about KJ scripted title
over mij

Hoi!

Mijn naam is Karin Joan en ik inspireer jou graag om vandaag nog iets moois te maken, te genieten van het proces en dat te delen met de mensen om jou heen. Zo maken we samen onze wereld een stukje mooier.

Ik ontwerp en maak graag mooie dingen. Daar word ik zelf heel blij van en zelfs nog blijer als ik het mag delen met jou. En als ik in dat alles, mijn wereld en jouw wereld ook nog een stukje mooier mag maken, dan ben ik helemaal in mijn element.

LEES MEER…

Bekijk mijn Missees & Friends collectie voor Studio Light hier

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven