let's get creative -mism-scripted-title
Papieren Lichtjes voor de Feestdagen 2019

Omdat er zoveel vraag naar is, heb ik ook voor dit jaar nieuwe Papieren Lichtjes ontworpen.  En natuurlijk zijn ze weer als Freebies beschikbaar voor al mijn nieuwsbrieflezers: Makeristas!

Dit jaar geef ik de Papieren Lichtjes een beetje andere vorm. Ze zijn daardoor net wat luxer en misschien ook wel nog makkelijker om te maken. In deze video laat ik je zien hoe je ze zelf supersimpel zelf kunt maken. En ik vertel je ook hoe ik tot het ontwerp ben gekomen.

Wil je meer weten over de workshop Blaadjes in Watercolor? Kijk dan hier

Wil je zelf ook aan de slag met de Papieren Lichtjes? Dan heb je de prints nodig. Ik geef ze weg als Freebies voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

VOOR GROEPEN

wil je mijn Papieren Lichtjes voor een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Zoals ik in de video al vertelde wil ik graag nog minimaal 1 set maken. Welke stijl zal ik daarvoor gebruiken? Nummer 1: vet en nonchalant of Nummer 2: fijn en elegant . Laat een reactie achter onder dit bericht.

Wanneer ik weer nieuwe lichtjes heb, laat ik het weten in mijn nieuwsbrief: Makerista Mail

 

Deel een lichtje met iemand anders

Ik hoop dat je zult delen met een ander wat ik heb gedeeld met jou. Maak jouw wereld een klein beetje mooier en breng wat licht in deze donkere dagen. Je kunt ook gebruik maken van de lichtjes van voorgaande jaren. Je vindt ze ook hier op mijn website.

Papieren Lichtjes 2014
Papieren Lichtjes 2018
Papieren Lichtjes 2019-1
Papieren Lichtjes 2019-2

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

20 reacties op “Papieren Lichtjes voor de Feestdagen 2019”

 1. Danielle Van Langendonck

  Wat zijn die lichtjes mooi! Dank je wel om dit met ons te delen.
  Ik vind nr. 2 het mooist voor de nieuwe lichtjes.
  Groetjes,
  Danielle

 2. Dankjewel voor de super leuke lichtjes. Ik geef ze graag door zodat we met-elkaar een mooie lichtmeting maken. Een Kerstfeest vanuit Ver-binding !

 3. Hoi Karin Joan,
  Het is weer zo enorm leuk, als eerste weer super bedankt dat je dit wilt delen.
  Tja….kiezen dat is toch moeilijk 😉
  Ik vindt ze allemaal mooi, nee kan echt niet kiezen.
  Alvast hele fijne feestdagen met je gezin en iedereen die je liefhebt.
  Een warme groet,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top