Missees by Karin Joan
Missees - 1e generatie

 

 

Dank je wel voor je bezoek aan Missees!

Mijn naam is Karin Joan, ontwerper van Missees. Scroll naar beneden om de Missees en hun producten te zien in visuals en video’s.

 

Missees zijn expressief, veelzijdig, stijlvol, trendy, heel meisjesachtig en houden gewoon van het leven!

 

 

Missees the Collection

 

Gallerij

Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

De complete collectie van Missees bestaat uit de volgende producten:

 

 

Video’s

Bekijk de video’s hieronder voor lekker veel tips en trucs voor jouw Missees. Kies steeds of je de Engelse of de Nederlandse video wilt bekijken. Gebruik de videoknoppen om de video door te spoelen, op pauze te zetten, of naar de volgende video door te klikken.

Engels

Nederlands

Creeer jouw eigen Missees door te spelen met de diverse onderdelen van jouw set. In de volgende video zie je een voorbeeld (zonder geluid)


(no sound)

Missees Stempels & Stansen Product Overview

Jij creeert jouw eigen Missees met de stempels en stansen. Deze hebben dezelfde maat als de stempels waar je ook Missees mee kunt maken. Zo kun je jouw collectie steeds meer uitbreiden en alle onderdelen met elkaar combineren. Ik vertel je graag meer in deze video.

Engels

Nederlands

 

Halslijnen

Wanneer je het lijf van Missees met de diverse halslijn vormen snijdt, dan kun je daar heel veel soorten kleding voor jouw Missees voor maken. In de volgende video zie je daar een overzicht van.

(no sound)

Kapsels

Iedere Missee heeft een aantal haarstukken. Door deze te combineren en te verschuiven, creëer je eenvoudig heel veel soorten kapsels voor jouw Missees. In de volgende video zie je een voorbeeld met de kapsels van Betty. Maar je kunt de haarstukken van alle Missees met elkaar combineren.

Maak jouw eigen Missees met stempels

Met de stempels kun jij zelf ook Missees maken. Bepaal zelf haar gezichtsuitdrukking, haar kapsel en de accessoires die zij moet dragen. De stempels hebben dezelfde maat als de stansen, dus je kunt ze allemaal met elkaar combineren. Bekijk de video voor meer informatie.

Engels

 

Zo werken de stempels

Engels

Nederlands

 

 

 

Hoe zullen jouw Missees eruit zien?!

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top