Let's get creative new Scripted Title copy
MegaWorkshopEvent 2023

Workshop Speelse Takken in Metallic Watercolor
13 mei 2023

In deze workshop neem ik je mee in de technieken die je nodig hebt om zulke speelse takken  in metallic watercolor te schilderen. Je ervaart zelf het prachtige spel van licht en glitter tijdens het werken met deze mooie verf. We schilderen op zwart papier om een dramatisch effect te verkrijgen. En door beweging in de compositie te brengen en te variëren in diverse kleurtinten, ga je naar huis met een werkstuk om trots op te zijn.

Kies je voor mijn workshop? Dan krijg je voor thuis ook nog eens de video waarin je van dichtbij mee kunt kijken hoe ik deze voorbeelden heb geschilderd. Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn workshop Speelse Takken in Metallic Watercolor.

Aanmelden voor deze workshop mag je doen op de website van het Mega Workshop Event, KLIK HIER (mogelijkheid tot aanmelden is verlopen).

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief . Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog veel meer workshops!

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand, KLIK HIER.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven