Rozen scripted title2
Gold Foiled Monogram Bouquets

 

In de serie rozen schilderen heb ik nu ook een les Pioenrozen schilderen toegevoegd. Ik begin bij het begin met het schilderen van een bolletje. Van daaruit neem ik je stap voor stap mee en schilder je met de techniek die ik heb ontworpen misschien wel jouw eerste pioenroos ooit.

 

Maar ik ga ook graag verder en help je ook als je al wat meer vaardigheid hebt. Zo schilderen we uiteindelijk een heel boeket.

 

Verwerk deze techniek met een Glitter Monogram en je hebt een uniek kunstwerkje of cadeautje. Superleuk als je meedoet. Deze workshop is een van de vele workshops in mijn Maker Members omgeving.
LET OP! Deze workshop is uiterlijk tot 15 juli beschikbaar
(maar wel blijvend toegankelijk voor Maker Members) .

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

Gold Foiled Monogram Bouquets

Deze is de voorloper van de workshop van de pioenrozen. Je krijgt in mijn Maker Members omgeving ook toegang tot deze workshop.
Ik laat je in deze video graag een impressie zien.

 

Dreamy Roses

 

 

 

Het houdt niet op voor de Maker Members en dat maakt het ook zo leuk! Op 20 mei 2021 geef ik namelijk de workshop Dreamy Roses (maar terugkijken kan ook). Daarin leer ik je uit de losse pols romantische rozen schilderen. Dit zal een vervolgles zijn van de serie Rozen schilderen. Je kunt daar nu al mee beginnen, want die lessen staan al klaar in de Maker Members omgeving.

 

ONLINE WORKSHOP Watercolor Rozen schilderen

Wordt jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Watercolor Rozen schilderen (zie foto’s hierboven) en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s van allerlei workshops!!). Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

Wat heb je nodig

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Een zacht rond penseel met een punt, watercolor verf (=waterverf / aquarelverf) en aquarelpapier (of stevig tekenpapier) is genoeg om mee te doen.

Kun jij niet live mee kijken? Geen probleem, de workshop is ook nog terug te zien.

 

.

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Hartelijke groet en tot een volgend project!

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven