Missees by Karin Joan
Missees Labels - download voor jou

Deze Missees Peachy Dots Labels zijn speciaal voor jou! Print, knip en plak ze op jouw kaart of hang een label aan een cadeau en je hebt al snel een heel leuk effect. Zoals altijd zijn mijn freebies voor de allerleukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers, oftewel Makerista’s!

Je kunt je hieronder aanmelden als Makerista. Je krijgt dan meteen toegang tot de Freebies pagina met de download van de Missees labels!

 

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Je kunt ontzettend veel leuke dingen doen met deze set labels. Je ontvangt bij de download een knipblad met 8 verschillende labels en een peachy dots achtergrondpapier. Met een koordje en wat lijm of tape heb je daarmee genoeg om aan de slag te gaan!
Wil je iets creatiever zijn met de labels? Dan heb ik nog wel wat leuke tips en tricks voor je.

Combineren met zwart/wit
Omdat de labels van zichzelf al diverse kleuren hebben, werkt het extra goed om zwart-wit toe te voegen. Dit kun je doen met lint & draad. Of combineer een label met één of meer stukjes papier of washi-tape met een patroon in zwart/wit. Stapel deze items verspringend op elkaar en zorg er zo voor dat je van ieder patroontje een stukje ziet.

Gelaagd 3D effect
Gebruik een blanco kaart in een kleur die goed past bij het door jou gekozen label. Plak op de kaart met 3D tape een stukje achtergrondpapier en vervolgens daar bovenop het label (ook met 3D tape). Zo krijg je een leuk gelaagd 3D effect!

Combineer verschillende vormen
Voor een leuk effect kan je verschillende vormen met elkaar combineren, bijvoorbeeld ovale vormen met rechthoeken. Heb je geen zwart-wit patroon papier zoals op de foto? Geen probleem: een zwarte pen/stift en een stukje wit papier is alles wat je nodig hebt. Teken uit de losse pols strepen, stippen of vlekken op het papier en knip het in de gewenste vorm. Zo maak je eenvoudig jouw eigen patroon papier!

Extra tip: pak eens een cadeautje in met het achtergrondpapier peachy dots en bevestig daar natuurlijk een van de labels aan. Ook heel leuk voor een snoepzakje of uitdeelcadeautje!

Nu ben jij aan de beurt! Download snel deze leuke Missees Peachy Dots Labels Freebie en ga lekker aan de slag. Je zult zien dat je al heel snel iets moois hebt gemaakt.

 

Meld je even aan voor onze Missees nieuwsbrief en je ontvangt de download meteen.

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Ik ben heel benieuwd wat jij maakt met deze Missees labels. Maak vooral foto´s van jouw project (tip: die worden het mooist bij daglicht!) en deel die met mij op Instagram op en Facebook met #missees / #misseesbykj / #karinjoan. Je kunt me ook taggen op  Instagram: @missees.by.karinjoan en Facebook: misseesbykarinjoan


Veel plezier met deze nieuwe freebie!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top