let's get creative -mism-scripted-title
Paper Pots - Papieren Potjes

In de worskhop ‘Spelen met Gouache’ krijgen mijn Maker Members binnenkort de les met de Papieren Potjes. Wij zullen dan plantjes schilderen met Gouache en deze afmaken met allerlei potjes. Deze potjes knip je zelf van papier en kun je dan decoreren zoals je wilt. Maar je hebt nu tot donderdag 28 okt. 15:00 ook de mogelijkheid om een set papieren potjes van wit watercolor papier te kopen.

Deze set van meer dan 25 potjes wordt jou dan toegezonden per post. Bij deze papieren potjes ontvang je ook een sjabloon dat je handig kunt gebruiken om nog veel meer potjes te tekenen.

De set papieren potjes die je kunt bestellen, zijn voor jou gemaakt door Jeremy (mijn zoon van 13). Dit is een klusje van hem en de opbrengst is voor een van zijn spaardoelen. Bovendien leert hij hoe hij met zijn tijd, energie en vaardigheden, waarde kan creëren  voor anderen en daar verantwoord mee om te gaan. Onderdeel van zijn opvoeding 🙂

Klik hieronder om te kiezen hoeveel potjes jij wilt bestellen (max. 3 per klant).  De prijs is inclusief verzending (ook voor Belgie, omdat we jullie zo lief vinden 😉

DE PAPER POTS ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR.

1 set Papieren Potjes  –  €5,49
2 sets Papieren Potjes –  €7,82
3 sets Papieren Potjes –  €10,77

 

Bedankt voor jouw bestelling!
Ook namens Jeremy.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven