Niemand komt tot succes in zijn eentje. En dat geldt ook voor mijn Blooming lijn. Ik heb er weliswaar flink wat uren in gestoken, achter mijn bureau of op de bank. Met inkt en penseel of Macbook en Ipad. Heel veel uren alleen (en dat vind ik heerlijk), soms tot diep in de nacht (iets minder leuk), waarin niemand iets zag van wat ik aan het maken was. Niemand… behalve Geanne Timmer…

Geanne is product ontwikkelaar en grafisch vormgever bij Studio Light en is in deze Blooming lijn DE technische schakel tussen mijn creatieve uitspattingen en de realisatie van het product geweest.

Daar waar ik bijvoorbeeld de inhoud van de Die-cut boekjes bepaalde, maakte zij daar de cover en de achterzijde met overzichten van. Ik heb de Rub-ons sheets ontworpen, maar zij maakte het technisch mogelijk voor de fabriek om het te drukken. Ik maakte de tekeningen en bepaalde waar de Magic white ink in het watercolor block moest komen, maar zij zorgde ervoor dat de drukker het precies deed zoals ik dat graag wilde.

Ik maakte het ontwerp voor een klein stukje washi tape en koos de kleuren uit en zij zorgde ervoor dat het gedrukt werd in vele meters.

 

Alle tekeningen en lettering zijn van mijn hand, maar zij heeft het logo samengesteld door tekst, illustratie en kleur te combineren tot een beeld dat bij heel veel mensen zal blijven hangen. Ook alle verpakkingen en alle covers vd boekjes zijn van haar hand.

 

 

Daar waar ik tekort schoot in technische kennis, vulde Geanne mij perfect aan.  Zij (en daarmee Studio Light) gaf mij daarin als ontwerper alle ruimte en probeerde mij constant tegemoet te komen in mijn kleur en compositie wensen.

 

Anderszijds was Geanne ook degene die mij hielp on track te blijven. Ik ben niet altijd even sterk in plannen, dus het was voor mij heel goed dat zij als een soort projectmanager goed overzicht hield op de planning. Het was een superfijne samenwerking.

Je vindt Geanne hier op facebook

En dan, een paar maanden verder … (lees meer hier)

 

Over Blooming

De lijn die ik  heb ontworpen voor Studio Light noemde ik Blooming. Voor de stijl maakte ik frisse Watercolor Bloemen en Planten illustraties in combinatie met speelse elegante en nonchalante Handlettering.

 

Door de uitgebreide productkeuze, is deze lijn geschikt voor een diversiteit aan hobby’s en hoop ik jou te inspireren er ook zo mee aan het spelen te gaan.

Ik laat je hier op mijn website in de komende tijd steeds meer zien en ik geef je graag inspiratie in foto’s en video’s.

 

 

In de Blooming collectie vind je

2x Paperpads

4x set Clear stamps

2x set Stamps & Dies

2x Die Cuts blocks

2x set Rub Ons

2x set Washi Tape

2x Letter Liner

2x Watercoloring Pad met magic white ink

 

 

De lijn is verkrijgbaar bij diverse groothandels.

Ben jij geabonneerd op mijn nieuwsbrief? Dan krijg je als Makerista updates over komende inspiratie video’s.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

9 reacties op “No one succeeds alone”

 1. Titie Commandeur

  Hallo Karin Joan,
  Uiteindelijk toch besloten om Full Member te worden. Na de water-colorworkshop ben ik het toch gaan missen en nu kan ik ook andere workshops thuis gaan volgen op mijn eigen tempo . Je krijgt van mij de complimenten voor de duidelijke uitleg in de video’s .
  Groetjes,
  Titie

 2. Wat leuk om te lezen hoe de lijn door jullie samenwerking tot stand is gekomen, en zeker geslaagd! Je mag trots zijn op het eindresultaat.

 3. Marije van Halum

  Leuk om te lezen over jullie samenwerking! Zo laat je zien hoe het tot stand gekomen is, gaaf! Bedankt voor alles wat je deelt en inspireert.

 4. Wat schitterend Karin Joan al die mooie kleine koesteringen in een lijn van betoverende kleuren en vormen !
  Een samenwerking die in elkaar past.

  Gefeliciteerd en bedankt voor al je inspiratie !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top