Serious-Lettering-web-header2b
Serious Lettering

logo design: Karin Luttenberg – Paperfuel

Wat een geweldige afsluiting van de Serious Lettering actie. Mede dankzij jou, mochten we op zaterdag 23 dec tbv het Rode Kruis het prachtige bedrag van €10.083 aanbieden bij het glazen huis en daarvoor… HARTELIJK BEDANKT!!!

27 Lettering Creatives verenigd in 1 team: Het Serious Lettering Team voor 1 doel: geld ophalen voor het Rode Kruis ten doel gezinnen in oorlogs- en rampgebieden te herenigen. En dat allemaal rondom de 3FM Serious Request actie.

De combinatie van de toptalenten van het team en de gulle sponsoring van topmerken op het gebied van lettering materialen, mooie producten, de gastvrijheid van de Oranjerie en een super enthousiast publiek online en in Apeldoorn maakte deze actie tot een groot succes!

Op 1 dec 2017 stelde het Serious Lettering Team het streefbedrag op een bescheiden €1.500 in de verwachting dat ze daar wel overheen zouden kunnen gaan. Maar niemand van hen had gedacht dat zij op 23 dec het duizelingwekkende bedrag van €10.038 mochten schenken aan het Rode Kruis.

Het Serious Lettering Team BEDANKT alle sponsors, donateurs en de volgers voor alle support online en in Apeldoorn!!!

Vele beetjes maakten 1 grote!
De Lettering Creatives hebben in dec veel lettering projecten gedeeld en leuke acties gehouden om aandacht te vragen voor het event. Bekijk de inspirerende projecten op Instagram en Facebook.

En nu?!
We kijken terug op een supermooie actie en sluiten dat hoofdstuk bij deze af. Maar het Serious Lettering Team is nog niet klaar!  In 2018 mag je nog veel meer inspirerende projecten van onze hand verwachten. Wil je niets missen? Ook in 2018 BLIJF ONS VOLGEN!

Apart met Krijt  Babette Schrijft  Bas Petter  Bold Statements  Carla Kamphuis  Dutch Descender  FranwiththePen  Gouden Lijntjes  Handletters  Inkerbell Design  Karin Joan  Kellygrafie  Letterhand  Letter.type  Lili Lettering   Marieke Maakt  Marijke Tekent  Marjoleins Creations  Memories of Ink  Studio Met Marjet  Nes.Sketch  Paperfuel  Studio Patchoeli   Studio Rosanne  Studio Suikerzoet  Typotini

 

Bekijk ons foto album

 

Fotografie:

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven