik geef dan de hele dag door workshops, waarin ik jou leer om met gouache, uit de vrije hand, speelse boeketjes in vazen te schilderen. We zullen werken met diverse Velvet Touch penselen van Princeton. Een uitgelezen kans om deze penselen zelf te ervaren.

Aanmelden kan op de website van Penselen.nl (mogelijkheid tot aanmelden is verlopen).

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief. Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog veel meer workshops

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand, KLIK HIER.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven