let's get creative -mism-scripted-title
My Moment Challenge

Deze My Moment Challenge is een samenwerking met Winsor&Newton en Handlettering doen we zo. Scroll verder om mee te doen met deze Challenge (met gratis download), kans te maken op supergave prijzen en meer te leren over kortingen en mijn workshop Rozen schilderen.

 

My Moment Challenge

Winsor &Newton heeft  mij uitgedaagd mee te doen met de My Moment Challenge. In dat kader nam  ik 30 minuten om lekker even bezig te zijn met Watercolour. Voor mij, hét medium bij uitstek om creatief te ontspannen. Ik gebruikte hierin heel graag papier, penselen (Cotman en Professional Watercolour Synthetic Sable) en Cotman verf van Winsor&Newton.

Het  liefst werk ik in vlotte  brushstrokes waarmee ik al snel een groeiend boeket van  rozen kan schilderen. Na afloop van zo’n moment voel ik me weer creatief opgeladen🥰. En zo’n  moment wil ik hier ook graag delen met jou🥰

 

DOE JIJ OOK MET MIJ  MEE?! + Gratis Download

Deze challenge vindt plaats op Instagram. Als jij daar ook meedoet, dan maak je kans op een cadeaubon  🎁 van €100 😃😃 te besteden bij @handletteringdoenwezo.nl of één  van de andere mooie Watercolour prijzen. (scroll door voor meer info)

🌸ZO DOE JIJ MEE :

1️⃣ plan  een moment van 30 minuten  voor jezelf (jij bent het waard 💞🤗🤗)

2️⃣ maak in die 30 minuten een Watercolour project (als je wilt mag je  mijn  ‘my moment’ download gebruiken, KLIK HIER)

3️⃣ Deel jouw project foto op instagram. Vertel over jouw moment met deze tekst:  (even kopieren-plakken)

#wnchallengekarinjoan #watercolourchallenge #wnmadeforeverymoment  #wn #karinjoan @winsorandnewton en  @handletteringdoenwezo.nl  @karinjoan

4️⃣  volg op instagram @handletteringdoenwezo.nl  en volg mij ook (extra gezellig 🤗) want ik heb nog veel meer leuks voor jou! 😃😃

Meedoen kan tot uiterlijk 17 juni en zo vaak als je wilt!

 

Wat kun je winnen?!

1e Prijs
een voucher t.w.v €100,- te spenderen op Handletteringdoenwezo.nl

2 Prijs
Winsor & Newton Pakket t.w.v.  ca. €50,- met inhoud:

3e prijs:
Winsor & Newton Pakket t.w.v. €30,- met inhoud:

Gebruikte Producten

Ik werk persoonlijk echt heel graag met de producten van Winsor & Newton. Ik ben vooral heel blij met de nieuwe penselen: de Professional Watercolour Synthetic Sable die nagenoeg niet te onderscheiden zijn van natuurlijke haren.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt vind je allemaal in de shop van HLDWZ, KLIK HIER.

https://www.handletteringdoenwezo.nl/search/?search=winsor

Hier vind je de W&N Cotman watercolourverf die ik heb gebruikt.

 

Actieweken bij Handlettering doen we zo

Op maandag 17 mei starten de HLDWZ actieweken. Bij aankoop van elke €20,- aan producten krijg je een gratis lootje en bij aankoop van €50,- naast lootjes ook een bingokaart gratis. Dit allemaal voor de grote Handlettering doen we zo prijzenshow op 12 juni. Klik hier voor meer info.

En in de week van 24 t/m 31 mei is het WINSOR&NEWTON week bij HLDWZ. Naast de lootjes en bingokaarten is er 5% korting op alles van Winsor&Newton.

 

Workshop Rozen schilderen

Wil jij zelf rozen leren schilderen in deze stijl? Dan ben je welkom in mijn Makerisme workshops. Meld je aan en wordt nu Maker Member. Je krijgt dan een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Dus pak je spullen en doe lekker mee!

Je krijgt dan ook toegang tot de live workshop Dreamy Roses van 20 mei (maar terugkijken kan ook). Daarin leer ik je uit de losse pols romantische rozen schilderen. Dit zal een vervolgles zijn van de serie Rozen schilderen.

 

Nog meer Workshops in de planning

Maar er komt nog meer aan!

Op 26 mei een live stream op instagram bij @art_inspirations_nl over brush strokes, de basis voor het schilderen van deze bloemen en Lettering.

En op 29 mei de workshop Gold Foiled Monogram Watercolor Leaves tijdens Kreadoe bij @handletteringdoenwezo.nl waarin we deze brush strokes ook zullen gebruiken.

En daarop volgend nog een hele workshop serie waarin ik je deze stijl  stap voor stap aanleer (info volgt).

Dus…
To be continued 🤗🤗🤗

 

Wat heb je nodig voor de workshop Rozen schilderen?

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Een zacht rond penseel met een punt, watercolor verf (=waterverf / aquarelverf) en aquarelpapier (of stevig tekenpapier) is genoeg om mee te doen.

Kun jij niet live mee kijken? Geen probleem, de workshop is ook nog terug te zien.

 

NOG VEEL MEER ONLINE WORKSHOPS

Wordt jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden.

 

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top