Let's get creative 4 Scripted Title copy 2
Mok met Slagroom

 

Buiten is het koud en binnen is het gezellig maar staat de verwarming niet al te hoog. Een heel goed excuus om jezelf te verwennen met een grote mok koffie of chocolademelk met een enorme toef slagroom. Happy Holidays!!

 

 

Ik gaf deze workshop LIVE in de Facebookgroep van Be Creative Shop, maar je kunt de workshop ook hieronder volgen:

 

Ik neem jou stap voor stap mee in het teken- en schilderproces. Je leert hoe je in vorm en kleur de illusie wekt van heerlijke slagroom in een leuke mok.  Verder gaan we aan de slag met de Letter Liner om een gebogen tekst op de juiste plek op jouw kaartje te krijgen. 

Alles wat je voor dit project nodig hebt, vind je bij Be Creative Shop.

kortingscode karinjoan

  • Watercolor papier 
  • Watercolor verf (Aquarelverf)
  • Watercolor penseel (rond met punt)
  • Fineliner (watervast)
  • witte gelpen
  • Potlood en gum (evt. ook kneedgum)
  • Grote mok koffie of chocolademelk met een flinke toef slagroom (Eigenlijk heb je die niet nodig, maar het is wel een goed excuus om jezelf op een te trakteren, tijdens deze workshop)

 

Oliebollen

Ook geef ik de workshop Oliebollen. De video van de oliebollen is beschikbaar voor mijn Maker Members. Als Maker Member krijg je namelijk toegang.

 

ONLINE WORKSHOPS

Word jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot deze en ALLE andere beschikbare Maker is Me online workshops. Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen. Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden.

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven