Missees by Karin Joan
Design Team

Het Missees Design team bestaat uit 6 getalenteerde dames die de mooiste projecten maken met de Missees collectie.

 

Samen met het team aan Guest Designers, zij dit de linkjes waar je hen kunt vinden.

@inge.groot  @susanna_swart  @handmadebby  @sandra_wieffering @marian_de_groot   @bijmargriet  @idea_into_reality  @made_by_nananas  @mir_kreatiefs   @madebymar_406

Kijk lekker mee en laat je inspireren.

Bekijk nog veel meer Missees DT projecten op Instagram.

 

Missees the Collection

 

Gallery

please click the images to enlarge

Products List

The complete Missees collection consists of the following products:

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

2 gedachten over “Missees DT inspiration”

 1. Hi Karin,
  Hartelijk dank voor je geweldige youtube filmpje. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan en superveel zin om met alle producten aan de gang te gaan. Ik had niet in de gaten dat je zoveel kunt doen met al je producten. Ik ben zo verbaasd dat werkelijk elke kaart weer anders wordt.
  Ik heb goed opgelet tijdens het filmpje en dit is mijn code:
  Mijn naam is Annemarie
  Mijn code wordt dan: N9AM18
  Als ik win (je weet maar nooit) dan zou ik heel graag de Sweet pets willen.

 2. Ondanks de vele mogelijkheden heb ik ook wel eens last van een crea-dip. Wat dan mij even helpt is een kijkje nemen bij de voorbeelden van het design team. Dit kan dan via deze pagina of zelf check ik even insta. Heerlijk om te zien dat iedereen anders denkt en zo zijn eigen draai er aan geeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven