SSFL Scripted Title copy
3D Bloem Sleutelhanger

 

Hoe kun je SKETCH Stencils gebruiken om een 3D bloem te maken die je kunt gebruiken als sleutelhanger of als sieraad? Dat laat ik jou van dichtbij zien in een live workshop waarin je stap voor stap mee kunt doen om zelf ook zo’n 3D bloem te maken. Met de juiste materialen en een aantal eenvoudige technieken gaat het jou lukken! Op dinsdag 23 april ging ik live op mijn YouTube kanaal, kijk terug hieronder.

 

 

Wat heb je nodig?

Je vindt alles handig bij elkaar HIER op de website van hobbyshop-online.nl.

 

 

 

 

In deze live sessie draag ik deze zelfgemaakt oorbellen die perfect passen bij mijn trui met rozenprint

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven