let's get creative -mism-scripted-title
Moederdag Pioenen - GRATIS freebie download

Voor moederdag 2023 heb ik een mooie set printables gemaakt, waarmee je ieder presentje omtovert tot een chique moederdag cadeautje met de tekst ‘voor de allerliefste MOEDER’.

 

 

Maar ik heb ook gedacht aan moeder-gemis, omdat we niet mogen vergeten: de vrouwen die geen mama kunnen worden en iedereen die haar moeder juist zo mist op deze dag. Daarom ook de tekst ‘IK DENK AAN JOU op deze bijzondere dag’ Laten we samen aan deze kostbare vrouwen denken. Aan wie denk jij…?

 

Je kunt van alles inpakken in dit mooie papier met een strookje tekst. Een chocoladereep is bijvoorbeeld al snel ingepakt, maar ook een kaartje is makkelijk gemaakt met deze download. En het hoeft bijna niets te kosten, want je krijgt het gratis van mij.  

 

 

Je vindt de download link al op de Freebies pagina.

FREEBIES

Ik heb deze prints voor jou ontworpen en ik geef ze weg als Freebies voor al mijn Makerista’s: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik hoop je te mogen inspireren om jouw moeder extra te verwennen en ook zeker het moeder-gemis van de lieve vrouwen om je heen niet te vergeten. Alvast een hele bijzonder mooie moederdag toegewenst!

 

ONLINE WORKSHOP pioenrozen schilderen

 

Zou je zelf graag pioenrozen willen leren schilderen in watercolor? Word dan een van mijn Maker Members! Je krijgt dan toegang tot deze workshop Pioenrozen schilderen en nog veel meer. Leuk toch?! Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden.

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven