Missees by Karin Joan
Video's

 

Bekijk de video’s hieronder voor lekker veel tips en trucs voor jouw Missees. Kies steeds of je de Engelse of de Nederlandse video wilt bekijken. Gebruik de videoknoppen om de video door te spoelen, op pauze te zetten, of naar de volgende video door te klikken.

Engels:

Nederlands:

Creeer jouw eigen Missees door te spelen met de diverse onderdelen van jouw set. In de volgende video zie je een voorbeeld (zonder geluid)

(no sound)

Missees Stamp&Dies Product overview

Jij creeert jouw eigen Missees met de stempels en stansen. Deze hebben dezelfde maat als de stempels waar je ook Missees mee kunt maken. Zo kun je jouw collectie steeds meer uitbreiden en alle onderdelen met elkaar combineren. Ik vertel je graag meer in deze video.

Engels:

Nederlands:

 

Halslijnen (Necklines)

Wanneer je het lijf van Missees met de diverse halslijn vormen snijdt, dan kun je daar heel veel soorten kleding voor jouw Missees voor maken. In de volgende video zie je daar een overzicht van.

(no sound)

Kapsels

Iedere Missee heeft een aantal haarstukken. Door deze te combineren en te verschuiven, creëer je eenvoudig heel veel soorten kapsels voor jouw Missees. In de volgende video zie je een voorbeeld met de kapsels van Betty. Maar je kunt de haarstukken van alle Missees met elkaar combineren.

Maak jouw eigen Missees met stempels.

Met de stempels kun jij zelf ook Missees maken. Bepaal zelf haar gezichtsuitdrukking, haar kapsel en de accessoires die zij moet dragen. De stempels hebben dezelfde maat als de stansen, dus je kunt ze allemaal met elkaar combineren. Bekijk de video voor meer informatie.

Engels:

 

Zo werken de stempels

Engels:

Nederlands:

 

 

So what will your Missees look like?!

 

Missees the Collection

 

Gallery

please click the images to enlarge

Products List

The complete Missees collection consists of the following products:

If you have any questions, feel free to email me at karinjoan@makerisme.nl.
For questions on sales, please contact Studio Light.

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven