Single leaf scripted image
Droom Doe Bloei

;

klik hier om aan te melden

Hieronder de uitgebreide live sessie

 

 

Doe jij ook mee?!

 

In deze workshop maken we in een aantal projecten mooie tropische bladeren in Watercolor. Kunstwerkjes om thuis neer te zetten of cadeau te doen.

Wil jij ook meedoen? Nu kan het nog,
want mijn webshop sluit binnenkort…

 

 

Op 23 februari om 12:00 uur sluit de mogelijkheid
om je aan te melden voor mijn workshops.

En die blijft dicht tot 31 maart. Ik ga namelijk een dikke maand lang alleen met mijn Maker Members aan de slag. Het zou super leuk zijn als je daar dan ook bij hoort! Zo kunnen we met elkaar in gelijke tred de workshop lessen doorgaan. Maar daarnaast blijft het ook nog steeds mogelijk om de lessen in je eigen tempo te volgen.

Kijk donderdagavond 18 feb 20:00 naar de live sessie (of kijk later terug) dan vertel ik je meer. Vanaf dat moment kun je je aanmelden met de speciale aanbieding om ook Maker Member te worden. En ik vertel je dan ook hoe je 6 maanden gratis kunt winnen.

Ik vertel je graag meer over mijn workshops in deze video

 

klik hier om aan te melden

 

Doe jij mee met de Give Away?

Je maakt kans om 6 maanden gratis Maker Member toegang te winnen. Vertel hieronder waarom jij dat zou willen. En waar je gedeeld hebt.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

52 gedachten over “Single Leaf Watercolor Workshop”

  1. O wat een gave winactie!! Ik zou dit zeker een half jaar willen winnen! Om te zien hoe ik mijzelf kan uitdagen en inspiratie op kan doen! Ik zou zo veel meer willen maken en kunnen! Ik kan mij niet voorstellen dat ik zoiets prachtigs ook zo mooi voor elkaar krijg! Mijzelf net aangemeld voor een persoonlijk ontwikkelingstraject, hoe cool zou het zijn als ik mijzelf ook op creatief vlak verder ontwikkel ☺️??

  2. Marian van den Brand

   Zou het heel.leuk vinden om 6 maanden te winnen, ik ben net 2 maanden ofzo lid en leer veel. Ben in sommige dingen nog beginner.

   Ga delen op instagram en Facebook als dT lukt

  3. Wat een leuke winactie, Karin ! Wat zou ik graag toegang winnen tot je workshops want jij kan me zo inspireren. Dankzij jouw ideeën maakte ik al mooie werkjes.

 1. Rineke Steenhoven

  Ik gebruik verder geen social media, maar heb vriendinnen via WhatsApp op je website gewezen.
  Ik zou graag een half jaartje willen winnen omdat ik nog laaaaaaaang niet klaar ben met al jouw inspirerende workshops ?

   1. T.D.S. Sterkenburg

    Omdat ik mindervalide ben (en weinig geld heb) focus ik mij vooral op mijn hobbies. Die hoop ik uit te breiden en te verbeteren. Hoe beter dan via jouw workshops. Zou zo gaaf zijn om te winnen.
    Maar bedankt voor de kans, en leuk voor wie er dan ook wint! 😀

 2. Je hebt me weer op nieuw enthousiast gemaakt en ga wee mee doen !!!!

  bedankt voor al je super toffe ideeën

  hartelijke groet Betty Bos

 3. Betha Horsmeier-Bouter

  Super leuke giveaway. Zou deze graag winnen, ben heel veel bezig met de lettering video’s die vind ik het leukst al vind ik alle workshops geweldig maar ben niet zo goed in watercolour schilderen, doe mijn best om het onder de knie te krijgen maar lukt nog niet helemaal en ook ontbreekt het mij aan tijd omdat ik ook heel veel kaarten maak maar dan met andere materialen. Ik deel onder mijn vrienden de link naar jouw site op instagram en facebook. Liefs en groetjes Betha horsmeier@planet.nl

 4. Hoe leuk is dit allemaal!! Vanaf dag 1 inspireer je mij al met je mooie creatieve uitspattingen! En je bent altijd zo lekker enthousiast. Ook deel je zo nu en dan teksten met een boodschap, mooi. Daarom dit alles bij elkaar…volg ik je al 5 jaar lang??! Op naar nog vele jaren erbij????. Liefs, Helma

  1. Ik zou heel graag wat inspiratie opdoen. Nu blijf ik wel eens wat hangen bij dezelfde dingen. Daarom zou ik heel graag 6 maanden winnen ?
   Ik ga het bericht delen op instagram. Groetjes Nienke

 5. Mirjam Geerdink

  Natuurlijk ga ik meedoen met die nieuwe workshop single leaf. Ik ben inmiddels al bijna vanaf het begin een maker member. Heerlijk om zoveel mogelijkheden te hebben om creatief mee aan de slag te gaan en andere mensen blij te maken door de resultaten per post of via de social media te delen. Dat ga ik nu zeker weer doen op Facebook en Instagram. Hopelijk wordt de gezellige groep maker members nog groter!
  Spread the creativity!

 6. Ik ben sinds kort helemaal ❤️ op jouw Missees collectie. Heb nu alles hiervan aangeschaft? En ik wacht nu op smart op mijn pré order van al jouw allernieuwste Missees sets, welke in Maart geleverd zal worden ?En dan vandaag member geworden, oftewel een Makerista ?want het lijkt mij super om ook jouw verschillende schrijf en verf skills onder de duim te krijgen zodat ik dit hopelijk ism de Missees leuk kan gaan combineren. Dank je wel Karin voor deze superleuke verslaving ?? enne…. Ik zou ook heel graag in aanmerking willen komen voor de give away

 7. Op FB omdat het echt zo is, dat jij ons mega leuk leert tekenen zelfs al kunnen we dat niet zo goed. Je uitleg en voorbeeld is steeds eenvoudig en t lukt dus altijd…. super!!!!!! dikke merci daarvoor.

 8. Ik heb mijn nichtje over je actie geappt. Ben zelf net lid geworden omdat het vakantie is. Ik zie nu zoveel leuke dingen dat ik me afvraag of mijn plan een maandje te blijven wel door zal gaan dus ik zou graag nog een halfjaar erbij winnen. Nu weer snel verder met de leuke bloemetjes om een mooie compositie te maken.

 9. Lieve Karin Joan
  Ik word zo enthousiast van jou hoe je alles doet hoe je alles verteld..echt zo knap. Al had ik maar een vleugje van jou..maat mij wel lief gemaakt heb je zeker..daarom dacht ik waag een kansje

  1. Het lijkt mij SUPER leuk om deze give a way te winnen! Ohh wat gaaf al die workshops! Ik zag al allemaal leuk dingen voorbij komen op uw Instagram. Graag zal ik deze give a way willen winnen, omdat ik nog meer wil gaan ontwikkelen met Brushletteren en aquarellen, wat ik super leuk vind om te doen. Ik weet namelijk nog niet echt alle technieken en leuke dingen om toe te voegen aan mijn kunstwerkjes. Daarom lijkt het mij heel leuk om nog meer leuke dingen te leren. Ook ben ik een fan van u en uw mooie creatieve kunstwerken. Ik zit nu ook in het examen jaar dus het zal ook heel leuk zijn om in mijn examen vakantie veel tijd er aan te besteden! Ik heb de give a way gedeeld op Instagram en Whattsapp naar mijn creatieve vrienden.

 10. Ik ga het met heel veel plezier delen op Facebook.
  Je bent zo’n inspirerende enthousiaste dame! Ik kan niet wachten om Maker member te worden en nog heel veel trics en tools van je te leren, alhoewel ik een beginner ben. Mijn 12-jarige dochter Naomi is een grote fan van jou!!!
  Het tekenen en letteren gebruiken we vooral om anderen blij te maken met onze kaartjes, maar zelf worden we er ook heel erg blij van, dus twee vliegen in één klap. Het maken maakt ons gelukkig en het geven ook!

 11. Als kerstcadeau kreeg ik een driemaandsabonnement. Het was zo leuk en ontspannend voor mij dat ik van dag 1 verkocht was. Ineens beginnen sparen om na die 3 maanden een jaarabonnement te nemen. Dit heb ik ondertussen gedaan met de huidige aanbieding. Daar mijn man ongeneeslijk ziek is, is het voor mij de ideale afleiding om eventjes van de wereld te zijn en zo de batterijen op te kunnen laden. Iedereen rondom mij vindt dat het een positieve invloed heeft op mij en zo doet het de ronde in de familie en vriendenkring. Een half jaar bijwinnen zou megatof zijn, dus ik doe graag mee aan de give away. Dank Karin voor de inspiratie en de leuke lessen. Groetjes, Karine P.

 12. Natuurlijk doe ik graag mee met de giveaway! Een half jaar gratis, wie wil dat nu niet. Een paar maand nu ben ik member maker en ik heb lang alle video’s nog niet kunnen zien, maar wat ik gezien en gemaakt heb is erg leuk.
  Ik heb mijzelf een jaar abonnement cadeau gedaan, maar een half jaar erbij is echt geen overbodige luxe met zoveel video’s.

 13. Wat tof, heb verschillende workshops bij je gevolgd op de kreadoe en ik mis de live beurzen en workshops echt.

  Door een ongeluk is mijn leven totaal omgedraaid en moeten we goed nadenken om elke stuiver als ik zou winnen zal ik mijn moeder mee laten kijken om haar te bedanken voor alle goeie zorgen! Liefs anoek

 14. Ik heb het al vaker aan je gezegd Karin….. Als de hele wereld met creativiteit zou bezig zijn zoals wij dit doen met jou….dan zou er geen oorlog meer zijn want je wordt er alleen maar blij van. Bovendien maken we er andere mensen gelukkig mee. Blije mensen zijn niet gefrustreerde mensen en da’s een doel om na te streven. Ik ben blij dat ik geïnspireerd word door jou Karin en maker member ben. Via whatsapp geef ik mijn inspiratiebron door aan vrienden. Ik gaf al vaker gewoon mondeling door dat men eens moet gaan kijken bij Karin Joan als mensen me vragen waar ze een cursus op eigen tempo kunnen volgen. Het is gewoon ontzettend deugddoend en dit wil ik graag delen. Daarom zal ik doorgaan en die zes gratis maanden zouden ontzettend welkom zijn. Maar als ze naar een ander gaan ben ik er ook blij mee want zowiezo blijf ik maker member zolang het haalbaar blijft voor me op welk vlak ook.
  Dank je Karin maar ook alle maker members voor zoveel liefs en zoveel moois. ?

  1. ahw, Mij! wat ontzettend lief van jou zeg, hartelijk dank!! Ik vind het echt superleuk dat jij deel bent van onze Members groep. En ik geniet steeds weer van al het moois dat jij maakt.

 15. Goedenavond,
  Ik zou graag mee loten voor mijn kleine nichtje Zoë, ze heeft gespaard voor Ecoline brushpennen en zou nu zo graag leren ermee te schrijven en jij hebt prachtige duidelijke workshops die haar hopelijk kunnen helpen als ze wint.

 16. Brenda Poismans (BrEM Creatieve Creaties)

  Wat zou het super zijn om samen met mijn dochter 6 maanden te kunnen neuzen, ontdekken en leren van je filpmjes, uitleg en enthousiasme! Ik waag dan ook graag een kans voor deze give away.

 17. Beste Karin Joan,
  Toen ik voor het eerst op je website kwam, voelde ik me net Alice in Wonderland. Wat een groot aanbod en zo divers !Het is erg leuk om zo veel nieuwe teken – en schildertechnieken aan te leren. Ik dacht , ik begin voorzichtig met drie maanden lidmaatschap…en daarna heb ik al snel verlengd met een jaar. Het is echt genieten geblazen, kon ik er maar de hele dag mee aan de gang ! Als dit een sprookje geweest was, zou ik een bericht geplaatst hebben in de staatscourant, of het hebben laten omroepen. Ik zou op de grote markt op een kistje gestaan hebben om erover te vertellen of galopperend op mijn paard door het land getrokken zijn. Maar in het echte leven weten vooral vrienden en familie wat ik tegenwoordig in mijn vrije tijd doe ! Dit blijft voor mij
  toch de manier om er bekendheid aan te geven ! Dat er nog maar veel mensen van mogen horen.

 18. Ik zou graag willen winnen omdat ik je een onwijs leuk mens vind. En omdat ik graag niwuwe dingen leer?
  Ik deel je pagina geregeld op mijn instagram (@by_crea_anna), maar zal ze nog veel vaker delen.
  En ohja! Ik kijk uit naar de nieuwe missees (mijn naamgenootje?). De Miranda heb ik al en zo heet mijn moeder. Hoe toevallig?❤

 19. Wat een ontzettend leuke actie. Ik doe er graag aan mee! Het lijkt me super leuk om meer te leren. Op dit moment leer ik al best veel vanuit je videos op YouTube. Vindt die al super tof en je legt alles zo rustig en duidelijk uit! Ik zit nu in het eerste jaar van het hbo en merk dat het toch lastig is om na drukke dagen zelf iets creatiefs te verzinnen. Ook daar zou dit bij kunnen helpen! Daarnaast moet ik als student prioriteiten stellen en gaan andere dingen normaal gesproken voor. Ik zou het daarom extra leuk vinden om toegang te kunnen krijgen tot de workshops. Leuke actie! ??

 20. Clazien van Dijhk

  ik wil wel mee doen met die bladeren schilderen maar ik zit met mijn pols in de lappenmand!
  Ik moet dus rust houden kan ik dit later mee doen?

 21. Wat zou het leuk zijn om de nieuwe workshops samen met mijn dochter te doen. Een beetje afwisseling na de online lessen zal haar deugd doen.
  Leuke actie doe je doet, jij zorgt altijd voor zo veel inspiratie.
  Ik heb je pagina gedeeld met mijn creatieve whatsapp groepje.

 22. Wow! Ik heb al zoveel creatieve dingen zien passeren met een verwijzing naar deze workshops! Ik zou dit héél graag zelf willen ondervinden om zo véél creatiever te worden! ?

 23. Wat een meega gave winactie! Die zou ik echt heeel erg graag willen winnen! Ik vind handletteren erg leuk, maar kan en wil hierin nog erg veel leren zodat ik nog meer plezier heb in het handletteren en mooiere dingen kan maken. Het lijkt me heel tof om veel te leren van je, want je maakt echt prachtige dingen!

 24. Jolanda Mouchart

  Yeah,
  Sinds ik kennis maakte met KarinJoan op een opendag en workshop bij hobbyshoponline ben ik al fan. Ik ontvang de nieuwsbrieven dus ook al een hele tijd. Afgelopen jaar ben ik lid geworden. Hier heb ik nog geen spijt van, dus doe ook graag mee met de winaktie!
  De reden dat ik niet eerder lid werd had voornamelijk te maken met weinig tijd. Toen ik me lid maakte had ik iets meer tijd. Nu denk ik, waarom heb ik zolang gewacht???
  Je kunt op elk moment inloggen en een willekeurig project kiezen.
  Soms alleen kijken, soms meteen meedoen. Doordat je lid bent, en elk moment kunt inloggen, kun je ook de kleine momentjes die je WEL hebt creatief ad slag. En dan heb je als BONUS ook nog de facebookpagina waar echt iedereen heel positief en behulpzaam met je meekijkt en deelt.
  Ik krijg wel een A4 vol geschreven om te vertellen waarom IK enthousiast ben, maar neem gewoon eens een kijkje en ervaar t zelf. Spijt krijg je Zeker niet!
  Ik deel op fb en insta
  Creatieve membergroetjes, Jolanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven