let's get creative -mism-scripted-title
Pink Flower Labels & Gold letters

 

Van oefenwerk tot cadeaulabel

Ik tover mijn oefenwerk graag om in cadeaulabels. In dit geval was ik aan het experimenteren met het schilderen van deze bloemen. Vervolgens zette ik er het mes in en maakte ik deze cadeaulabels. Tekst erop en lint eraan en voila! Zou je graag in detail willen zien hoe ik te werk ben gegaan? Ik laat het jou graag van dichtbij zien.

 

Download

Je ontvangt voor dit project een gratis download. Deze is beschikbaar op mijn Freebies pagina. Mis het niet, meld je aan voor mijn Makerista nieuwsbrief om toegang te krijgen tot mijn freebies.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Paint with me

Schilder jij met mij mee? Ik laat jou zien hoe ik de bloemen en achtergronden geschilderd heb. Ik laat je ook zien hoe ik de letters geschreven heb. Als je mee wilt doen, kun je werken met watercolor of gouache. Ik gebruik HIMI gouache en de penselen van HIMI. Om te schrijven gebruik ik kroontjespen of een penseel en goudkleurige inkt. Kijk mee hieronder.

 

Wil jij ook zo leren schilderen?

Wil jij graag stap voor stap lessen om dergelijke bloemen te schilderen en letters te schrijven? Word dan Maker Member. Je krijgt dan toegang tot AL mijn beschikbare online workshops.

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven