Tombow-mism-scripted-title
Multi Color Stempelkussen maken met Tombow ABT markers

Wist je dat je met de Tombow ABT Dual Brush Markers zelf Multi Color stempelkussens kunt maken? Wist je ook al dat dat soort stempelkussens flink prijzig zijn? Ik maak ze simpelweg van make-up sponsjes.

Hoe?! Dat zie je in de volgende video. Ik stempel met mijn nieuwste stempelset ontworpen voor Marianne Design (nov 2017) Bekijk de korte video of de uitgebreide video met alle details. Meer over mijn Marianne Design collectie vind je hier.

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven