Missees by Karin Joan
Missees 2nd Generation: Primarina and Pets

 

In February 2021 we introduced Primarina, Mini Missees and Missees’ Pets stamps

 

 

 

 

Missees are expressive, versatile, stylish, trendy, very girly and  just loving life!

 

Video’s

Bekijk de video’s hieronder voor lekker veel tips en trucs voor jouw Missees. Kies steeds of je de Engelse of de Nederlandse video wilt bekijken. Gebruik de videoknoppen om de video door te spoelen, op pauze te zetten, of naar de volgende video door te klikken.

Engels

Nederlands

Creeer jouw eigen Missees door te spelen met de diverse onderdelen van jouw set. In de volgende video zie je een voorbeeld (zonder geluid)


(no sound)

Missees Stamp&Dies Product overview

Jij creeert jouw eigen Missees met de stempels en stansen. Deze hebben dezelfde maat als de stempels waar je ook Missees mee kunt maken. Zo kun je jouw collectie steeds meer uitbreiden en alle onderdelen met elkaar combineren. Ik vertel je graag meer in deze video.

Engels

Nederlands

 

Halslijnen (Necklines)

Wanneer je het lijf van Missees met de diverse halslijn vormen snijdt, dan kun je daar heel veel soorten kleding voor jouw Missees voor maken. In de volgende video zie je daar een overzicht van.

(no sound)

Kapsels

Iedere Missee heeft een aantal haarstukken. Door deze te combineren en te verschuiven, creëer je eenvoudig heel veel soorten kapsels voor jouw Missees. In de volgende video zie je een voorbeeld met de kapsels van Betty. Maar je kunt de haarstukken van alle Missees met elkaar combineren.

Maak jouw eigen Missees met stempels.

Met de stempels kun jij zelf ook Missees maken. Bepaal zelf haar gezichtsuitdrukking, haar kapsel en de accessoires die zij moet dragen. De stempels hebben dezelfde maat als de stansen, dus je kunt ze allemaal met elkaar combineren. Bekijk de video voor meer informatie.

Engels

 

Zo werken de stempels

Engels

Nederlands

 

 

 

So what will your Missees look like?!

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven